Maddi sorunlar..

tlf borcu şu şekilde arkadaşına borcu vardı telefon alıp verdi onun taksidini ödediğimiz için bu kadar fazla geliyor yemek konusunda akşam yemeğimi yarın ki öğle yemeği için ayırıyorum bazen bazende annem veriyor ekmek arası bişeyler hazırlayıp öyle idare ediyorum artık kıyafet almıyorum evdekiler yeterli oluyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim
1650 tl.kredi tup bebek ve firin.acmak icin galiba ben olsam işimi yoluna koymadan cocuk istemem ayni anda hem is hem cocuk istenmez..Bakamicaniz cocugu lutfen dogurmayin..Önce bir toparlanin maddi olarak belki kendiliginden gelir bebek ..

Merhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
allah yard. olsun

Hem is hem tup bebek icin ayni anda yuklu kredinin altina girmissiniz

Zaten gunumuzde cogu kisi bu hataya dusuyor
Hemen evim olsun cek kredi
Hemen arabam olsum cek kredi

Ama malesef hayat o kadar kolay degil iste
Odemesi zor oluyor zaman icerisinde
Hele ki dusuk maaslar varsa ortada

Su anda ek isten baska alternatifiniz yok
ALLAH kolaylik versin

Merhaba kizlar
Hemen konuya gireyim. Esimde bende çalışıyoruz ben asgari ücretli bir iste çalışıyorum esimde firinda calisiyor aylığı 2000
Aylık 1650 kredimiz var ev kirası masraflar derken resmen yetişemiyoruz 10 gün önce evimizi taşıdık is yerime ve anneme yakın geldik borç üstüne borç yaptık esimin de benim de moralimiz çok kötü kızlar resmen yetismiyor
1650 kredi 600 kira 300 telefonlar elektrik su yeme içme derken ay sonunu getiremiyoruz
Biz burdan ne yapabiliriz diyebilirsiniz çok canım skldi artık bu duruma yazıp paylaşmak istedim
Mecburen kısacaksınız elektrik su az gelmesi için uğraş vereceksiniz , bu zamanda ev geçindirmek çok zor Allah yardımcınız olsun

1650 tl.kredi tup bebek ve firin.acmak icin galiba ben olsam işimi yoluna koymadan cocuk istemem ayni anda hem is hem cocuk istenmez..Bakamicaniz cocugu lutfen dogurmayin..Önce bir toparlanin maddi olarak belki kendiliginden gelir bebek ..
evet haklisiniz

28603DE8-6130-4874-810F-D58B6D924EA4.webp
28603DE8-6130-4874-810F-D58B6D924EA4.webp

300 yol parası
450 market harcaması yapman lazım fazla yapma sakın cnm bende ayda 300 harcayabiliyorum
Tüp bebek çok masraflı Allah yardımcınız olsun
Paran olmayınca ailede olmuyor .
Dişini sık biraz cnm geçecek bu günler

Krediyi yapilandirmayin , evet aylik taksit tutatiniz duser ama faizler asiri yuksek fazladan faiz odersiniz deli gibi

Hayat gercekten cok zor, hemen hemen hepimiz ayni durumdayiz

Ek is olarak instada pasta borek satisi olabilir , yada zorlanmam derseniz calisan kadinlara tencere yemegi yapip satabilirsiniz , aksamlari yapar birakirsiniz , var midir cevrenizde boype birseye ihtiyaci olan?

yapabilir miyim acaba o sekilde

O işi yapanlar da öğrenerek yapıyorlar sonuçta, bence yapabilirsiniz. Gayet güzel gelir sağlıyorlar, bir arkadaşım var bu işle uğraşan bir çocuğu var üstelik. Bende keşke ekstra bir iş yapabilsem ful time çalışıyorum cumartesi de yarım gün, bir tane de oğlum var işten kalan vaktimi ona ayırıyorum zaten ekstra bir işe yetişemezdim sanırım bu şartlarda, ancak al sat gibi şeyler olur herhalde.

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama geceleri barlar sokağı gibi yerlerde sıcak simit, boyoz, poğaça satışları çok gidiyor. hhaftasonları cumartesi geceleri mesela biriniz sıcak unlu mamül diğeriniz başka birşey yapıp yanyana satabilirsiniz. en azından mutfak masrafını ayrıca çıkarabilirsiniz belki.

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama geceleri barlar sokağı gibi yerlerde sıcak simit, boyoz, poğaça satışları çok gidiyor. hhaftasonları cumartesi geceleri mesela biriniz sıcak unlu mamül diğeriniz başka birşey yapıp yanyana satabilirsiniz. en azından mutfak masrafını ayrıca çıkarabilirsiniz belki.
elazig dayim canım burda dediğiniz gibi ortamlar gerçekten çok kötü büyük şehir gibi değil yinede fikriniz için teşekkür ederim

Back
X