Malatya///44

Az iLerii gidin bende geLdimmm.... :))

ALLahima sükürLer oLsun kii MaLatyaLiyim.Bin defa dünyaya geLsem bin defaa MaLatyaLi oLmak isterim.Bu can kurban oLsunn dagina tasinaa topraginaaa güzeL memLeketimin...

Biz MaLatyaLiyizz!Susarsak Günes Dogar,Konusursak Ay Yanar,İsyanimizda Kiyamet Kopar, Sevdigimiz Zaman da Yüreğimizden KAN AKAR!!! :teytey::teytey:

MaLatyaLiyizz,GüzeLiz incitmeden severiz
Bize dokunan oLursa acimadan ezeriz :teytey::teytey:

--------------------------------------------------------------------------

Topragindan suyundan mi Sevdim Seni MaLatyaLi
GüLüsünden huyundan mi Sevdim Seni MaLatyaLi
Ben deLi benden deLisin deLi doLunun birisin
Benim gibi sevdaLisin Sevdim Seni MaLatyaLi

:dance::teytey::dance::teytey:

helal sana be hemşerim döktürmüşsün valla.söylenecek bi söz kalmamış en mükemmel şekilde yazmışsın...iyiki varsınız malatyanın gururları.hihoyyythihoyyyt

helal sana be hemşerim döktürmüşsün valla.söylenecek bi söz kalmamış en mükemmel şekilde yazmışsın...iyiki varsınız malatyanın gururları.hihoyyythihoyyyt

Canimmm sanirimm MaLatyadasinn suannn...Oh ne güzeLL ne sansLisinnn ..Senin yerinde oLmayii ne cokk isterdimm.

Ahhh ahhh simdiii MaLatyamda oLmak vardii.Yine hasretin düstü canimaaa güzeL memLeketimmmmmm seniii öyLe özLemisim kii öyLe özLemisimmmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yeni geldim ama şimdiden çok özledim havası bile başka benim memleketimin

ben malatyadayım evet.kızlar ya keşke sizde olabilseydiniz.neyse canım üzülmeyin gelirsiniz arada bir.memleket yine sizin.

merhaba kızlar. ben malatyalı değilim ama ilinize yeni geldim. öğretmenim. vallahi beklediğimden çok daha büyük ve modern buldum şehrinizi. şimdii malatyalılardan bir ricam olacak. bayram tatiline annemler geliyor. şöyle yakın biryerlere nerelere götürebiliriz? ne bileyim iyi bir restaurant olur, mesire yeri olur. güzel biryerler işte. şehir içinde gezeriz zaten ama şöyle görmeye değer nereler var? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. sevgiler. a.s.

canım malatyalılara es etmek yakısırmı bende malatyalıyım hemşerim yalnız değilsinkaydirigubbakcemile5

selam kızlar epece bi aradan sonra şükür kavuştum sizlere :dance:ay bi özlemişim kkyı herkerse selamlar Şeniz

canım hoş geldin memleketimize.valla çok yer var gezilecek malatyada....mesela orduzupınarbaşı,kernek filan işte...

a.s.yettim gayri bundan sonra hep buralardayım bizim net gene problemliydi sonunda oldu acayip özledim burayı inşallah gene yanız kalmam Şeniz

kız yalnız bırakırmıyım senüüüüü.özümbüşte uğramıyor yaaaaa... özümbüş sattın bizi:roflol::roflol::roflol::roflol:küstük işte hıııııı:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile5selam canım inşallah dediğin gibi olurda yanlız kalmayız özümbüş nerelerdeki gerçi heç kismeler yok bi sen bi ben inşallah tolanırıs kıs a.s.gidemde iftar hazırlığı yapemcokacimcoooköptüm canım

valla ya kimse uğramaz oldu.ben burdayım diğerleride gelir işallah.hemşerilerim nerdesiniz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:
valla ya kimse uğramaz oldu.ben burdayım diğerleride gelir işallah.hemşerilerim nerdesiniz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:ya gülüm anladın sen beni aylardır böyle çırpınıyorum nerdesiniz diye diye bi hal oldumpes etmedim etmeyelimde okeya.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…