Elbetteki durumu iyiyse erkek arkadaşının ufak tefek masrafları üstlenmesi normal. sana bazı hediyeler alması, yemeğe götürmesi, evine bırakması kabul edilebilir şeyler. Gayet de doğal. Ama tatil planı hoşuma gitmedi. 8 ay bir insanı tanımak için yeterli bir süre değil. İlerde başına kakılabilecek harcamalara girmesine izin verme bence. Seni ve aileni utandıracak durumlara yol açabilir ve inan orda eğlendiğin 3-4 güne hiç değmez. Burda bazı yorumlar çok sevimsiz geldi bana. Canın isterse git tatilini yap keyfine bak gibi. Harcamalardan mahcup olup buraya konu açtığına, fikir istediğine göre sen kaldıramazsın bence öyle şeyleri. Pek sana göre değil sanki. Zaten bu yaşlarda kızlar nasıl alışırsa öyle gider. Erkek arkadaşından yada hayat bu belli olmaz ilerde görüşeceğin erkeklerden saygı görmek istiyorsan tatil planlarına, pahalı mücevherlere göz yumma derim. ailesi ve çevresinin yanında da kendin ol, paran yoksa yok de, bir yeri bilmiyorsan bilmiyorum de, bir yemeği yada içeceği daha önce tatmadıysan tatmadım de. ezilecek bir durum yok. herkesin ailesi çocuğuna bol para harcayarak büyütemeyebilir. Öğrenci halinle durumundan utanman biraz da ailenden utanman demek. Oysa yazık kimbilir ne fedakarlıklarla seni buralara kadar büyütüp okutmuşlar. kimseyi takma, kendine güven. zaten biri ezik hissettirecek olursa emin ol onun kendi kompleksleri yüzündendirHerkese iyi günler. 8 aylık güzel giden giden ve gerçekten mutlu olduğum bir ilişkim var. Ben 21 yaşındayım okuyorum sevgilim ise 26 yaşında ve çalışıyor. Asıl sorunum ise maddi açıdan aramızda uçurum olması. Aslında durumumuz kötü değil, memur bir ailenin çocuğuyum ama karşı taraf bizim ailenin bütün aylık gelirini bir günde harcayınca, ne işim var benim burada diye kendimi sorgularken buldum açıkçası. Ne erkek arkadaşımdan ne de onun arkadaşlarından kötü anlamda bunu hissettirecek bir şey yaşamadım ki neredeyse sürekli birlikte zaman geçiririz ama çok özür dileyerek söylüyorum yanlarındayken 'ezik' gibi hissetmeye başladım ve mümkün olduğunca erkek arkadaşımlayken dışarıda değil evde zaman geçirmeye çalışıyorum. Bilmiyorum çok mu abartıyorumSiz yerimde olsaydınız bunu umursar mıydınız? Görüşlerinize ihtiyacım var gerçekten
Size laf düşmüyorsa niye bunu yazıyorsunuz? Ha bazıları böyle alenen yazıyor ya hemcinsini o.. yerine koyuyor diyorum ki ben de içimden bu zamanında çok böyle şeyler yaşamak istedi ama yaşayamadı baskılandı özgürce yaşayan kızlara o...lar bilmem ne diyor işte biz namusluyuz erkeğin gözlerine bakmazdık şimdikiler evlerine gidiyor... Tecavüze uğrayanlara da oh hak etti demiyorsunuzdur inşallah...Yani kusura bakma da sen bu adamla ayni evde bulusuyorsun vakit geciriyorsun bu senin bilecegin sey bize laf dusmez ama
Hanimefendi öncelikle yazdigin seyleri kendi kendine yazip cevap vermissin..Ben ne oyle ithamlarda bulundum ne de senin yazdigin seyleri düşünüyorum..kimsenin ahlak bekcisi degiliz neticede.Öncelikle uslubuna dikkat et beni alintilama yaparken suclamalarina dikkat et konuyu saptirip tartisma haline getirmeye calismissin.Ama buna ben düşmem..Konu sahibinin bu kadar ince dusunmesine karsilik kendini kotu hissetmesine karsilik evinde agirlamayi nasil olagan karsiladigini anlayamadim ve bana sacma geldi bu benim fikrim.Ezik hissederken sadece maddi anlamdan ziyade surekli evimde agirliyorum dedigi icin bence asil takilmasi gerekenin bu oldugunu dusunuyorum adamin gözünde ezik duruma dusmeyeyim derken..Size laf düşmüyorsa niye bunu yazıyorsunuz? Ha bazıları böyle alenen yazıyor ya hemcinsini o.. yerine koyuyor diyorum ki ben de içimden bu zamanında çok böyle şeyler yaşamak istedi ama yaşayamadı baskılandı özgürce yaşayan kızlara o...lar bilmem ne diyor işte biz namusluyuz erkeğin gözlerine bakmazdık şimdikiler evlerine gidiyor... Tecavüze uğrayanlara da oh hak etti demiyorsunuzdur inşallah...
