Ben destek oldum fazla fazla hemde. Ama bi türlü borçlar bitmiyor. Biri daha bitmeden diğeri başlıyor. Orta sınıf böyle yapacak bişi yok diyor.Sizin maddi durumunuz iyiyse siz destek olun evlenin borçları bitince de o size destek olur madem beklemek zor geliyorsa
Keşkeeeee. İnsan başına gelince anlıyor.Keşke evlenmeselermiş
Evlendik 1 buçuk yıl olcak nerdeyse. Okuldan arkadaşım zaten. Evlenmeden önce 7yıl arkadaşlığımız oldutatlım seninkinin evlenmeye niyeti yok kusura bakma seni düsünce yeni is kurarken birde ablasına kredi cekmez
emin ol erkekler evlilik konusunda netse insanı oyalamaz direk tanısalım evlelelim der seninki en az 5 sene evlenmez
Borç girerse bir sürü skinti çıkar size mutluluğunuzu bozmayın isteme yapın,nişan yapın bekleyin, yinede sizin bileceğnz bişeyKızlar uzun zamandır birlikte olduğum biriyle artık ciddi adımlar atmak istiyoruz. Fakat gelin görün ki 2-3yıl sonunda anca bitecek olan borçlara sahip kendisi. Yeni iş kurdu, krediler çekti, ablasının düğün masrafları vs. Yaşlarımız 33.Geç kalmak istemiyorum fakat borçlar için de birde üstüne borçlarla dolu bi evliliğe de adım atmak istemiyorum. Söz de bi iki ay için de aileler tanışacaktı.Mantıklı düşününce de biraz daha beklemenin doğru karar olacağını zanneder oldum.Elim kolum bağlı. Halbu ki ne kadar da çok hazır etmiştim kendimi. Üzüntü, hayal kırıklığı çok karışık duygularım. Kendisine bunlardan söz ettim. Bunca borcunun içinde bizim evlilik durumumuzun olamayacağını dile getirdim. Bana söylediği,evlenen herkesin parasının olmadığı. Abim evlendi yakın zaman da kuzenlerim evlendi. Kızlar Allah aşkına evlilik masrafsız bi olay mı? Ben mi yanlış biliyor, yanlış düşünüyorum. (Benim maddi durumum kendisinden çok daha iyi)
Lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Evet tam 10 yıl çalışmıştım. Evlenince o işler biraz karıştı baya hem pamdemiye denk gelmesi hem ülke ekonomi v.s çalışmıyorum şimdi.siz ailenizin şirketinde çalışmıyor muydunuz?
2buçuk ay nişanlı kaldım.Neler çektim bi ben bi Allah biliyor. Düğüne bi iki kala nişanı atmayı bile düşündüm. Maddi konuları geçtim manevi çok berbattı çok. Annesinin içinden bi şeytan çıktı resmen. Hoş gerçi evlendikten sonra kadın daha da beter rezillikler çıkardı. Evlendiğime bin pişman etti bin!Borç girerse bir sürü skinti çıkar size mutluluğunuzu bozmayın isteme yapın,nişan yapın bekleyin, yinede sizin bileceğnz bişey
Bu dönemde evlenenlere Allah kolaylık versinKızlar uzun zamandır birlikte olduğum biriyle artık ciddi adımlar atmak istiyoruz. Fakat gelin görün ki 2-3yıl sonunda anca bitecek olan borçlara sahip kendisi. Yeni iş kurdu, krediler çekti, ablasının düğün masrafları vs. Yaşlarımız 33.Geç kalmak istemiyorum fakat borçlar için de birde üstüne borçlarla dolu bi evliliğe de adım atmak istemiyorum. Söz de bi iki ay için de aileler tanışacaktı.Mantıklı düşününce de biraz daha beklemenin doğru karar olacağını zanneder oldum.Elim kolum bağlı. Halbu ki ne kadar da çok hazır etmiştim kendimi. Üzüntü, hayal kırıklığı çok karışık duygularım. Kendisine bunlardan söz ettim. Bunca borcunun içinde bizim evlilik durumumuzun olamayacağını dile getirdim. Bana söylediği,evlenen herkesin parasının olmadığı. Abim evlendi yakın zaman da kuzenlerim evlendi. Kızlar Allah aşkına evlilik masrafsız bi olay mı? Ben mi yanlış biliyor, yanlış düşünüyorum. (Benim maddi durumum kendisinden çok daha iyi)
Canım biz evlendik. İsteme nişan beraber oldu. Bi iki parça dışında hiç bişi takmadılar. Ne bohça ne hediye hiç bişi hiç bişi. Nikahta da nişandaki bi iki parçayı yeniden taktılar. Ailem set bilezikler taktı. Nikahta 60kişi kısıtlaması olunca takılarda yok denecek kadardı. Neyim varsa da hepsi bozdurulup mobilya eşya borçlarına gitti.Bu dönemde evlenenlere Allah kolaylık versin
5 bilezik taksalar 100bin set met bahsetmiyorum bile
Evi en ucuzundan dizsen 100 bin
Buzdolabı olmuş 15 bin tv vs aynı
Ev almaya kalkma kısmına girmek bile istemiyorum
Parasız evlenilmez borçla olacak iş değil artık
Eskiden takıya güvenilirdi o devirde bitti çeyrek takanı bile zor bulursunuz
Nişanlanın bekleyin acele etmeyin
Bu şartlarda evlenirseniz sonra birbirinizi çok yersiniz
2buçuk ay nişanlı kaldım.Neler çektim bi ben bi Allah biliyor. Düğüne bi iki kala nişanı atmayı bile düşündüm. Maddi konuları geçtim manevi çok berbattı çok. Annesinin içinden bi şeytan çıktı resmen. Hoş gerçi evlendikten sonra kadın daha da beter rezillikler çıkardı. Evlendiğime bin pişman etti bin!
