Maddiyat Farkı

Size de biraz haksızlık olmuş sanki siz de o ailenin çocuğu değil misiniz sonuçta
Erkek çocuklar ülkemizin bazı kesimlerinde daha çok pohpohlaniyor, bir de büyük çocuk oldukları için önce onlar evlendi. Doğum sırasında küçük çocuk olmak biraz dezavantajlı. Ev almam konusunda ailem bana da yardım edicek ama kısa vadede olmuyor. Yine de şöyle diyeyim, erkek kardeşlerim de hayatın başka yönlerinden sıkıntılar yaşıyor tabiiki. Evlilikte maddiyat problem olmasa da başka sıkıntılar olabilir. Bir de gerçekten eşin ailesinin suistimale meyilli olmaması da çok önemli. Biz kirada oturdugumuz halde ailesi eşimden maddi destek istiyordu mesela. Bu konuda da eş adayinizin ailesini iyi incelemenizi öneririm.

Abilerinizin de hayat standardı düştü mü mesela kendileri aile evlerindeki aynı hayatı devam ettirebiliyor mu

Abilerinizin de hayat standardı düştü mü mesela kendileri aile evlerindeki aynı hayatı devam ettirebiliyor mu
Onlar babamın dükkanında calisiyor, küçük bir ticaret işletmesi. Kirada oturmuyorlar. Maddi açıdan bir tık iyiler diyebilirim. Beraber çalıyorlar, karakterleri farklı hepsinin, babam agresif ve zor bir adam anlaşmak zor. Kardeşlerimin de karakteri çok farklı birbirinden. Aile işi bence çok zor birşey. Ben ilahiyat okudum. Ve o işi yapmak istemiyorum.Annem istediği için okudum. Zaten atanmak da zor, kadrolar dolu.

Sizin durum olmayacak gibi değil. Kestirip atmayın. Ailenizle tanıştırıp fikir alabilirsiniz.

İster istemez düştü ama sorun etmedim 5 alacagimı 1 aldim cok şükür eşim iyi çıkti yalanı yok namazini kilar hayatta gözü başkasinın malinda yok aldatması yok gücü yettiği kadar evine markalı şeyler alır varsın zengin olmasın

Bu duruma adapte olabildiniz yani, sizi mutsuz etmedi

Bu duruma adapte olabildiniz yani, sizi mutsuz etmedi
Niye mutsuz olayim ki eşimi göruyorum nasıl calistigini emek sarf ettigini demekki ALLAH rızkımızı bu kadar veriyor diye düşünüyorum hemen de adapte oldu eğer calısmasaydı belki adapte olamazdim gercekten sevgi saygi varsa aşılmayacak hic bir mesele yok hayatta

Maşallah, peki aileniz nasıl karşıladı bu durumu çünkü zengin aileler kızlarının zengin biriyle evlenmesini ister genelde

Maşallah, peki aileniz nasıl karşıladı bu durumu çünkü zengin aileler kızlarının zengin biriyle evlenmesini ister genelde
Ailem basta istemediler hatta evlenincede bunlar kesin bosanirlar annem dediki aç kalırsan kapıma gelme dediler eşimi o zamanlar fazla tanımıyordular suan eşim ailenin en iyi damadı olduçünku eşim onlardan ne borc aldı nede muhtaç oldu çok şükür ailem onu çok seviyorlar

Çok şükür zenginligin tadina varmişım şimdide öylede zengin degilsemde çok şükür kimseye muhtac degiliz

Ailen çok haklı. Züürtün kahrı çekilmiyor. Belki bana kızacaksın ama herkes kendı hayatını yaşatan bırını bulmalı. Asagısı insanı asagıya cekıyor. Bırde züürt özguvenı oluyor. Özguvensızlıkten senı ezmeye çalısıyor.

Bu durumu siz mi yaşadınız

Benim durumum gibi ve buna benzer durumları yaşayanlar fikirlerini, tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Valla aşk sevgi bi yere kadar. davul bile dengi dengine demişler. Yol yakınken bitirmek en iyisi

Bu hayatta maddiyattan daha önemli hiç bir şey yok. En iyisi herkes kendi dengiyle evlenmeli

Komşu kızı bu şekilde evlendi aile her şeylerine destek kız istediği gibi yaşıyor oglan damat degil ogul gibi oldu mutlular bunu sorun etmeyecek veya simarmayacaksa sevgiliniz sorun olmaz olan taraf harcar 3 günluk dünya zenginlik bir gecede son bulur mal varlığı değil sağlık onemli depremden ders cikaralim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…