• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi sorunlar

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Bunu bana söyleyecek adam anasının karnından doğmamıştır da,
Doğduysa da söylediği son söz olurdu herhalde.
Çooooook eziliyorsunuz.

Evet ve işte aile olmamaktan beni sorumlu tutuyor bütün paramı ortaya koyamadığım için koymuyorum evet böyle bir ortamda nasıl koyayım ki koysam bütün paramı ona verip minimum alışveriş yapsam mutlu olacak ama onu ben yapamıyorum

Siz eğer belli miktarda, geliriniz ölçüsünde ev giderlerine katkı sağlıyorsanız bence üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz.

Ama adam da diyor ki ben hem ev giderlerine katkı sağlıyorum, hem birikim yapıp ev alıyorum. Sonra eşler ortak oluyor. Neden alayım o zaman diyor. Böyle anladım ben.

Peki şöyle sorayım o zaman sizin ve eşinizin maaşı ne kadar? Siz ne kadar eve katkı sağlıyorsunuz?
[/QUOTE]
Benim 50 onun 100 gibi düşünün
Kira faturalar mutfak arabanın giderleri hepsinin yarısı bende .Ortak olsa ne olacakki eş öyle kadınlar vardı evi olmayan adamla evlenmem deyip baştan ev aldırıyor. Öyle olmadığımız icn yaranamadım belki de .Kaldiki ben elimi cebime atmamazlıkta yapmıyorum.

Eşinizin sizin harcamalarınıza karışmaya hakkı yok ki. Madem giderleri bölüşüyorsunuz o zaman karışmasına bir neden yok! Eşiniz fazla maddiyatci sanırım.

Eşinizin sizin harcamalarınıza karışmaya hakkı yok ki. Madem giderleri bölüşüyorsunuz o zaman karışmasına bir neden yok! Eşiniz fazla maddiyatci sanırım.
Benim kalan paramida birikim yapmak istiyor sorun orada .Yani ben harcamıyorum sen de harcama diyor.Sacimi kaç liraya kestirdiğimi bile sorar .Gerçekten delirme noktasındayım. Erkekler meraksiz olur ya eşinin kendine aldığı ya da yaptırdığı bir şeyin kuaförde bu kadar hesabı tutulur mu ?

Benim kalan paramida birikim yapmak istiyor sorun orada .Yani ben harcamıyorum sen de harcama diyor.Sacimi kaç liraya kestirdiğimi bile sorar .Gerçekten delirme noktasındayım. Erkekler meraksiz olur ya eşinin kendine aldığı ya da yaptırdığı bir şeyin kuaförde bu kadar hesabı tutulur mu ?
Eşiniz haddinden fazla müdahale ediyor sizin harcamalarınıza. Zaten evin giderlerine sizinde katkınız var. Bakım saç kıyafet konusunda erkekler bizim gibi değiller ki. Eşiniz muhtemelen ailesinden gördüğünü size uyguluyor.

Eşiniz haddinden fazla müdahale ediyor sizin harcamalarınıza. Zira evin giderlerine sizinde katkınız var. Bakım saç kıyafet konusunda erkekler bizim gibi değiller ki. Eşiniz muhtemelen ailesinden gördüğünü size uyguluyor.
Evet çok doğru bir tespit yaptınız. Onların kişisel bakım harcamaları çok çok minimum hatta yok gibi bir şey böyle şeylere önem vermezler hiç

O zaman bunlara sıfıra yakın harcaması olan benden daha masrafsız biriyle evlenseydi keşke
Evet orası öyle. O zaman hiç bakım yapmayan harcamalarını minimuma yakın tutan birisiyle evlenmeliydi. Erkeklerin geneli bizim gibi alışveriş yapmayı ya da ne biliyim bakım yapmayı sevmez. O yüzden kendi harcamaları ile sizin harcamalarınızı kıyaslaması doğru değil.

Siz eğer belli miktarda, geliriniz ölçüsünde ev giderlerine katkı sağlıyorsanız bence üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz.

Ama adam da diyor ki ben hem ev giderlerine katkı sağlıyorum, hem birikim yapıp ev alıyorum. Sonra eşler ortak oluyor. Neden alayım o zaman diyor. Böyle anladım ben.

Peki şöyle sorayım o zaman sizin ve eşinizin maaşı ne kadar? Siz ne kadar eve katkı sağlıyorsunuz?
Benim 50 onun 100 gibi düşünün
Kira faturalar mutfak arabanın giderleri hepsinin yarısı bende .Ortak olsa ne olacakki eş öyle kadınlar vardı evi olmayan adamla evlenmem deyip baştan ev aldırıyor. Öyle olmadığımız icn yaranamadım belki de .Kaldiki ben elimi cebime atmamazlıkta yapmıyorum.
[/QUOTE]

Bana kalsa da eşiniz net haksız da. Onun bakış açısı dediğim gibi malesef.

Maaşlar bu skalada ise ve herşeyin yarısı sizde ise geriye kalanla da aman aman da bi harcama yapılamaz ki zaten.

Hani acaba siz 200, eşiniz 300 bin alıyor da siz her ay 150 bin falan mi harcıyorsunuz diye merak ettim: D O kadar para kazanıyoruz evimiz yok diye mi dertleniyor eşiniz diye düşündüm.
Hoş eşiyle alman usulü hesap ödeyen adamın hiçbir koşulda oluru yok da.