Bu topik eskimiydi tarihine bakmadım2buçuk ay nişanlı kaldım.Neler çektim bi ben bi Allah biliyor. Düğüne bi iki kala nişanı atmayı bile düşündüm. Maddi konuları geçtim manevi çok berbattı çok. Annesinin içinden bi şeytan çıktı resmen. Hoş gerçi evlendikten sonra kadın daha da beter rezillikler çıkardı. Evlendiğime bin pişman etti bin!
Sızın son durum ne kafam karıştı iyiceKızlar uzun zamandır birlikte olduğum biriyle artık ciddi adımlar atmak istiyoruz. Fakat gelin görün ki 2-3yıl sonunda anca bitecek olan borçlara sahip kendisi. Yeni iş kurdu, krediler çekti, ablasının düğün masrafları vs. Yaşlarımız 33.Geç kalmak istemiyorum fakat borçlar için de birde üstüne borçlarla dolu bi evliliğe de adım atmak istemiyorum. Söz de bi iki ay için de aileler tanışacaktı.Mantıklı düşününce de biraz daha beklemenin doğru karar olacağını zanneder oldum.Elim kolum bağlı. Halbu ki ne kadar da çok hazır etmiştim kendimi. Üzüntü, hayal kırıklığı çok karışık duygularım. Kendisine bunlardan söz ettim. Bunca borcunun içinde bizim evlilik durumumuzun olamayacağını dile getirdim. Bana söylediği,evlenen herkesin parasının olmadığı. Abim evlendi yakın zaman da kuzenlerim evlendi. Kızlar Allah aşkına evlilik masrafsız bi olay mı? Ben mi yanlış biliyor, yanlış düşünüyorum. (Benim maddi durumum kendisinden çok daha iyi)
Peki mutlu musunuzEvlendik 1 buçuk yıl olcak nerdeyse. Okuldan arkadaşım zaten. Evlenmeden önce 7yıl arkadaşlığımız oldu
Canım konuyu ben açmıştım.Evlendik.Sızın son durum ne kafam karıştı iyice
Ha Cnm baya eskiymis yaa tekrar gelmeniz şaşırttı birazCanım konuyu ben açmıştım.Evlendik.
Hayır bin pişmanım uzun yıllar arkadaşlık sonrası borçlar içinde evlendik. Giden yıllarıma mı yanayım, takılarım hep borçlara gitti ona mı yanayım. Daha nişanlıyken kafayı bana takıp, nikaha 2gün kala nişan atmaya varana kadar bana çektiren annesinin yaptıklarına mı yanayım. Evlendik daha da beter azıtan annesinin yaptıklarına mı yanayım. Şimdi ki aklım olsa asla evlenmedim. Evet büyük bi kısmı maddi ama manevi yönden de evlilik akıl işi değil. Evlilik, Elin deli kadın adamlarını yola getirme yeri değil!Peki mutlu musunuz
Konuyu güncel sandım sorry 2022 şartlarında yazmıştımCanım biz evlendik. İsteme nişan beraber oldu. Bi iki parça dışında hiç bişi takmadılar. Ne bohça ne hediye hiç bişi hiç bişi. Nikahta da nişandaki bi iki parçayı yeniden taktılar. Ailem set bilezikler taktı. Nikahta 60kişi kısıtlaması olunca takılarda yok denecek kadardı. Neyim varsa da hepsi bozdurulup mobilya eşya borçlarına gitti.
Güncel bilgi verdim. Burda aynı şeyleri yaşayanlara benim durumum ders olsun diye yazdım.Ha Cnm baya eskiymis yaa tekrar gelmeniz şaşırttı biraz
2021 de 2022 den farklı değildi. Evet maalesef hiç bişi yolunda gitmedi.Bin pişman oldum hala daha bin pişmanım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Konuyu güncel sandım sorry 2022 şartlarında yazmıştım
Ama sizin işler de pek yolunda gitmemiş sanırım
Hayırlısı olsun bundan sonra bol kazancınız olsun içinizde kalan bir şey varsa da gerçekleştirirsiniz inşallah
Ders olmuyor.Güncel bilgi verdim. Burda aynı şeyleri yaşayanlara benim durumum ders olsun diye yazdım.
Evlenip de pişman olanlara aşırı üzülüyorum sizin de geçmişte uzun bir arkadaşlığınız olmuş umarım bundan sonra düzelirsinizHayır bin pişmanım uzun yıllar arkadaşlık sonrası borçlar içinde evlendik. Giden yıllarıma mı yanayım, takılarım hep borçlara gitti ona mı yanayım. Daha nişanlıyken kafayı bana takıp, nikaha 2gün kala nişan atmaya varana kadar bana çektiren annesinin yaptıklarına mı yanayım. Evlendik daha da beter azıtan annesinin yaptıklarına mı yanayım. Şimdi ki aklım olsa asla evlenmedim. Evet büyük bi kısmı maddi ama manevi yönden de evlilik akıl işi değil. Evlilik, Elin deli kadın adamlarını yola getirme yeri değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?