evet insallah çok iyi olur sagolunhadi inşallah olur sizi bayağı rahatlatır mutfak masrafınız ordan çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet insallah çok iyi olur sagolunhadi inşallah olur sizi bayağı rahatlatır mutfak masrafınız ordan çıkar
1650 tl.kredi tup bebek ve firin.acmak icin galiba ben olsam işimi yoluna koymadan cocuk istemem ayni anda hem is hem cocuk istenmez..Bakamicaniz cocugu lutfen dogurmayin..Önce bir toparlanin maddi olarak belki kendiliginden gelir bebek ..tlf borcu şu şekilde arkadaşına borcu vardı telefon alıp verdi onun taksidini ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor yemek konusunda akşam yemeğimi yarın ki öğle yemeği için ayırıyorum bazen bazende annem veriyor ekmek arası bişeyler hazırlayıp öyle idare ediyorum artık kıyafet almıyorum evdekiler yeterli oluyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim
Cok bilgim yok ama vadeyi uzatip faizi arttiriyorlar bildigim.kadarylabu konuda bilginiz varsa biraz acarmisiniz yeniden yapilandirinca uzuyor mu vade
allah yard. olsunMerhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
Mecburen kısacaksınız elektrik su az gelmesi için uğraş vereceksiniz , bu zamanda ev geçindirmek çok zor Allah yardımcınız olsunMerhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
O zaman pastalar yapıp satabilirsin mesela hatta hediyelik sabunlar magnetler kurabiyeler yapılabilirliseden sonra okumadim
El becerimde pasta tatlı ve yemek konusunda iyiyim :)
evet haklisiniz1650 tl.kredi tup bebek ve firin.acmak icin galiba ben olsam işimi yoluna koymadan cocuk istemem ayni anda hem is hem cocuk istenmez..Bakamicaniz cocugu lutfen dogurmayin..Önce bir toparlanin maddi olarak belki kendiliginden gelir bebek ..
amin sagolunMecburen kısacaksınız elektrik su az gelmesi için uğraş vereceksiniz , bu zamanda ev geçindirmek çok zor Allah yardımcınız olsun
amin siz neden calismiyorsunuzOf su donem bende calismadigimdan benzer maddi sorunlarla bogusuyorum. Allahim borcu olan herkese odeme kolayligi versin.
evet esimde öyle söylediŞu ara kredi faizleri berbat. Yeniden yapılandırırsanız daha çok faiz ödersiniz.
yapabilir miyim acaba o sekilde
çok sagol canim evet yetmiyor elimizden geldikçe kısmaya çalışıyoruz şu 3 yil bi bitseEki Görüntüle 2183435 Eki Görüntüle 2183435
300 yol parası
450 market harcaması yapman lazım fazla yapma sakın cnm bende ayda 300 harcayabiliyorum
Tüp bebek çok masraflı Allah yardımcınız olsun
Paran olmayınca ailede olmuyor .
Dişini sık biraz cnm geçecek bu günler
elazig dayim canım burda dediğiniz gibi ortamlar gerçekten çok kötü büyük şehir gibi değil yinede fikriniz için teşekkür ederimnerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama geceleri barlar sokağı gibi yerlerde sıcak simit, boyoz, poğaça satışları çok gidiyor. hhaftasonları cumartesi geceleri mesela biriniz sıcak unlu mamül diğeriniz başka birşey yapıp yanyana satabilirsiniz. en azından mutfak masrafını ayrıca çıkarabilirsiniz belki.
Canım çalışıyorsun ya çevren vardır tahtakakeden birşeyler alıp satabilsek aslında karımız olurduçok sagol canim evet yetmiyor elimizden geldikçe kısmaya çalışıyoruz şu 3 yil bi bitse