- 15 Ekim 2016
- 6.935
- 12.523
- 248
- Konu Sahibi BeyazPatik35
-
Siz su adamada bakin adam demekte az hani neyse madem sevmiyorsun sirf inat ugruna hic sucu olmayan bi kizi neden kullandinHayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...
10 yıl önce aynı iş yerinde tanıştılar.
Kız arkadaşım sonradan girmişti işe çok samimi olduk.
Ailesinin baskısıyla nişanlayacaklardi,hem üniv okuyor hemde part time çalışıyordu...
Erkek iş arkadaşımla çok sevdiler birbirlerini o kadar ailene söyle nisanlını sevmediğini dediysemde,aileme bunu yapamam onları birde bu şekilde yıkamam dedi...
Erkek arkadaşım kaçalım senden ayrılamam seni bırakmam dediysede kız arkadaşım yapamam dedi...
Erkek arkadaşım okuduğu şehire gitti işi bıraktı belki unuturum diye ama tlf konusmaya devam etmisler ve kopamamışlar(kız arkadaşım kızacağımı bildiği için benden saklamış).
Arkadaşım evlendi işi bıraktı...
Erkek arkadaşım da ona inat sevmediği yeni tanıdığı biriyle 10 gün sonra evlendi...
Bu arada ikisiyle hala görüşüyorum..
Evliliklerinin birinci yılında oglan kıza faceden yazıyor çok mutsuzum evlenmekle hata ettim diye...
Bunlar ara ara faceden görüşüyorlar normal arkadaş gibi taaki bu zamana kadar...
Kız arkadaşımın 1 çocuğu,diğerinin 2.çocuğu olacak...oğlan senden başka kimseyi sevmedim esimle mecburiyetten evliligimi sürdürüyorum çocuklar için diyor...Arkadaşım eşiyle arada sorunlari oluyor,onu unutamadığını keşke onunla evlenseydim diyor...
Hem konuşuyor hemde vicdanen çok rahatsızım diyor...
Fazla ayrıntı varda uzun yazmak istemedim...
Ikna etmeye çalışıyorum unut boşver diyorum ama unutsam çoktan unuturdum sadece tlf yazısiyoruz o bana derdini anlatıyor bende ona diyor...
Kizceler bana akıl verin bunları nasıl bu sevdadan vazgecireyim...
Yazdıklarınızı okutacağım şimdiden çok teşekkür ederim
Ben kkdan bahsettim belki aklın başına gelir duyduklarından dolayı dedim tamam deyince açtım elbette üye olabilir ama öyle bir düşüncesi yoktuSadece başını ve sonunu okudum.
Nasil kendi kk kulanmiyor ama senden rica ediyor? bi hesap acmak cokmu zor anlayamadım.
Yazdıklarimizi okutacağina direk kendine yardımcı olmaya çalışsaymışız, elçiye ne hacet..
Benim bir tanidigim evliyken eski sevgilisiyle gorusmus, bunu duyan esi bicaklayarak öldürdü,haber siteleri bile yazdi. 2 çocuklari vardi. O çocuklar bu kara lekeyi maalesef tasiyacaklar. Biri mezara biri hapse gitti. Yani şaka değil bu isler.
Aynen Allah şaşırtmasınAllah 'ım.. Çok çok fena..
Madem yazdiklarini okuyor o arkadasinin isine karisma cocugunu dusunmeyen kadin senimi dusuncek bise olsa senin basin yanicak.bastan sona batmis durumda kocasindan ayrilsa desem olmaz diger yuvayi yikacaksinki dogmayan bebegin gunahinida alicak suan zaten herturlu zinaya giriyo yaptigi konusmayi kessin kimsenin cani yanmasin.zamanlaa unutur gider .bazi seyler yarim kaldigi icin aklini kurcaliyodurHayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...
Ailesinin baskısıyla nişanlayacaklardi,hem üniv okuyor hemde part time çalışıyordu...
Erkek iş arkadaşımla çok sevdiler birbirlerini o kadar ailene söyle nisanlını sevmediğini dediysemde,aileme bunu yapamam onları birde bu şekilde yıkamam dedi...
