Malatya///44

evet ya çok yoğun değil eskisi gibi asi prenses yok diğerleri yok. sadece 3-4 kişiyiz.ama yinede boş bırakmamaya çalışalım.

sağol canım bugün yeğen kesildi şimdi ordan geldim zati mızmızdı iyice çıldırdı bahanesiyse kesip küçütlmüşler.:roflol:teyzenede çok geçmiş olsun umarım rahatsızlığı çabuk geçer allah acil şifalar versin:çok üzgünüm:

kızlar slmlar.ben kadirliden im.ama öğrendimki ben malatya hekimhanlıymışım.yani annemin dedeleri oradan gelmiş.hekimhanlı kim var.belki akrabalarımız vardır orda.ama ben hiç malatyaya ve hekimhana gitmedim.
aleykümselemŞeniz yok şeytandereliyim :jeyyar: ama burda izmirde çok tanıdık var hekimhanlı

ALLAH razı olsun canım Şeniz
yeğenine çok güldüm küçükmü kalacak sanıyo acaba:roflol: tekrar geçmiş olsun sizede düğünlerini görmek nasip olsun
dün annemi yolcu ettim malatyaya geliyor saat 1 gibi orda olacak

özümbüşüm çocuk aklı işte.annenle birlikte gelseydin yaa sende.en son ne zaman geldin malatyaya.

bende malatyada bulunmuştum çok güzel bir yer ,parkları güzel büyük ağaçlar vardı aklımda kalan gezmiştik

a.s.ay amanin gittikçe çoğalıyomuyuz ne inşallah toparlanacaz görüşecez kaydirigubbakcemile5

haklısın ya geziyoz forumda işte.denk gelmiyor.asipresnses kayboldu kııı haberin varmı?gerçi kayıp çokta demek tatile gittiler.biz evde oturuyoz tavuk gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

CADIARZUvalla asiyi bende merak ediyorum nerde diye bi asi değilki doğru dedin biz tavuk gibi oturup kaldık evde:roflol::roflol::roflol:

yaaaa bi durun hele bir bekleyin ne oluyor ne bitiyor hangi ara açıldı bu konu:uhm:
ben doğma büyüme malatyalıyım
toprağım ne üzülüyon kaynaşalım hadiiiiiikaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:

görüşelim kaynaşalım derken ciddiyim malatya merkezdeyim
herkes buluşmuş bizim neyimiz eksik toprağım görüşelim bigüna.s.a.s.a.s.a.s.

yaaaa bi durun hele bir bekleyin ne oluyor ne bitiyor hangi ara açıldı bu konu:uhm:
ben doğma büyüme malatyalıyım
toprağım ne üzülüyon kaynaşalım hadiiiiiikaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol:

canım hoşgeldin.kaynaşaılım canım ya.bende merkezdeyim.teyfik temelli ya sen nerdesin.

bende gürünlüyüm malatyaya gitmek için bizden geçmek zorundasınız:))) bende yakınım size hatta geçen hafta darendede somuncu babadaydım o ne muhteşem bi yer insanın içi huzur doluyo orada görüşmek üzere..

http://nurmutfakta.blogcu.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…