Mahalleyi birbirine kattılar...

Yani evet cahil insanlara denk gelmişsiniz ama eşinizin tavrı beni şaşırttı. Ailesine karşı neden öyle davranıyor biraz orta yolu bulamayan, beceriksiz biri gibi geldi..

Ben Kadın ve kaynana tarafının aralarının açılmasını hep erkeğin ayarsizligindan dolayı olduğunu düşünürüm. Gerçekten erkeklerimiz de bir tuhaf ya karısına yalaka olup ailesini küçük düşürürler ya ana kuzusu olup eşlerini ezdirirler .Bir türlü ortayı bulamazlar.

Zamanında iki tarafa da tepkisini koysaydı siz bu durumlarda olmazdınız.

Allah aşkına neyin el öpmesi bu? Yüzünüze tükürmüşler yarabbi şükür demişsiniz. Bence önce annene ayar vermelisin. Her şeye karışmasın müdahale etmesin. Seni zor durumda bırakıyor.

baskin basanindir six boyle her yaptiklarinda elini operseniz katlanarak devam eder
izimkiler boyle kendini yere aaz ama ceneleri durmazdi benim annemde aman kizim bosver kizim derdi bir cinnetle cozdum herseyi
Benimde içine ata ata hasta ettiler işte kafayı yedirtecekler iste

Annenize diyecek laf bulamıyorum.

Evet ayarlayamadı esiminde çok üstüne geliyolardi uzak duruyodu son zamanlarda o yuzden

Allah aşkına neyin el öpmesi bu? Yüzünüze tükürmüşler yarabbi şükür demişsiniz. Bence önce annene ayar vermelisin. Her şeye karışmasın müdahale etmesin. Seni zor durumda bırakıyor.
Pişmanım öptüğüm icin

Bunlar onların çirkefliği ve başkalarının çirkefliklerinde kendini sorumlu hissetme. Düne baktıkça onların sorunu de geç.

Zaten mesafe koymuşsunuz bunu devam ettirin.

Bunlar onların çirkefliği ve başkalarının çirkefliklerinde kendini sorumlu hissetme. Düne baktıkça onların sorunu de geç.

Zaten mesafe koymuşsunuz bunu devam ettirin.
Işte bırakmayız ararız filan yine geliriz hasta olurum diyolar yani konuşmasak yine rezil edecekler eminim

Eşimde dedi bana taşınalım vermeyelim adresi diye ancak işyerini biliyolar annemlerin evimize biliyolar bide ben torunumdan oğlundan vazgeçmem diyo kadın ya

Bunu bilmeleri birşey ifade etmez benim nezdimde, biraz eşinizi dinleyin tavsiyem.
Huzurunuz herkesin ve herşeyin üstünde olmalı.

Canim öncelikle bebegini saglikla büyüt.. Eşin ne güzel arkandaymıs ona dua et seni savunuyor.. Bence eşinin dediğini yap adresini değiştir bilsinler kocanın işini falan sen göremeyeceksin rezil mi edecekler kocanı ederler oda gelip sana yansıtmaz kafan rahat olur böyle sinir hastası olacağına... Onlar olsun elini öptüm diyede sakın ama sakın kendini yiyip bitirme sen küçülmedin büyüklük gösterdin kocanda gördü.. Bundan sonra yapacağın tek sey onlara fırsat verme gelme gitme geldiklerinde kapıyı acma. Mümkünse sehir degiştirin bak İzmire gelin kız bende ankaralıyım İzmire geldim.. Valla burası rahat işte var korkma kafan rahat olur herkezden uzak eşin sen cocugun mutlu mesut yasarsın.. Lütfen kafana takma cahil insanlar yaaa kara cahil hemde

Haklısınız ama nebiliyim beni hasta ettiler rezil ettiler keşke evden çıksaydım geldiklerinde o an bu tansiyondan dolayı kafam uyuşuktu resmen keşke bizde şehir degistirsek ama diğer sene şark görevi var ona gideceğiz bide babası işyerine de gelir basarım falan diye tehdit ediyo eşimde cumhurbaşkanlığında çalıştığı için o konuda taviz vermezler sıkıntı olur gibi ne yapacağımı şaşırdım

Bak ozaman sıkıntı olabilir seneye kadar sık kendini takma mesafeli ol gidip gelme az kalmıs gittiğinde kurtulacaksın insallah dua edeceğim sana

Eşiniz bu tür durumlarda sizden yanaysa, hiç umursamayın derim. Hatta imkan varsa, izinizi kaybedin. Bu ne yahu, havada duran sabri gibi kendini yere atmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…