Malatya///44

slm canlarım.. koşturdum valla koskoca ist dan memleketimin canlarına.. ay ya adı bile insana huzur verio güzel şehrimin.. hele insanlarıyla hemşolarımla konuşmak nasıl keyif verici anlatamam.. mltyanın neresindensiniz arkadaşlar? ben merkezdenin.. sıtma pınarından..

a.s.hoşgelcin canım oh oh çoğalıyoruz ben merkezdeyim canım beni anlyan şehrinini böyle güzel anlatan biri varmış içim coştu kıs Şeniz

a.s.hoşgelcin canım oh oh çoğalıyoruz ben merkezdeyim canım beni anlyan şehrinini böyle güzel anlatan biri varmış içim coştu kıs Şeniz

benimde canım çok sağol...hihoyyyt memeleketimin gözünü öpeyim malatyalı olupta bu kadar güzel anlatmıcak kimse varmı ki.. e madem hemşoyuz dedikodulara başlarız artık :sm_cool:

:icecream:iki ay önce akçeye gittim memleketimden ilk ayrılışımdı giderken arkadaşım dediki git hiç bura aklına bile gelmez külliyen yalanmış valla gözümde tüttü 44 plka görünce bi mutlu oluyodum yok valla malatya gibisi küçükbi kızım var ona orda sordular burayı beyendinmi diye cevabı şu bi malatyalı buraları beyenmes:roflol:

iyiyiz canım senden nabıon..ben ist da yaşıorum ama sanki malatyaya gidince asıl orda yaşıomuşumda buraya gezmeye geliomuşum gibi gelio. daha tabelasını bile görünce işte ben buraya aitim diom valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…