- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Eşimde dedi bana taşınalım vermeyelim adresi diye ancak işyerini biliyolar annemlerin evimize biliyolar bide ben torunumdan oğlundan vazgeçmem diyo kadın yaAnnenize pes doğrusu, iyi niyetin bu kadarı tuhaf bir durum olmuş bence.
Yerinizde olsam siler atardım.
3 aylık çocuğa bunlar yaşatılır mı? Hadi geçtim, sen emziren bir annesin, ne kadar vicdansız ve bencil insanlarmış.
Eşin zaten durumun farkında. Siz de yeterince vahametin farkındasınız.
@LadyAtom dediğine katılıyorum, ben olsam taşınırım hemen. Uzak bir yere mümkünse ve adresi de vermezdim.
Ayılsın bayılsın kendi kendisine, kimsenin kimseye bunları yaşatmaya hakları yok.
Bir de pişkin pişkin "cizik atalım yaşadığımız bu konulara, eskisinden daha iyi olalım" demeleri yok mu...
Bu şekilde bir defa davranış gösterip, çocuğunu gelinini ele güne rezil eden bir ahlaksız, bunu her daim yapar.
Cahil insanlar ve insanların başına ne gelirse de cahillikten geliyor malesef.
Yazık yani, muhattap alınacak insan değiller ne yazık ki...
Uzak durun, uğraşmayın böyle insanlarla.
Keşke anneme de dedim kızgınım onlar bağırdı çağırdı bende teşekkür eder gibi oldum ondan önce dediğim ben görüşmek istemiyorum diyorum biz bırakmayız diyolar yine rezil ederler napacgimi bilmiyorum hickeşke annende herşeye karışmasaydı ,
zaten başımıza ne geliyorsa bu büyüklerden geliyor
aman ayıp haa kızım aman haa günah kızım diye diye kendimizi saydıramıyoruz,
sana ne tavsiye verebilirim bilmiyorum ama çok terbiyesiz insanlarmış
Evet annem o kargaşayı göremedi yolda olduğu için sonradan özür dilediklerinde burdaydı. Zaten bırakmayız diyolar napacagimi bilemiyorum uzak dursak yine rezil edeceklerAnneniz çok yapıcı tebrik ederim. El seyire doymaz. El öptünüz ama barismadiniz pusuda bekleyin bunlar zaten rahat durmaz ahlaksız insanlar belli ki.
Haklısınız valla ben sonradan kafam kendine gelmeye başladı igne vurulmustum onun etkisiyle mi bilmiyorum dün kafam uyuşuktu resmen yeni yeni düşünmeye başladım bunlarıRezillik bir yana dursun da o küçücük bebeğe beddua edilmiş.ben olsam asla unutmam konuşmam el falan öpmem.
Kendinizi doldurusu getirmeyin ya da biz getirmiş olmayalım.sonradan degistiremezsiniz o günü.ama kesinlikle mesafe koyun.bu kadar çirkinleşen insanlar sadece o olayla kalmaz hep sıkıntı çıkarır size.Haklısınız valla ben sonradan kafam kendine gelmeye başladı igne vurulmustum onun etkisiyle mi bilmiyorum dün kafam uyuşuktu resmen yeni yeni düşünmeye başladım bunları
Evet malesef bayağ kötü bi gün yaşadım koyacağım yoksa bende hasta olacağım 25 yaşındayım bunların yaşattığı stresle tansiyon hastası oldum devamlı tansiyonum yukseliyo kalbim sıkışıyoKendinizi doldurusu getirmeyin ya da biz getirmiş olmayalım.sonradan degistiremezsiniz o günü.ama kesinlikle mesafe koyun.bu kadar çirkinleşen insanlar sadece o olayla kalmaz hep sıkıntı çıkarır size.
Çok haklısınız Bend e yeni yeni kafam yerine gelmeye başladı iğne filan vuruldum uyuşuktum dün resmen rezil ettiler teşekkür eder gibi ellerini öptümkv kp üstüne annen de saçmalamış. kralı gelse öpmezdim ben o eli, sizdeki iyi cesaret üstüne bi de tepenize çıksınlar diye yapıyorsunuz sanki.
Evet düşündük taşınacağız da başka yere eşim adresi vermeyelim dedi ama annemlerin evini biliyolar eşimin işini biliyolar yine rezil ederlertaşının olmazmi?
baskin basanindir six boyle her yaptiklarinda elini operseniz katlanarak devam ederEvet düşündük taşınacağız da başka yere eşim adresi vermeyelim dedi ama annemlerin evini biliyolar eşimin işini biliyolar yine rezil ederler
Ya yuh bi de el öptürmüşler. Her şeyi yapıp yapıp canları isteyince barışıyorlar oh ne ala. Biz yapsak taşlanırız. Tabi onlar büyük ya ne derlerse o, ne isterlerse o. Nefret ettim nefret. Benim kv de de evime ilk kez kendi iş arkadaşlarım geldi neden onu da çağırmamışım kahve içmeye beni engelledi, sildi. Bu 3 ya da 4. yapışıydı aynı şeyi. Bu sefer ben de engelledim sildim. Geçen baktım çağrı düşmemiş ama arama düşmüş sonradan gördüm, bi ekliyim bakım dedim whatsapp a da eklemiş. Yani istiyorlarki canım isterse yazayım canım isterse çizeyim. Sonra sileyim, ben silersem geçer. Yok öyle. Yaş demek olgunluk demek, tecrübeye saygı duyulduğu için yaşa saygı duyulur. Boş yaş bi işe yaramaz. Azcık olgun olmayı bilsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?