Mahalleyi birbirine kattılar...

3 aylık bebeğim kucaklarındayken böyle psikopatça hareketler yapan insanlara bir daha torun falan göstermem. Bebişin ödü kopmuştur yazık.

Siz kendinizi rezil olmuş hissetmeyin, bu onların ayıbı. İnsanlar 2 konuşur 3.ye unutur yeni bir dedikodu malzemesi bulurlar. Birde bunları kafanıza takıp üzmeyin kendinizi. Bebek emziriyorsunuz, birkaç kendini bilmez insan yüzünden sütten kesilmenize değer mi?

Eşinizin sizin yanınızda olması çok büyük bir artı. Genelde aileleri ne yaparsa yapsın Türk erkekleri onların tarafını tutar. Siz çekirdek ailenizde mutlu olmaya bakın. Gerisini boş verin. Rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bundan sonra böyle olaylar yaşamazsınız.

kv kp üstüne annen de saçmalamış. kralı gelse öpmezdim ben o eli, sizdeki iyi cesaret üstüne bi de tepenize çıksınlar diye yapıyorsunuz sanki.

Aynen katılıyorum.yazık yani bir özür dilemediginiz kalmış onu da el öperek yapmışsınız zaten.çok üzüldüm adınıza.keşke suratlarına bakmasaydınız bile.cünkü böyle insanlar uslanmaz durmaz.alışkın olur böyle rezil olup olup bütün saygıyı sınırı aşıp sonra karşılıklı kahve içerler.

Işte bırakmayız ararız filan yine geliriz hasta olurum diyolar yani konuşmasak yine rezil edecekler eminim
Siz de deyin ki o gün annem var diye onun hatırı için bir de çarpintım vardı şütüm kesilir bebek etkilenir uzatmak istemedim öptüm elinizi mecburen.bu kadar rezillikten sonra artık benden bir sey beklemeyin.benim için bittiniz.bu kadar

Üzmeyin kendinizi, o an annenizin de ısrarıyla el öpmüşsünüz olmasa daha iyi olurdu tabi ama neyse.Bu durum bir şeyi değiştirmemeli, torunum torunum diyen insanlar el kadar bebeğin bu kadar korkmasına sebep olmazlardı, onu düşünmüyorlarsa görmeseler de olur torunlarını.Yazık sizi de ne hale sokmuşlar, bir daha hiçbir şekilde muhattap olmayın o çirkef insanlarla.

Üç Aylık minicik bebek kucağındayken mi bağırdı ve üstüne yürüdü o camış? Siz de bağırmışsınız. Nasıl korkmuştur yavru.

Sizi bilmem ama ben böyle görgüsüz modelleri hayatımda tutmak istemem.

eski konuları okumaya üşendim o yüzden diyorum ki eğer ilk defa bu kadar büyük kavga olduysa barışın ,üstüne bir çizik atın ha ama yok bu insanlar d3ngesiz sürekli sürekli huzursuzluk çıkartıp kavga ediliyorsa ... çıkın hayatımdan ben sizi sildim attim deyip koparın bütün bağları... hatta taşının adres falan da vermeyin

Önceki konuları bilmediğim icin sadece diyorumki tek el şaklamaz bu duruma gelindiyse hatalar karşılıklıdır rezil olunmuş resmen

Eşiniz bu tür durumlarda sizden yanaysa, hiç umursamayın derim. Hatta imkan varsa, izinizi kaybedin. Bu ne yahu, havada duran sabri gibi kendini yere atmalar..
Ay sagolun güldürdünüz beni valla işte taşınacağız zaten ama işyerini filan bildikleri için oraya da gelir kesin

Evet çocuk korktu bi kaç saat sessiz durdu bende korktum bişey olacak diye öyle bi bağırdılar ki onun üzerine böyle yaptığına çok canım sıkılıyo çok teşekkürederim

Evet böyle soyleyim en iyisi çok teşekkür ederim

Aynen öyle haklisiniz

Evet aşağı indim kucagindaydı baktım bağıra bağıra üzerime geliyo ver çocuğumu dedim vermedi bende tekrar ver diye bağırdım o yuzde bende istemiyorum dedim başta bırakmayız filan dediler kalacağım bilmiyorum

Önceki konuları bilmediğim icin sadece diyorumki tek el şaklamaz bu duruma gelindiyse hatalar karşılıklıdır rezil olunmuş resmen
Yani başta beni istememişlerdi ama eşim kendi yaptı herseyini filan evlendik. Beni de evimizde kalmak için oğlumla birlikte annesigile gitsin biz kalalım diyince ben telefonlarını filan acmiyodum ondan sonra patlak verdi

Şunu söyleyim benim kızım k.validesiyle böyle sorun yaşayacak git elini öp diyecem asla ve asla demem..
Evet bende çok kızdım keşke onlar dışarda bağırırken olsaydın böyle bişey der miydin diye annemin gördüğü biz hata yaptık üzerini çizelim diye özür dilediklerini gördü simdi diyorum keşke zorlamasaydı da dinlemeseydin

Ben okurken benim kalp atışım bile değişti sizin değişmesi çok normal.Allah yardımcınız olsun. Ben olsam bı daha gorusmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…