Maddi uçurum psikolojimi altüst etti

İlişki uzun sürmez kafana takma gez toz.

Bizim gibi gelismemeye inat eden toplumlarda bu hissettigin duygulari yadirgamamak lazim (Bunu kendini ezik hissetme durumun icin soyluyorum)Kendini ne icin "ezik"hissettigini düsündün mü hic? Sanmiyorum. Bilgi, ilim, kültür, sanat vs. Bunlarin yokluguna mi eksiklik duyuyorsun? Hayir.! Neyin eksikligini duyuyorsun? Paranin.. Asil ezikligin burada başliyor. Maddi koşullar insan hayatinda ikili kavram ve iliskilerde rol oynar ama bunu sen tutupda merkezine koyarsan bikac sene sonra karsi tarafdan da ister istemez ayni "ezik"muameleyi gorursun. Eminim ki kaydadeger daha yüce marifet ve yeteneklerin vardir onlarla var olmaya calis. Son olarak psikologu doktoru yazari cizeri ben ve digerleri sadece sana kendi fikirlerimizi soyleriz bu fikirlerimizin dogru yada yanlis oldugunu gostermez. Dogrunu yanlisini sen belirlersin.

İlk ilişkim bu benim ve gerçekten çok emek veriyoruz mutlu olmak ve mutlu etmek için. Neden öyle dediniz ki
Şimdi açıklama yapmayayım topa tutulurum. O zaman konu açarsın zaten. Mutluluklar

Ailenden utanıyorsun demiyorum, senin durumunun sevgilinin durumu kadar iyi olmamasından utanmak, ailenden utanmak gibi olur öğrencisin sonuçta ailene bagimlisin diyorum. Sevgilini tanıyan sensin canım. Güveniyorsan seviyorsan maddiyatı sorun etme. Genelde bu tür şeyleri zengin olmasa da hep erkeklerin karşılaması geleneklesmis. Sonra da bu geleneksel erkekler kadın üzerinde hak iddia ediyor, sahibiymis gibi davranıyor. Evlenmeden ipleri vermemek lazım. Naçizane önerim :)

Benim bir kere maddi olarak aramızda uçurum olan biriyle görüşmüşlüğüm olmuştu , ikinciye yeltenmedim bile. Ama sorun benim ezikliğim değildi. Adamla buluşcaz , telefonda "bilmem ne marketin önündeki bmv yi görüyor musun?" "Evet tam marketin önündeyim " "hah işte o bmv benim" diye yer tarif etmişliği, çayın yanında tatlı ister misin diye sorduğunda hayır dediğim için "ne kadar masrafsızsın sen öyle" demişliği var

Paracıklarınla sana mutluluklar deyip uğurladım kendisini

Böyle bir tip değilse olabilir belki. Direk aklıma o züppe geliyor benim olumlu şeyler söyleyesim kaçıyor

İşte bu ayakta alkışladım

Erkekler begendikleri kadinlar fakirde olsa egitimsizde. Olsa eger begendiyse birlikte olur.. Bence bunu ona pek yansitma,cok isterdim bir sevdigim olsun bana acilarimi unuttursun, Ama yok iste yok bir konu acsam herkes elestirdi demedigini birakmadi...cok ozeniyirum disarda sevgilileri gorunce donus yolunda otobusde gozlerinden yas akmaya basliyor.. Gunahim nede bunlari yasiyorum bilmiyorum..

İyi de bu kadar rahatsızsan peşlerine takılma sen de. Ailecek dışarı çıkıyorlar, sevgilim beni de çağırıyor demişsin. E gitme? Tatil de keza öyle, pahadan rahatsızsan gitmezsin. Sen sevgilinin kölesi misin? Bana çelişkili geldin. " hayır" demeyi öğrenirsen sorun kalmaz. Ezik davranıyorsun, sevgilin ne isterse onu yapıyorsun. Biraz dik dur madem sana ters bazı şeyler.

İşte bu ayakta alkışladım
Hayır bana tarif ettiği marketle kendi bulunduğu yerin alakası yoktu bir de iyi tamam arabadamısın diye soruyorum yok ben orda değilim , arabamı oraya çektim ben şuradayım dedi bunun üzerine yine de buluşmuş olmam bile hataydı bence

Arkadaş aracılığıyla tanıştığım ilk ve son kişi olarak kaldı o öyle

Kimi zengin kimi fakir. .
Kimi şanlı kimi şanssız . .
Doğanın kanunu bu. .

Bunlar hep dunyanin eksenin kaymasinin sonucu az degil 12 cm kaymis dogal olarak insan uzerinde de boyle murat131 kilikli bmw etkisi birakiyor tabi; ))

Para dediğin bir günde sönebilir bir günde elde edilebilir bir şey. Kendini bunun için üzmene gerek dahi yok.

Sevgilin sana kendini kötü hissettirmiyor anladığım kadarıyla.
Ailesi de sana düzgün şekilde davranıyorsa bırak sen mutluluğuna bak. Her şey gönlünce olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…