Beni müsrif olarak görüyor. Çalışan bir insan olarak kaliteli ve çeşitli giyinmek istiyorum herkes gibi üstelik kendi paramla .Ama ben birikim yapıp her şeyimi bir amaca yoneltip üzerime başıma almiyorsam sen de alamazsın diyor dolaylı yoldan
e alsın :D
araba alacağım annemle para biriktiriyoruz mesela, benzer şeyler söylüyor bana diyorum ki "arabayı 2-3 ay geç alırım ama bu süreyi keyifle yaşamak istiyorum. paramı kazanıyorum ve istediğim mantıklı şeyleri de alacağım. kendi paramı kendim kazanıyorum ve hakkını vereceğim." benzer bi konuşma yapın, işine yaramazsa "sana mı kaldı ulan parama karısmak kazanıyorum harcıyorum" tonuna geçersiniz :p

Evet çok doğru bir tespit yaptınız. Onların kişisel bakım harcamaları çok çok minimum hatta yok gibi bir şey böyle şeylere önem vermezler hiç

Valla eşimin kiz kardeşi yok, kiz kuzeni çok az ve gorusmezler pek. Kv kp de klasik köylü insanlar. Asla üst başlarına önem vermezler vs.
Ama benim ailem köylü de olsalar şehre göçmüşler illa ki daha çok kişisel bakıma üst baş almaya alışkınlar. Ben zaten bayılırım alışverişe.
Eşim de gayet alıştı, alışmak zorunda. 65 yaşında köyde, evde oturan kadınlar gibi yaşayamam elbette.

Ben seni mi besleyecegim senin için mi kazanıyorum diyor .Bütün erkekler böyle mi bu normal bir kafa mi çıkamıyorum işin içinden erkek evi gecindirir diye bir dünya yok diyor
Ben çalışmıyorum, eşim tüm maaşını parasını bana atar. Ben birikim yatırım giderlere bakarım. Ona da ne alıyorum ne yapıyorum hiç sormam. Kıyafet alacaksam alırım, yani siz çalıştığınız halde çektiğiniz eziyete bakın. Böylesiyle 1 sn evli kalamam. Bari çocuk yapmayın.

Valla eşimin kiz kardeşi yok, kiz kuzeni çok az ve gorusmezler pek. Kv kp de klasik köylü insanlar. Asla üst başlarına önem vermezler vs.
Ama benim ailem köylü de olsalar şehre göçmüşler illa ki daha çok kişisel bakıma üst baş almaya alışkınlar. Ben zaten bayılırım alışverişe.
Eşim de gayet alıştı, alışmak zorunda. 65 yaşında köyde, evde oturan kadınlar gibi yaşayamam
Ben çalışmıyorum, eşim tüm maaşını parasını bana atar. Ben birikim yatırım giderlere bakarım. Ona da ne alıyorum ne yapıyorum hiç sormam. Kıyafet alacaksam alırım, yani siz çalıştığınız halde çektiğiniz eziyete bakın. Böylesiyle 1 sn evli kalamam. Bari çocuk yapmayın.

Ben çalışmıyorum, eşim tüm maaşını parasını bana atar. Ben birikim yatırım giderlere bakarım. Ona da ne alıyorum ne yapıyorum hiç sormam. Kıyafet alacaksam alırım, yani siz çalıştığınız halde çektiğiniz eziyete bakın. Böylesiyle 1 sn evli kalamam. Bari çocuk
Ben böyle bir sey de istemiyorum. Vermesin kendi kazancından almasın yapmasın zaten bana bir şey aldığında söyleniyor hep kendi parasıyla. Ben ona almıyorum hiç çünkü aldığımda kavga kıyamet üç kuruş para kazanıyorsun zaten bi de onunla hediye almak senin neyine diye ne yapacağım nasıl davranacağım kalakaldim

Ben böyle bir sey de istemiyorum. Vermesin kendi kazancından almasın yapmasın zaten bana bir şey aldığında söyleniyor hep kendi parasıyla. Ben ona almıyorum hiç çünkü aldığımda kavga kıyamet üç kuruş para kazanıyorsun zaten bi de onunla hediye almak senin neyine diye ne yapacağım nasıl davranacağım kalakaldim
Adam pis narsist neden devam ediyosunuz? Bunu neden çekiyorsunuz! Sizi sevmiyor. Altından falan mı?

O istiyor ki hiç hediyelesmeyelim mesela sevgi böyle ifade edilmezmis .Ben almak istiyorum Ona hediye beğendiğim şeyler oluyor. Ama hep küçümseyip beni ve paramı kursağımda bırakıyor.Bazen taze cicek görüp ne güzel kokuyor derim .Ona para verecegimize yemek yeriz bosver der. Ama insanın yemeğe ayrı çiçeğe ayrı ihtiyacı vardır. Heleki kadının. Ben de kendi cicegimi kendim alıp yoluma devam ediyorum

Adam pis narsist neden devam ediyosunuz? Bunu neden çekiyorsunuz! Sizi sevmiyor. Altından falan mı?
Yalnızlıktan korkuyorum ve çok çocuk istiyorum .Ama bu şartlar altında zaten çocukta yapamıyorum. Bosanirsam bir daha evlenememekten yalnız ölmekten ve hiç çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum

Yalnızlıktan korkuyorum ve çok çocuk istiyorum .Ama bu şartlar altında zaten çocukta yapamıyorum. Bosanirsam bir daha evlenememekten yalnız ölmekten ve hiç çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum
Valla benim kuzenimin 4 çocuğu vardı evlendi. Hem de çok iyi biriyle.
Bu adamla evli kalmaktansa bekar kalmak daha mantıklı değşl mi?

Back
X