Maddiyat yüzünden evlenemiyoruz

Neden pişman oldunuz konuya geçenlerde bakmıştım üzüldüm
Evlenmeden önce kredi borçlar yüzünden problemimiz vardı. Evlenince tek sorunun yine bu olcağını düşünürken, daha nişanlıyken annesi gibi bi bela çıktı başıma ki kendisi maddiyattan da öte bi sorun oldu. Evlendik bu mesele giderek daha da artarak devam etti.

Anladım ailesi sizi onaylamadı sanırım uzun da bir ilişkiniz vardı niye böyle yapıyor annesi çok saçma umarım düzelir her şey hayırlısı olsun

Evet evlenmek maalesef çok masraf. İki kişinin kolayca altından kalkabileceği bir iş değil . Tabi birazda beklentilerinizle de alakalı. Örnek veriyorum sadece nikah da kıyan var, havuz başında yemekli düğün yapan da . Mobilyayı x markadan alan da var daha z markadan da . Aileler destek olabiliyorsa en azından en az düzeyde borca girmiş olursunuz. Biz şanslıydık iki taraf da yardımcı oldu sağılsınlar borçsuz evlendik.

Anladım ailesi sizi onaylamadı sanırım uzun da bir ilişkiniz vardı niye böyle yapıyor annesi çok saçma umarım düzelir her şey hayırlısı olsun
Ailesinden ziyade annesi onaylamadı.Babası ablası yok hükminde. Kârları da olmadı zararları da. Annesi Tanışma olayından sonra kadın evimizden tutunda ailemin maddi gücüne kadar beni herşeyimi kıskanıp çok uğraştı benimle.Nişanlanınca daha beter oldu. Gelinlik bakmaya diye peşimize takılıp geldi bi ton şeyler yaşattı. Gelinliği satın al, evlendikten sonra eteğini kestirip elbise yerine giyersin diyen bi kadından söz ediyorum. Bu kadın gibi kayınvalideler bi Asır geçse değişmez. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Ben ne nişan ne kına ne düğün hiç bişi istemedim.Kaldı ki onların yapması gerekenleri ben kendim yaptım. Gelinliğimin çiçeği, ayakkabım tacım perdem halım dört dörtlük bi çeyiz. Evi mobilyaları da ben alsaydım, oğullarına pek gerek kalmazdı ki zaten.

Çok üzüldüm adınıza. İlk evliliğimde aynı sizin gibi durumlar yaşadım. Gelinliğimi kendim aldım a dan z ye herşeyi. Burada en çok yıpranan kişi siz oluyorsunuz ve evlilikte en ufak sabrınız kalmıyor.. umarım hep doğru kararlar verirsiniz hayatınızda.

Evlenmişsiniz bile sanırım geçmiş de baya üstünden. İşte maalesef bazı şeyler baştan yürümeyeceğini belli ediyor aöa biz görmek istemiyoruz.. lütfen mutlu olmadığınız yerde daha fazla hayatınızı boşa harcamayın hayat çok kısa ve mutlu olmaya hakkınız var

Aman Allahım sizde benzer şeyleri yaşamışsınız. Ben nikaha 2gün kala nişanı atmaya bile kalktım. O kadar çok üstüme gelindi ki. Evlenince daha da çirkinleşti olaylar.İlk günler ilk aylarımız zehir edildi.Çok kavga tartışmalar yaşadık eşimle. Her konu açıldığında yada en ufak bişide yine tartışma çıkıyor. Allaha havale olsun böyle insanlar.

Maalesef evlendim evet. Teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için zaman ne gösterecek bilemiyorum.

Ben de aynı şekilde kayınvalide + kayınpeder görümce terörü yaşadım 6 yıllık ilişkimi ve bu azaba 6 ay dayanabildim annemin evine döndüm . 1. Yıl dolar dolmaz boşandım. Bu insanları biz başımıza böyle taç yapıyoruz ama olan bize oluyor.

Çok çok üzgünüm sizin adınıza.Ne umutlarla bi yuva kuruluyor. İğrenç bile diyemececeğim yaratıklar yüzünden ziyan oluyo sevgi, saygı, zaman emek herşey..
ALLAH soracak ama siz hiç merak etmeyin. Tek dertleri var kıskançlık. İki insanın bi araya gelmesini çekemiyorlar. Ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Annesi biz evlenince psikolojik bunalıma girdi. İntihar etmeye bile kalktı. Yeni evliyiz evimde eşimi bekliyorken eşim gece yarıları ruh hastası annesini hastane karakol polis gezdiriyordu.Benimde hiç bişiden haberim yok sonra kavga tartışma çıkınca öğreniyorum. Hasta annesini benle arkadaş etmeye kalktılar. Ben yıllarımı bunlar yaşansın diye mi oğullarına verdim. Kaldı ki evlenmeyi hiç bi zaman istemedim zar zor ikna oldum. Bin pişman oldum inandığıma güvendiğime. Bana yapılan şeylerden ötürü en başta tavrımı belirledim. Mesele duracakları yeri bilmemeleri. Oğlunu kıskanıyorsa bi anne evlendirmesin. Bu dünyanın öbür tarafı da var. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz. İyi ki bitmiş gitmiş gerisi için iyi şeyler yaşarsınız inşallah.

Çok şükür şuan 3. Yılımız dolacak tekrar evlendim. Allah çektiklerimin mükafatı olarak gönderdi eşimi bana.. sizin de mutlu olmanızı içten bi şekilde diliyorum..

Çok şükür şuan 3. Yılımız dolacak tekrar evlendim. Allah çektiklerimin mükafatı olarak gönderdi eşimi bana.. sizin de mutlu olmanızı içten bi şekilde diliyorum..
Ayyy çok şükür mutluluğu yakalamışsınız. Bi ömür sürsün inşallah. Teşekkür ediyorum.

Evlendin mi çok merak ettim

Evlendiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…