Erkek arkadaşım kaçalım senden ayrılamam seni bırakmam dediysede kız arkadaşım yapamam dedi...
Erkek arkadaşım okuduğu şehire gitti işi bıraktı belki unuturum diye ama tlf konusmaya devam etmisler ve kopamamışlar(kız arkadaşım kızacağımı bildiği için benden saklamış).
Erkek arkadaşım da ona inat sevmediği yeni tanıdığı biriyle 10 gün sonra evlendi...
Evliliklerinin birinci yılında oglan kıza faceden yazıyor çok mutsuzum evlenmekle hata ettim diye...
Bunlar ara ara faceden görüşüyorlar normal arkadaş gibi taaki bu zamana kadar...
Kız arkadaşımın 1 çocuğu,diğerinin 2.çocuğu olacak...oğlan senden başka kimseyi sevmedim esimle mecburiyetten evliligimi sürdürüyorum çocuklar için diyor...Arkadaşım eşiyle arada sorunlari oluyor,onu unutamadığını keşke onunla evlenseydim diyor...
Ikna etmeye çalışıyorum unut boşver diyorum ama unutsam çoktan unuturdum sadece tlf yazısiyoruz o bana derdini anlatıyor bende ona diyor...
Bende öyle diyorum içinde kaldığı için bu kadar üstüne düşüyorsun kendine gel diye...Madem yazdiklarini okuyor o arkadasinin isine karisma cocugunu dusunmeyen kadin senimi dusuncek bise olsa senin basin yanicak.bastan sona batmis durumda kocasindan ayrilsa desem olmaz diger yuvayi yikacaksinki dogmayan bebegin gunahinida alicak suan zaten herturlu zinaya giriyo yaptigi konusmayi kessin kimsenin cani yanmasin.zamanlaa unutur gider .bazi seyler yarim kaldigi icin aklini kurcaliyodur
Hepsini okutacağım canim aklı başına gelsin okusun daamaaaaan amannnnnnnnnnn
varoş kadın varoş erkek. neymiş de birbirlerini unutamamışlar. ulan sanki millet silah dayamış bunlara. sevişip sevişip çocukları da pırtlatmışlarneymiş "ayhh ben seni unutamadım gadınımm"
ya gitsinler çay koysunlar... hasta kişilikler ... ne hakları var insanları kandırmaya, aldatmaya
okutun bunları şu aşk böcüğü kılığına girmiş arkadaşlarınıza.
gelmez canım aklı başına falan.aklı başına gelecek insan çocucğunun yüzüne baktığında gelirdi.çocuğundan utanmayan bunlardan utanmazHepsini okutacağım canim aklı başına gelsin okusun da
Doğru söylüyorsun yagelmez canım aklı başına falan.aklı başına gelecek insan çocucğunun yüzüne baktığında gelirdi.çocuğundan utanmayan bunlardan utanmaz
Ah bende çocuklara kahroluyorum zatenIkiside aşırı derecede riyakar ve mutsuzluğu dibine kadar hakediyor. Hadi evlendiler bir hışımla ama hemen çocuk doğurmak hatta ikinciyi yapmak nedir Allah aşkına. O çocukların günahı ne?
Evet bir yerde tıkanacaklar ne kadar sadece tlf yazışıyoruz deyip aklamaya çalışsalar bile nafileHiç bulaşma sen çok fazla muhattap da olma çevremde var böyle tip sevdiği adam ile yolları ayrıldı ailevi sorunları da vardı gerçi kendinden yaşca büyük biri ile evlendi 3 yaşında çocuğu var ama eşi ile de sorunları var ilgisiz eşi gece yarısı bizde oturur aramaz sormaz vs bi ton şey oda şimdi eksiklerini başkaları ile gideriyor ama nereye kadar ?
bırıncısı ıkı secenek var ya ıletısımını kesecek ve kendı hayatlarına devam edecekler yada boşanıp birlikte yeni bir hayat kurmayı deneyecekler..Hayırlı akşamlar kk hatunları konu iki eski iş arkadaşımla alakalı bayan olan kk kullanmadığı için benden rica etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?