kaysı kalmamıştır bu zamana canım ancak kurusunu yersin
helal sana be hemşerim döktürmüşsün valla.söylenecek bi söz kalmamış en mükemmel şekilde yazmışsın...iyiki varsınız malatyanın gururları.hihoyyythihoyyyt
Başlıkta da belirttiğim gibi tabiki eşi bulunmaz Malatyalıllar siz ne dersiniz?
Koskoca sitede tek ben mi varım Malatyalı olarak.
Bir hemşeri bulana kadar ısrarlıyım...
hala yok mu
Pes etmek üzereyim ama yine de ümitliyim...
selam kızlar epece bi aradan sonra şükür kavuştum sizlere :dance:ay bi özlemişim kkyı herkerse selamlar Şeniz
merhaba kızlar. ben malatyalı değilim ama ilinize yeni geldim. öğretmenim. vallahi beklediğimden çok daha büyük ve modern buldum şehrinizi. şimdii malatyalılardan bir ricam olacak. bayram tatiline annemler geliyor. şöyle yakın biryerlere nerelere götürebiliriz? ne bileyim iyi bir restaurant olur, mesire yeri olur. güzel biryerler işte. şehir içinde gezeriz zaten ama şöyle görmeye değer nereler var? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. sevgiler. a.s.
nerdesin dem44 ya.kimsecikler gelmiyor pek topiğimize:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:dance:merhaba ben malatyalı değilim ama eşim malatyalı bende malatyalı sayılırmıyım acaba
a.s.yettim gayri bundan sonra hep buralardayım bizim net gene problemliydi sonunda oldu acayip özledim burayı inşallah gene yanız kalmam Şeniz
kız yalnız bırakırmıyım senüüüüü.özümbüşte uğramıyor yaaaaa... özümbüş sattın bizi:roflol::roflol::roflol::roflol:küstük işte hıııııı:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile5selam canım inşallah dediğin gibi olurda yanlız kalmayız özümbüş nerelerdeki gerçi heç kismeler yok bi sen bi ben inşallah tolanırıs kıs a.s.gidemde iftar hazırlığı yapemcokacimcoooköptüm canım
:çok üzgünüm:ya gülüm anladın sen beni aylardır böyle çırpınıyorum nerdesiniz diye diye bi hal oldumpes etmedim etmeyelimde okeya.s.valla ya kimse uğramaz oldu.ben burdayım diğerleride gelir işallah.hemşerilerim nerdesiniz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?