Maddiyat Farkı

Yoo bu söylediklerinizde haklısınız. Ben sadece sürekli benim arabam benim arabam demenize takılmıştım.
Bu tarz şeyler yüzünden benim arabam diyorum kendisinin kullanması neyse ama başkalarını bir yerlere özellikle de bana sormadan şehir dışına götürürüm demesi gibi şeyler canımı sıkıyor ben olsam önceden bi sorardım biz götürelim mi diye

Ailenin durumu baya baya iyi senin değil.Sen de eşin olacak kimseyle birlik ol el birliğiyle durumunuzu baya baya iyi yapın.Haa bu durum seni endişelendiriyorsa durumu bayaa iyi olan biriyle evlen kısa yoldan sıkıntı çekme düşünme

Eşinizle evlendiğinize pişman mısınız

Eşinizle evlendiğinize pişman mısınız
Sana bir şey söyleyeceğim. Soruyu bana sormadın ama ben de cevaplamak istedim. Şu an bir çıkmazda hissediyorsun anlıyorum. Sana sevgi her şeyin üstesinden gelirde demeyeceğim, gelmediği durumlar oluyor. Ama daha öncede burda yazdım bizde eşimle sıfırdan başladık. Çokta güzel bir hayatımız var. Yaşam kalitemizde iyi maşallah. Şimdi bu eşinizle pişman mısınız dediğin kişi evette diyebilir, hayır da diyebilir. Bu senin kararını etkilememeli. Yani anlatmak istediğim şu. Bu hanımefendi pişman değilim derse sen ona göre evlenirsen pişman olabilirsin ya da tam tersi olabilir. Kendini, kalbini dinlemek zorundasın. Durumları iyi değilden kastını dersen belki daha iyi yorumlar yaparız. Çünkü burda sevgilin için baya baya gecekonduda oturan nerdeyse yemeğe ekmeği yok modunda biri hayal etmeye başladık yorumları okudukça.

Öyle bir durum değil önceden yazdım kendisi öğretmen eğitim seviyelerimiz kafa yapılarımız vs arasında fark yok anlaşıyoruz tek fark ailelerimizin durumları

Öyle bir durum değil önceden yazdım kendisi öğretmen eğitim seviyelerimiz kafa yapılarımız vs arasında fark yok anlaşıyoruz tek fark ailelerimizin durumları
O zaman kafanıza takmanız gereken bir durum yokmuş ki. Eğer biriniz sabancı diğer taraf kapıcılar kralı değilse boşa takıyorsun kafana.

Karakter önemli.1 2 sene daha calisip para biriktirsin.Oyle evlenin.

Düşündüğüm tek şey eski rahatlığımın olmayacak olması
Gerçekten sizi yermek için demiyorum ama aklınız nerdeydi hiç sevgili olmasaydınız o zaman. O adama da yazık değil mi şimdi. Ya da eski rahatlığım olmayacak diye ayrılıp zengin biriyle mantık evliliği yapınca vicdanınız eskisi kadar rahat olacak mı? Hiç aklınıza gelmeyecek mi? Ülkede bir sürü eğitim fakültesinde okumuş evli gayet evini arabasını almış çoluklu çocuklu insan var. Bunları neden gözardı ediyorsunuz ki? Gerçekten öyle bir anlatıyorsunuz ki soğan ekmek yiyip yaşayacak gibi.. tezatlığı anlatabildim mi bilmiyorum. Böyle bir şeyin aklınıza gelmesi bile garip. Ben mesela kısa erkeklerden hoşlanmam. Bu yüzden asla kısa erkeklere ümit vermedim. Sizde parasal açıdan bunu yapabilirdiniz. Zengin diye evlendiğiniz biriyle de eski rahatlığınızı sağlayamayabilirsiniz ayrıca. Buda dipnot olsun. Eğer bu çocuğu seviyorsanız devam edin. Sevmiyorsanız da daha fazla oyalanamayın adam yoluna baksın, yazıktır.

