Malatya///44

cokacimcoookgene iftrı yapıp buraya koştum memleketi üst sıraya almam lazım hiç alt sıraya düşürecek göz vamı bendesengözlerimebaksanabkızlar malatya dışında olanlar malatya acayip soğudu inşallah bayrama böyle olmazda misafirleri güzel bahçemde ağırlarım hihoyyyt

:1no2:nerde benim hemşerilerim memleketimiz gene yanlız kalmış olmuyo ama kızlarsenağlamasenağlama

senağlamasenağlamaoy oy memleketim yapayanlız kalmış kimseler gelmemiş yabangülüm bu ne kıs hiç kimse uğramıyo senağlamasenağlama

geldim geldim ben geldim!
kimseler yok mu yahu??
malatyalı değilim ama 21 senedir burdayım artık buralı sayıyorum kendimi..

malatya malatya bulunmaz eşin gene kimseler yok uğramamış kimseler olmuyo ama hemşolar bakın çok üzülüyorum

valla ben giriyorum cıkıyorum kimseler yok denk gelmiyor demekki kasımın 20 sine inşallah memleketimdeyim doğumumu allah izin verirse orda yapıcam iple çekiyorum valla hepinizi öpüyorum hemşerilerimmm :CüvCüv:

gel canım gel.. Malatyalı bir birey daha gelecek dünyaya..
Allah kurtarsın canımm.. Hayırlısıyla bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah..

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.....

ay valla sizleri gördüğüme ne sevindim.nerdesiniz ha.dem44mine,özümbüş bir sürü kişi vardı...olsun yinede toplanmaya başladık..işallah çoğalırız...ocean06 sen artık malatyalı sayılırsın....okidoki_44 memlekette olmasan bile kalbinin burda olduğunu biliyoruz..mine sende burda doğum yapacan ha.allah bi avazda kurtarsın....

vay vay vay memleketimi ziyaret edenler çoğalmışmıne?:Saruboceq:inşallah böyle devam eder bizim kızlar kayboldu gitti .minecim gel kız şimdiden hoş geldin sefalar getirdin .hele bebişinde burda olcakmışki ayrıbi hoş geldin rabbim bi sancıda kurtasın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…