- 18 Ekim 2017
- 6.315
- 37.873
- 548
- 34
- Konu Sahibi Kardelen96
-
Yoo bu söylediklerinizde haklısınız. Ben sadece sürekli benim arabam benim arabam demenize takılmıştım.
AhahahahhaGozumde canlanan
Bu tarz şeyler yüzünden benim arabam diyorum kendisinin kullanması neyse ama başkalarını bir yerlere özellikle de bana sormadan şehir dışına götürürüm demesi gibi şeyler canımı sıkıyor ben olsam önceden bi sorardım biz götürelim mi diyeYoo bu söylediklerinizde haklısınız. Ben sadece sürekli benim arabam benim arabam demenize takılmıştım.
İkimiz arasında fark yok ki sadece aileler arasında varErkekler kadının üstün olmasını kaldıramıyor vazgeçin
Ailenin durumu baya baya iyi senin değil.Sen de eşin olacak kimseyle birlik ol el birliğiyle durumunuzu baya baya iyi yapın.Haa bu durum seni endişelendiriyorsa durumu bayaa iyi olan biriyle evlen kısa yoldan sıkıntı çekme düşünmeİyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Eşinizle evlendiğinize pişman mısınızben böyle bir evlilik yaptım. Tavsiye etmiyorum. Aşk bir yere kadar. Mantık da önemli. Ve yıllar sonra bile sorun yaşıyorsunuz bu konularda. Fakirlikten zenginliğe geçmek hoş güzel de, zenginlikten fakirliğe geçmenin hiç güzellemesi, edebiyatı yapılacak bir tarafı yok.
Eşim de, ben de iyi insanlarız ve zor zamanlarda birbirimize çok destek olduk şükür. ama hem ailelerimiz, hem hayattan beklentilerimiz açısından çok sıkıntı çektik. Ve maalesef İsteklerinden feragat eden taraf ben oldum çoğu zaman zorunlu olarak. Çünkü maddi durumumuz benim daha önce mümkün olan hayallerimi gerçekleştirmeye yetmedi hiç.
Tabi ki zengin olsun ne olursa olsun demiyorum. Eşin karakteri en önemli mevzu. Ama maddiyat da insanın elinin kiri değil.
Sana bir şey söyleyeceğim. Soruyu bana sormadın ama ben de cevaplamak istedim. Şu an bir çıkmazda hissediyorsun anlıyorum. Sana sevgi her şeyin üstesinden gelirde demeyeceğim, gelmediği durumlar oluyor. Ama daha öncede burda yazdım bizde eşimle sıfırdan başladık. Çokta güzel bir hayatımız var. Yaşam kalitemizde iyi maşallah. Şimdi bu eşinizle pişman mısınız dediğin kişi evette diyebilir, hayır da diyebilir. Bu senin kararını etkilememeli. Yani anlatmak istediğim şu. Bu hanımefendi pişman değilim derse sen ona göre evlenirsen pişman olabilirsin ya da tam tersi olabilir. Kendini, kalbini dinlemek zorundasın. Durumları iyi değilden kastını dersen belki daha iyi yorumlar yaparız. Çünkü burda sevgilin için baya baya gecekonduda oturan nerdeyse yemeğe ekmeği yok modunda biri hayal etmeye başladık yorumları okudukça.Eşinizle evlendiğinize pişman mısınız
Bir şey değişmez ki kadın aileden zengin olduğunda bile erkek kaldıramıyor gerçi erkeğinden erkeğine değişirİkimiz arasında fark yok ki sadece aileler arasında var
Sana bir şey söyleyeceğim. Soruyu bana sormadın ama ben de cevaplamak istedim. Şu an bir çıkmazda hissediyorsun anlıyorum. Sana sevgi her şeyin üstesinden gelirde demeyeceğim, gelmediği durumlar oluyor. Ama daha öncede burda yazdım bizde eşimle sıfırdan başladık. Çokta güzel bir hayatımız var. Yaşam kalitemizde iyi maşallah. Şimdi bu eşinizle pişman mısınız dediğin kişi evette diyebilir, hayır da diyebilir. Bu senin kararını etkilememeli. Yani anlatmak istediğim şu. Bu hanımefendi pişman değilim derse sen ona göre evlenirsen pişman olabilirsin ya da tam tersi olabilir. Kendini, kalbini dinlemek zorundasın. Durumları iyi değilden kastını dersen belki daha iyi yorumlar yaparız. Çünkü burda sevgilin için baya baya gecekonduda oturan nerdeyse yemeğe ekmeği yok modunda biri hayal etmeye başladık yorumları okudukça.
