Malatya///44

olur valla benim canıma minnet ama sana yazık sende kaynanamdan ağzının payını alırsın.şirret karı nolcak...eltime uyarılarda bulunuyo düşün önce bana sonra kendi tarafına diye bana neler yapar kimbilir.

merhaba. eşim hekimhanın yerlisi. ben k.maraşlıyım. bir ortasını bulamadım. 20 sene balıkesirde görev yaptık. emekliliğimizi izmirde geçiriyoruz. bornovada derneğimizi kurduk. malatyalılar derneğini. izmirdeki tüm malatyalılara burdan selamlar.

merhaba. eşim hekimhanın yerlisi. ben k.maraşlıyım. bir ortasını bulamadım. 20 sene balıkesirde görev yaptık. emekliliğimizi izmirde geçiriyoruz. bornovada derneğimizi kurduk. malatyalılar derneğini. izmirdeki tüm malatyalılara burdan selamlar.

ne kadar çok sevindim.gurur duydum ya..bizdende size selam olsun.valla her zaman sizin yazılarınızı takip ediyordum..ne güzel burdada karşılaşmak varmış...sizde malatyalı sayılırsınız...hoş geldin aramıza annecim...

senağlamaoldumu şimdi bana niye bişey demiyon şu topiğe girip çıkmaktan başka bişey yaptığım yoksenağlama

oyyy canım küzmüşmü bana...sen bu topiğin gözbebeğisin..herkesten önce sen vardın burda...senin yerin çok ayrı...

b_ozurdilerim1.jpg

slmm bende malatyalımmm.. istanbulda dogdum ama annem ve babam malatyalı ılk defa 2 sene once gıttım ama malesef hıc beyenmedım:( ammaa bızım yemeklerımız gıbıde yemek yok yaniiii bide ayıptır solemesı kızları guzel oluyo malatyanın gozlerı ırı ırı :))

slmm bende malatyalımmm.. istanbulda dogdum ama annem ve babam malatyalı ılk defa 2 sene once gıttım ama malesef hıc beyenmedım:( ammaa bızım yemeklerımız gıbıde yemek yok yaniiii bide ayıptır solemesı kızları guzel oluyo malatyanın gozlerı ırı ırı :))

yasakkelimeorda dur canım malatyaya laf yok güzel memleketim benim:1hug:havası suyu herşeyiyle ayrı güzel

k.k da bişeyler oluyor.en son yazdığım mesaj araya girmiş.bide saati değişmiş...sorun var sanırım..o cevap sanaydı kardelenim...

hoş geldin canım.dün mesaj yazdım araya karıştı..bi önceki sayfaya gitti..bu gün düzelmiş.nasılsın bu arada..

hoş geldin canım.dün mesaj yazdım araya karıştı..bi önceki sayfaya gitti..bu gün düzelmiş.nasılsın bu arada..

hoşbuldum canım iyiyim ne olsun yaa yazıyorum kimseler yok ikimizden başka evet dün benimde öyle oldu msj yazdım baktımki aralara karışmış....

merhaba ben de malatya lı sayılırım ..malatyanın arapgir ilçesinde doğdum ..daha sonra malatyaya taşındık ..çok uzun zamandır göremiyorum oraları çok özledim vallaa

merhaba ben de malatya lı sayılırım ..malatyanın arapgir ilçesinde doğdum ..daha sonra malatyaya taşındık ..çok uzun zamandır göremiyorum oraları çok özledim vallaa

hoşgeldin canım benimde sevgilim malatyalı darendeli bende çok merak ediyorum malatyayı inşallah giderim birgün....

hıım k.k bu aralar çok ilginçelşti ya giremiyorum yada bi sayfadan öbürüne geçişim yarım saatimi alıyo nasılsınız bakim kızlar ne var ne yok bayağı hemşolar gelmiş ama ben yoktum olsun gelsinlerde .BU ARADA BİZİM MEMELEKETİN ÖNÜNDEKİ YILDIZLAR NE OLDU?anlayan kim varsa o yıldızları eski yerine koysunlar valla ağlarımha

Back
X