Maddi manevi çöküntüdeyim

Maasin kadar biniyor iste baban da.Yuksek olsa ex gibi yuksek borca sokardi bence.Araba alma bence
Durumun dolayisiyla musait degilsin.Daha cok masrafin olur.

Baban bence kendi icin istiyor.Gelir nasilsa bir ara.Kendi de kullanir illa.Parani sana birakmak istemiyor.Illa buyuk birseye gitsin istiyor.Ama hep kendi karar veriyor.Oysa sen kendin degerlendirmek isteyeceksin belki.Gencken giyinip kusanacaksin belki.Ceyiz alacaksin.

Maas zamminizi isteyin. Hakkiniz
Gerisi zamanla yola girer. Cok sikintidaysaniz. Ihtiyac kredisi cekip butun borclari kapatin taksit taksit tek krediyi odeyin. Kredi kartiniz varsa oradan taksitli nakit avans cekersiniz faiz oranlari normal krediye gore daha avantajli oluyor.

patrona söyle bi zahmet zam yapsın. ağlamayana meme yok. ya yol parası versin ya zam yapsın. 1600 maaş alan insanın 300 yol parası vermesi çok saçma.

İhtiyaç kredisinde müthiş bi faiz var
Daha biraz önce bi banka aradı kredi için bi sorayım dedim 7 bine 36 ay vadeli 9.000 tl diyor aylık taksit de 250 ne anladım ben ondan
Zaten benim kredi 21 ay vadeli aylık 330 tl taksit
En iyisi patrondan zam isteyip krediyi de paşa paşa zamanında ödemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…