Öyle bir durum değil önceden yazdım kendisi öğretmen eğitim seviyelerimiz kafa yapılarımız vs arasında fark yok anlaşıyoruz tek fark ailelerimizin durumlarıSana bir şey söyleyeceğim. Soruyu bana sormadın ama ben de cevaplamak istedim. Şu an bir çıkmazda hissediyorsun anlıyorum. Sana sevgi her şeyin üstesinden gelirde demeyeceğim, gelmediği durumlar oluyor. Ama daha öncede burda yazdım bizde eşimle sıfırdan başladık. Çokta güzel bir hayatımız var. Yaşam kalitemizde iyi maşallah. Şimdi bu eşinizle pişman mısınız dediğin kişi evette diyebilir, hayır da diyebilir. Bu senin kararını etkilememeli. Yani anlatmak istediğim şu. Bu hanımefendi pişman değilim derse sen ona göre evlenirsen pişman olabilirsin ya da tam tersi olabilir. Kendini, kalbini dinlemek zorundasın. Durumları iyi değilden kastını dersen belki daha iyi yorumlar yaparız. Çünkü burda sevgilin için baya baya gecekonduda oturan nerdeyse yemeğe ekmeği yok modunda biri hayal etmeye başladık yorumları okudukça.
O zaman kafanıza takmanız gereken bir durum yokmuş ki. Eğer biriniz sabancı diğer taraf kapıcılar kralı değilse boşa takıyorsun kafana.Öyle bir durum değil önceden yazdım kendisi öğretmen eğitim seviyelerimiz kafa yapılarımız vs arasında fark yok anlaşıyoruz tek fark ailelerimizin durumları
Düşündüğüm tek şey eski rahatlığımın olmayacak olmasıO zaman kafanıza takmanız gereken bir durum yokmuş ki. Eğer biriniz sabancı diğer taraf kapıcılar kralı değilse boşa takıyorsun kafana.
737282 kere yazıldı ama ben +1 tekrar yazayım içimde kalmasınDüşündüğüm tek şey eski rahatlığımın olmayacak olması
Karakter önemli.1 2 sene daha calisip para biriktirsin.Oyle evlenin.İyi akşamlar herkese bir şey danışmak istiyorum, üniversitede tanışıp sevgili olduğumuz erkek arkadaşımla iş yavaş yavaş ciddiye biniyor. Durum şu ki ailemin durumu bayağı iyi onunkinin pek değil. Çalşıyor çalışkan da ama eski hayatım olmayacak gibi gerçi benimkiler desteğini de esirgemez ama. Çevremdekiler zengin biriyle evlenmemin daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumu yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım?
Gerçekten sizi yermek için demiyorum ama aklınız nerdeydi hiç sevgili olmasaydınız o zaman. O adama da yazık değil mi şimdi. Ya da eski rahatlığım olmayacak diye ayrılıp zengin biriyle mantık evliliği yapınca vicdanınız eskisi kadar rahat olacak mı? Hiç aklınıza gelmeyecek mi? Ülkede bir sürü eğitim fakültesinde okumuş evli gayet evini arabasını almış çoluklu çocuklu insan var. Bunları neden gözardı ediyorsunuz ki? Gerçekten öyle bir anlatıyorsunuz ki soğan ekmek yiyip yaşayacak gibi.. tezatlığı anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle bir şeyin aklınıza gelmesi bile garip. Ben mesela kısa erkeklerden hoşlanmam. Bu yüzden asla kısa erkeklere ümit vermedim. Sizde parasal açıdan bunu yapabilirdiniz. Zengin diye evlendiğiniz biriyle de eski rahatlığınızı sağlayamayabilirsiniz ayrıca. Buda dipnot olsun. Eğer bu çocuğu seviyorsanız devam edin. Sevmiyorsanız da daha fazla oyalanamayın adam yoluna baksın, yazıktır.Düşündüğüm tek şey eski rahatlığımın olmayacak olması
Seviyorum zaten yapamazsın edemezsin diyen çok olduğu için burada da sormak istedim fikirleriniziGerçekten sizi yermek için demiyorum ama aklınız nerdeydi hiç sevgili olmasaydınız o zaman. O adama da yazık değil mi şimdi. Ya da eski rahatlığım olmayacak diye ayrılıp zengin biriyle mantık evliliği yapınca vicdanınız eskisi kadar rahat olacak mı? Hiç aklınıza gelmeyecek mi? Ülkede bir sürü eğitim fakültesinde okumuş evli gayet evini arabasını almış çoluklu çocuklu insan var. Bunları neden gözardı ediyorsunuz ki? Gerçekten öyle bir anlatıyorsunuz ki soğan ekmek yiyip yaşayacak gibi.. tezatlığı anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle bir şeyin aklınıza gelmesi bile garip. Ben mesela kısa erkeklerden hoşlanmam. Bu yüzden asla kısa erkeklere ümit vermedim. Sizde parasal açıdan bunu yapabilirdiniz. Zengin diye evlendiğiniz biriyle de eski rahatlığınızı sağlayamayabilirsiniz ayrıca. Buda dipnot olsun. Eğer bu çocuğu seviyorsanız devam edin. Sevmiyorsanız da daha fazla oyalanamayın adam yoluna baksın, yazıktır.
Dediğim gibi ilk başta aklımda böyle düşünceler yoktu çevrem yüzünden oluştuSeviyorum zaten yapamazsın edemezsin diyen çok olduğu için burada da sormak istedim fikirlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?