Mal paylaşımında çirkinleşen eş

Glgkglflflg
Bir keresinde kızımı almaya geldiğinde kuzum ben şimdi senin ablaların yanına götürcem ağlama demişti ben sok olmustum konu açmıştım burda onun üstüne hatta
Hatırladım. Skkdksk. İnşallah sadece kızının ablasıdır.

Çekişmeli açın ve mallara şerh koydurun

Kurtulmanıza sevindim.

Bu tarz konuları okumak ne güzel. Konunun başınd konu sahibi kaygılı, sonuna dogeu bir bakıyorsun her şey olup bitmiş:)
Öyle çok şükür kurtuldum
Hic de bulaşmadı hatta hayatından çıktığıma gayet memnun
Ben de iyiyim tam atlatabilmiş değilim hala terapi alıyorum mutlu aile görünce oturup aglamıslıgım bile var :)
Ama çok şükür hic pişman olmadım
Siddet gördüğüm o evden kurtulmak en güzel ödül oldu bana süreci çok sancılı geçse de

Keşke gidebilsem ama kızım 15 yaşında ve ortamını değiştirmek istemez.Iki travma birden yaşatmak istemem

Mehir kağıdı yazılı, şahitlerin imzası isimleri, tarih var ancak eşlerin imzası alınmıyor genelde.

Yalnızca x oğlu/kızı y şeklinde eşlerin ismi yazıyor. Bu şartlarda istenebiliyor sanırım. Ama eşlerin imzası yok, bu geçerli kılmaz mı bilmiyorum. Bu konuda fikriniz var mı? Bu davayı açacağım için soruyorum, avukatım net bir şey söylemedi. Hakime kalmış diyor..

Hakime kalmış bencede. Tarafların imzası yok. Şahitlerin imzasıyla çok kolay bir biçimde sahtesi oluşturulabilecek bir belge.

Avukatiniz umarim cok dislidir de, catir catir alirsiniz hak ettiklerinizi

Çekişmeli açın mahkemede altınları da alırsınız arabanın yarısını da. Çocuk için nafaka da alın tek başınıza yapmadınız ya, ne demek vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…