Makasla kestim

Kiyafetlerin suçu ne kendisini parcalasydin.

Uzun uzun anlatmak istemedim, 20 yıllık birikmişlik. Birine soylemem lazımdi. İçimde kalmasin
Burası fikir danışma, iç dökme ve dert paylaşma platformu. Uzun uzun anlatmak istemiyor iseniz Twitter’a yazsaydınız.
Bence psikolojik problemleriniz var, tedavi olun.

Burası fikir danışma, iç dökme ve dert paylaşma platformu. Uzun uzun anlatmak istemiyor iseniz Twitter’a yazsaydınız.
Bence psikolojik problemleriniz var, tedavi olun.
İstediğim kadarını paylaştım zaten, tüm hayat hikayemi yazmak zorunda değilim, ne alaka Twitter. Burda herkes pisikolog maşallah

Burda da herkes tahsilli iş ler onu bekliyor dışarda bir ben çalışmıyorum heralde koca kadınlar kulübünde
Ben de çalışmıyorum. Tahsilim de yok. Bi ara çocuklarım küçükken KPSS çalıştım iyi de puan aldım ama nasip olmadı.burasıni sosyal medya platformlarına çok benzetiyorum. Ne yazarsan o. Zaten konu sahibesinin yazdığı "zincir marketlerde müdür olmuş" dediği isi yapmak için tahsil gerekmiyor. Ha çok fazla uğraş gerekiyor orası ayrı. Ben çalışmak istiyorum mesela ama eşim istemiyor. Ben de onun inadına sürekli kitap alıp okuyorum. Çevremde çok duyuyorum artik ilkokul mevzunu ev hanimlari ise giriyor. Ama eminim kk nin da yarisi calismiyordur.Sizin hikayenizi merak ettim. siz mi istemiyorsunuz

Valla dün ev hanımı bir arkadasla konuştum, zincir markete müdür olmuş. Demekki bir siz kalmışsınız. Ev hanımları bile müdür oldu yani
Elini atsan zincir market müdürüne çarpıyor zaten, sanki çok da şey.

zincir market mi?
peki zincir sağlam atıl mış mı,gümüş mü altın mı?
bi zincirimiz bile yok be anasını satayım.

Yillardir kotu giden iliskiyi neden bitirmiyosunuz? Belki adam sizi cildirtti belki sorun sizde, farketmez. Neden bu ısrar, neden bu karsilikli mutsuzluga devam ediliyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…