Malatya///44

kızlar bu soruyu sormaktan çok yoruldum nerdesiniz sohbet etmesenizde bile ilnize niye sahip çıkmıyosunuz yakında tamamen silinip gidecek

hemşolar nasılsınız...kardelenim boş bırakmıyon topiği helal olsun valla...:hooray::hooray::hooray::hooray:Şeniz

selam hemşerilerim bende malatyalıyım...benide aranıza alırsanız sevinirim.

babamlar çok küçükken ist.gelmişler hiç görmedim ama malatya dedin mi bi hoş oluyo için çok göresim var bunun tek çareside kaynanama gitmek ne acı dimi

kendi kendime cebelleşiyorum galiba kimsecikler yok...küüüüstüüüm.bu nasıl misafirperverlik :çok üzgünüm:

yaşasın sonunda sesimi duyan biri...neresindensin.

asloında babam arapkirli ama biz annemin tarafını tercih ettiğimiz için içindeniz diyorum

pütürge aluçluyum ben... dağlıkmış öyle diyorlar.. bu arada hamileymişin Allah sağlıkla kavuştursun analı babalı büyütsün.

bende çok sevindim hemşerim... gidebiliyor musun...kimsen varmı oralarda..

her sene gideriz dayılarım hala orda anneanem vardı o öldü 6 sene önce ama toprağım gibi varmı ya bambaska benim için malatya esimde cok sevdi her sene gideriz

ne güzel ya bende çok istiyorum gitmek...ama gidersem kaynanamın yanına gitmem gerek başkada kimse yok.bide hastalığı nedeniyle nerdeyse hep geliyolar sanki burda az çekiyomuşum gibi bide gidip orda çekmek...ne bilim ama çok göresim var eğer yıkılmadıysa babamın doğduğu evi ahhh ah...

buyur misafirimiz ol arkadasım ben seni ağırlarım gitme o zaman kaynanana bu kadar hemserin var niye kimsen olmasın:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…