ben hep buralardayım ama kimseler yok diye bakıp çıkıyorum sadece sabah 8 akşam 9 işyerinde olduğum için çıkışı anca 9 da yapıyorum o zaman kadar gelip bakmaya çalışıyorum :CüvCüv: sizler geldikçe ben daha mutlu oluyorum Şeniz
ne mutlu size çifte düğün ALLAH tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum yeğeninizinde düğünlerini görün inşallaha.s.
pazartesi günü annem yola çıkıyor malatyaya geliyor gamyoncuiremsu teyzem rahatsızlanmış:çok üzgünüm:
aleykümselemŞeniz yok şeytandereliyim :jeyyar: ama burda izmirde çok tanıdık var hekimhanlıkızlar slmlar.ben kadirliden im.ama öğrendimki ben malatya hekimhanlıymışım.yani annemin dedeleri oradan gelmiş.hekimhanlı kim var.belki akrabalarımız vardır orda.ama ben hiç malatyaya ve hekimhana gitmedim.
sağol canım bugün yeğen kesildi şimdi ordan geldim zati mızmızdı iyice çıldırdı bahanesiyse kesip küçütlmüşler.:roflol:teyzenede çok geçmiş olsun umarım rahatsızlığı çabuk geçer allah acil şifalar versin:çok üzgünüm:
aleykümselemŞeniz yok şeytandereliyim :jeyyar: ama burda izmirde çok tanıdık var hekimhanlı
ALLAH razı olsun canım Şeniz
yeğenine çok güldüm küçükmü kalacak sanıyo acaba:roflol: tekrar geçmiş olsun sizede düğünlerini görmek nasip olsun
dün annemi yolcu ettim malatyaya geliyor saat 1 gibi orda olacak
hadi ya .ama ben hekimhanlı birileriyle konuşmak istiyorum.ama yerlileri olsun.a.s.
benim nişanlımda malatyalı hemşeri sayılırız size gelin geliyorum
demcik nerelerdesin ya.bi gözüküyon bi kayboluyon.
haklısın ya geziyoz forumda işte.denk gelmiyor.asipresnses kayboldu kııı haberin varmı?gerçi kayıp çokta demek tatile gittiler.biz evde oturuyoz tavuk gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ben 23 senedir hiç gelemedim memleketime senağlama burnumda tütüyor inşallah birgün gelmek istiyorum bakalım kısmet ne zamana olacaközümbüşüm çocuk aklı işte.annenle birlikte gelseydin yaa sende.en son ne zaman geldin malatyaya.
bende malatyalıyımkaydirigubbakcemile2
yaaaa bi durun hele bir bekleyin ne oluyor ne bitiyor hangi ara açıldı bu konu:uhm:
ben doğma büyüme malatyalıyım
toprağım ne üzülüyon kaynaşalım hadiiiiiikaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:
ben 23 senedir hiç gelemedim memleketime senağlama burnumda tütüyor inşallah birgün gelmek istiyorum bakalım kısmet ne zamana olacak
hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?