Seviyorum zaten yapamazsın edemezsin diyen çok olduğu için burada da sormak istedim fikirlerinizi

İyi geceler herkese tekrardan, bu konu hakkında son kez yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bazı şeyler için karar aşamasındayım…

Tüm konuyu okudum. Önce örnekleri siralayacagim. Bu işler aslında belli olmuyor. Çok zengin adam olur batar, sağlık sorunu olur vs İnsan önce ailesinden, kocasından ziyade kendine guvenmeli.
Bazı yakın çevremden bazıları uzak. Bu iş çok değişken. Burda adamın ben zengin bir kadınla evleniyorum maddi olanaklarımı arttirmaliyim kafasıyla hareket etmesi, vizyonu, becerisiyle alakalı. Tabi kadın da asla standartlarımi dusuremem dememesi eşine destek olmadı lazım. Siraliyorum benim gördüğüm örnekleri.
Yakınlık derecemi yazmıyorum.
1. İki kişi fakültede tanışıyor. Geleceği iyi meslekleri var. Adamın aile baya fakir. Burslu okuyordu. Kızın ailesi evlerini aldı, adama iş konusunda yardımcı oldu. Ama adam ben tanıdığım dan beri çok hırslı ve zengin olmayı kafasına koymuş bir adamdı. Parayı muazzam isletti. Ev alınan sitede villa aldı. Filipinli dadı vs. O seviyede. Buna benzer bir örnek daha var
2. Kız ve adamın ailesi para yok. Adamın eğitimi düzgün değil. Kızın eğitimi iyi. Kız yıllarca eve bakacağım diye canı çıktı. Adam kumara bulaştı. Kız çocuğu aldı ayrıldı.
3.Kiz ve erkek öğretmen. Kızın babası zengin. Adam öğretmen. Adam işi bırakıp kp ile çalıştı. Yıllarca iç guveysi muamelesi. Kuruş da para koklatmadilar. En son baba ölünce miras yoluyla rahatladı maddi durumları
4. Kızın meslek ve ailenin durumu iyi. Adam aile durumu kötü. Meslek fena değil. Ama adamın aklı basmıyor para işine. Kıza yetişmeye çalışıyor olmuyor. Kızın ailesi ya bizle çalışırsınız oyle koklatiriz diyor. Kıza inatlarindan hiç destekleri yok. Kız en başta standardını korumak için 2 işte calisiyor. Bakıyor kocada o vizyon yok. Kocanın ailesi oglunuzu bilerek evlendi, katlansin modunda. O da cabalamayi bırakıyor. En son gördüğümde baya depresyondaydi. O zeki, pırıl pırıl genç kız gitmiş umursamaz bir tip gelmiş.
5. Tek kuruş parası yok aile çok zengin. Tek kız. Adam kızın aile işinde çalışıyor, işi baya markalastirip ortaklık alıyor.
6. Adam tek başına iş kuruyor. O sırada zengin kp batiyor. Adam borç veriyor

Yaniiii uzar gider. Konunun en başinda Bağcılar'da oturan bir kız vardı. O adam kızı sıkıştırıyor. Azcik vizyonu olsa kızı 1+1 e tikacagina kızın ailesinin desteği ile iş kurar, deli gibi calisirdi. Çocuk olunca o sovenist tavrı biter. Etilerde villada oturan kız o minvalde okullarda okumuştur. Kızın arkadaşları alplerde kayaktayken kız ayı denklestirme peşindedir. Gururundan mutsuzlugunu belli edemiyordur.

Aileden para alma işi Türk tipi dusuk-orta gelirli ailelerde yaş. Aile parayı verdik düdüğü calacagiz tribine girer. Ama para değil iş geliştirme derdinde olan insanlarin ailenin parasını reddetmesi aptallık. Sabancı, koç ailesinin parasını reddediyor mu aksine mevcut parasını geliştiriyor. Şirketlerini buyuruyorlar.

Sizin ise gelince sevgiliniz öğretmen. Siz de öğretmensiniz ama çalışma planınız yok anladığım kadarı ile. Aileniz ise ilçe bazında orta zenginlerden. Çok zengin olsa siz İngiltere'de ekonomi masterinda olup babamın işini nasıl gelistiririm. Yeni iş kolları nasıl açarım derdinde olursunuz. Sevgiliniz ekstra hırslı olup, okul sahibi olmayı vs planlamiyorsa sizin iş yaş. Aileniz alır evinizi, arabanızı. Siz de zengin kızıyım inadiyla çalışmasıniz. Üstteki konu gibi adam arabamı kullanıyor diye ağlarsınız. Siz ilçeden zengin aile çocuğu ile evlenmenin yoluna bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…