Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kendime cebelleşiyorum galiba kimsecikler yok...küüüüstüüüm.bu nasıl misafirperverlik :çok üzgünüm:
hemşolar nasılsınız...kardelenim boş bırakmıyon topiği helal olsun valla...:hooray::hooray::hooray::hooray:Şeniz
merhaba. eşim hekimhanın yerlisi. ben k.maraşlıyım. bir ortasını bulamadım. 20 sene balıkesirde görev yaptık. emekliliğimizi izmirde geçiriyoruz. bornovada derneğimizi kurduk. malatyalılar derneğini. izmirdeki tüm malatyalılara burdan selamlar.
senağlamaoldumu şimdi bana niye bişey demiyon şu topiğe girip çıkmaktan başka bişey yaptığım yoksenağlama
slmm bende malatyalımmm.. istanbulda dogdum ama annem ve babam malatyalı ılk defa 2 sene once gıttım ama malesef hıc beyenmedımammaa bızım yemeklerımız gıbıde yemek yok yaniiii bide ayıptır solemesı kızları guzel oluyo malatyanın gozlerı ırı ırı :))
hoş geldin canım.dün mesaj yazdım araya karıştı..bi önceki sayfaya gitti..bu gün düzelmiş.nasılsın bu arada..
merhaba ben de malatya lı sayılırım ..malatyanın arapgir ilçesinde doğdum ..daha sonra malatyaya taşındık ..çok uzun zamandır göremiyorum oraları çok özledim vallaa