Maddiyat yüzünden evlenemiyoruz

Sizin maddi durumunuz iyiyse siz destek olun evlenin borçları bitince de o size destek olur madem beklemek zor geliyorsa
Ben destek oldum fazla fazla hemde. Ama bi türlü borçlar bitmiyor. Biri daha bitmeden diğeri başlıyor. Orta sınıf böyle yapacak bişi yok diyor.

tatlım seninkinin evlenmeye niyeti yok kusura bakma seni düsünce yeni is kurarken birde ablasına kredi cekmez

emin ol erkekler evlilik konusunda netse insanı oyalamaz direk tanısalım evlelelim der seninki en az 5 sene evlenmez
Evlendik 1 buçuk yıl olcak nerdeyse. Okuldan arkadaşım zaten. Evlenmeden önce 7yıl arkadaşlığımız oldu

Borç girerse bir sürü skinti çıkar size mutluluğunuzu bozmayın isteme yapın,nişan yapın bekleyin, yinede sizin bileceğnz bişey

siz ailenizin şirketinde çalışmıyor muydunuz?
Evet tam 10 yıl çalışmıştım. Evlenince o işler biraz karıştı baya hem pamdemiye denk gelmesi hem ülke ekonomi v.s çalışmıyorum şimdi.

Borç girerse bir sürü skinti çıkar size mutluluğunuzu bozmayın isteme yapın,nişan yapın bekleyin, yinede sizin bileceğnz bişey
2buçuk ay nişanlı kaldım.Neler çektim bi ben bi Allah biliyor. Düğüne bi iki kala nişanı atmayı bile düşündüm. Maddi konuları geçtim manevi çok berbattı çok. Annesinin içinden bi şeytan çıktı resmen. Hoş gerçi evlendikten sonra kadın daha da beter rezillikler çıkardı. Evlendiğime bin pişman etti bin!

Bu dönemde evlenenlere Allah kolaylık versin
5 bilezik taksalar 100bin set met bahsetmiyorum bile
Evi en ucuzundan dizsen 100 bin
Buzdolabı olmuş 15 bin tv vs aynı
Ev almaya kalkma kısmına girmek bile istemiyorum
Parasız evlenilmez borçla olacak iş değil artık
Eskiden takıya güvenilirdi o devirde bitti çeyrek takanı bile zor bulursunuz
Nişanlanın bekleyin acele etmeyin
Bu şartlarda evlenirseniz sonra birbirinizi çok yersiniz

Canım biz evlendik. İsteme nişan beraber oldu. Bi iki parça dışında hiç bişi takmadılar. Ne bohça ne hediye hiç bişi hiç bişi. Nikahta da nişandaki bi iki parçayı yeniden taktılar. Ailem set bilezikler taktı. Nikahta 60kişi kısıtlaması olunca takılarda yok denecek kadardı. Neyim varsa da hepsi bozdurulup mobilya eşya borçlarına gitti.

Sızın son durum ne kafam karıştı iyice

Peki mutlu musunuz
Hayır bin pişmanım uzun yıllar arkadaşlık sonrası borçlar içinde evlendik. Giden yıllarıma mı yanayım, takılarım hep borçlara gitti ona mı yanayım. Daha nişanlıyken kafayı bana takıp, nikaha 2gün kala nişan atmaya varana kadar bana çektiren annesinin yaptıklarına mı yanayım. Evlendik daha da beter azıtan annesinin yaptıklarına mı yanayım. Şimdi ki aklım olsa asla evlenmedim. Evet büyük bi kısmı maddi ama manevi yönden de evlilik akıl işi değil. Evlilik, Elin deli kadın adamlarını yola getirme yeri değil!

Konuyu güncel sandım sorry 2022 şartlarında yazmıştım
Ama sizin işler de pek yolunda gitmemiş sanırım
Hayırlısı olsun bundan sonra bol kazancınız olsun içinizde kalan bir şey varsa da gerçekleştirirsiniz inşallah

2021 de 2022 den farklı değildi. Evet maalesef hiç bişi yolunda gitmedi.Bin pişman oldum hala daha bin pişmanım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Evlenemeyen suriyelilere ceyiz yardimi yapiyirlar. Siz 33 yaşinda ekonomik nedenlerle evlenemiyorsunuz . Ulke cok garip bir yere dogru ilerliyir gerçekten

Evlenip de pişman olanlara aşırı üzülüyorum sizin de geçmişte uzun bir arkadaşlığınız olmuş umarım bundan sonra düzelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…