Pahalı hediyelere zaten hayatta izin vermem ve sevmem de takıdır şudur budur. Kendilerine harcasınlar ne güzel ama bana da harcayınca tuhaf hissediyorum aralarında. Ay bilemiyorum ya besleme gibi ne bikiyimO herhalde öğrencilikle alakalı. Yarın öbür gün sen de kendi paranı kazanmaya başlayınca bunlardan kurtulursun diye düşünüyorum. Rahat insanlar her zaman daha mutludur. Senin yerinde şimdi buraya bazen gelip "erkek dediğin hesabı öder, kadın ödemez, erkek adam karısına bakmalı bik bik bik" zihniyetli hatunlar olsaydı nasıl da sefasını sürerlerdi bu "zengin sevgili"nin!Yalan mı? Değil. Ben sana adama para harcat ya da harcatma engel ol demiyorum, bu hissiyatın geçer diyorum. Sen de az buçuk birşeyler ısmarlayabiliyorsan bu harika. Tatile falan gidin gitmesine ama pahalı hediyeler falan alıyorsa çok fazla olacaktır muhtemelen, bilemiyorum. Biraz rahat ol en azından "ne kadar rahat para harcıyorlar" fikrinden kurtul. Bu dünyaya bir kere gelen insanlar, neden harcamasınlar? Hele ki varsa...
Evet ev çok lüks çünkü kimsede yok o yüzden evinde buluşmayı dert etmeliyim siz de haklısınız... Konuyla alakasız yorumlar yapmayın lütfen.Yani kusura bakma da sen bu adamla ayni evde bulusuyorsun vakit geciriyorsun bu senin bilecegin sey bize laf dusmez ama takildigin konu adamin zengin olup sana hediyeler almasi guzel mekanlara goturmesi ve kendini ezik hissetmen oyle mi ? Ne diyeceğimi bilemedim en iyisi susayim ben.
Ailemden kesinlikle utanmıyorum neden öyle dediniz kiElbetteki durumu iyiyse erkek arkadaşının ufak tefek masrafları üstlenmesi normal. sana bazı hediyeler alması, yemeğe götürmesi, evine bırakması kabul edilebilir şeyler. Gayet de doğal. Ama tatil planı hoşuma gitmedi. 8 ay bir insanı tanımak için yeterli bir süre değil. İlerde başına kakılabilecek harcamalara girmesine izin verme bence. Seni ve aileni utandıracak durumlara yol açabilir ve inan orda eğlendiğin 3-4 güne hiç değmez. Burda bazı yorumlar çok sevimsiz geldi bana. Canın isterse git tatilini yap keyfine bak gibi. Harcamalardan mahcup olup buraya konu açtığına, fikir istediğine göre sen kaldıramazsın bence öyle şeyleri. Pek sana göre değil sanki. Zaten bu yaşlarda kızlar nasıl alışırsa öyle gider. Erkek arkadaşından yada hayat bu belli olmaz ilerde görüşeceğin erkeklerden saygı görmek istiyorsan tatil planlarına, pahalı mücevherlere göz yumma derim. ailesi ve çevresinin yanında da kendin ol, paran yoksa yok de, bir yeri bilmiyorsan bilmiyorum de, bir yemeği yada içeceği daha önce tatmadıysan tatmadım de. ezilecek bir durum yok. herkesin ailesi çocuğuna bol para harcayarak büyütemeyebilir. Öğrenci halinle durumundan utanman biraz da ailenden utanman demek. Oysa yazık kimbilir ne fedakarlıklarla seni buralara kadar büyütüp okutmuşlar. kimseyi takma, kendine güven. zaten biri ezik hissettirecek olursa emin ol onun kendi kompleksleri yüzündendir
Sende teklif et bazen bu yemeği ben ismarliyim gibi. Eger cok rahatsiz oluyorsanki bunu desende ödemez erkekler sevmez bu konularin muhabbetini. Bence rahatsiz olma odemeli her erkekbunu yapiyor durumu yettigince seninkinin durumu standartin ustunde olmasi bu kurali bozmaz benceHerkese iyi günler. 8 aylık güzel giden giden ve gerçekten mutlu olduğum bir ilişkim var. Ben 21 yaşındayım okuyorum sevgilim ise 26 yaşında ve çalışıyor. Asıl sorunum ise maddi açıdan aramızda uçurum olması. Aslında durumumuz kötü değil, memur bir ailenin çocuğuyum ama karşı taraf bizim ailenin bütün aylık gelirini bir günde harcayınca, ne işim var benim burada diye kendimi sorgularken buldum açıkçası. Ne erkek arkadaşımdan ne de onun arkadaşlarından kötü anlamda bunu hissettirecek bir şey yaşamadım ki neredeyse sürekli birlikte zaman geçiririz ama çok özür dileyerek söylüyorum yanlarındayken 'ezik' gibi hissetmeye başladım ve mümkün olduğunca erkek arkadaşımlayken dışarıda değil evde zaman geçirmeye çalışıyorum. Bilmiyorum çok mu abartıyorumSiz yerimde olsaydınız bunu umursar mıydınız? Görüşlerinize ihtiyacım var gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?