Ay ne bileyim, benim eşim öyle lafları bilmez ya, benden başka kimse bilmiyor sanırım. Ben de bilmiyordum. Biraz düşünmem gerekti bulmak için :) Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah kimseyi böyle pisliklerle karşılaştırmasın...Çok sevindim sizin adınıza.
Kuzum ya kapamanın açıklamasını da yapmış.
Bide beni dusun ben bi kac ay hic snlamadim :) Allah Allah diyorum bu koku nerden geliyo tuyleri de kuş filan sandim sonra bi sabah pusuya yattim bi baktim tabuk kesiolar:) vala urfa da cok da cağa ayak uyduran gormedim dur bakim daha uzun yillar burdayim daha neler gorecek:)Gıt gıt gıt gıdaaaaakkkk
Ayyy iğrenç ya. Her gün her gün tavuğu kesmeye usenmiyorlar mi? Çok zahmetli bir iş. Ayrıca bu zamanda tavuk kesmeleri de çok çağ dışı. Benim anneannem eskiden keserdi tavuk, hayal meyal hatırlıyorum. Onun tüyü yol yol biter mi yaaa? Yazık hayvanlara. Tavuk yemekten soğudum şu an. Sanki tavukmuşum da biri tek tek tüylerimi yoluyormus gibi hayal ettim kendimi
anlıyorum canım bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü oluyo. mesela geçen komşum halısını benim pencereye bir güzel sallamış. uyardım ama anlamadı. oluyo öyle cahillerZaten dua edip disimi sıkmaktan baska bir sey yapamiyorum ki. Her gün aynilar. Günah sahibi olduk sayelerinde
Vallahi bunu sürekli düşünmeden edemiyorum. Ortada bir şey de yok. Abidik gubidik meseleler yüzünden boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Sonra bosandigimizi hayal ediyorum. O zaman anliyorum, ben onsuz yapamam galiba diyorum. Zaten başkası da beni idare edemez. Eski ilişkilerimi hatırlıyorum da, bakıyorum, gerçekten en uyumlu olduğum insan eşim. Daha dün küstü bana, ben de ona seni sevmiyorum artık dedim. Tabii ki yalan attığımı o da biliyor ama o bana ben de seni sevmiyorum dese asla unutmazdim o söylediğini. Geldi, elini uzattı. Op elimi çabuk dedi güldü. Ben opmedim tabi şaka olsa da. Sarıl da barisalim hadi dedi. Bana ne dedim, geldi sarıldı. Barıştık. Bazen korkuyorum bir seye kızıp, onu terk edip pişman olacağım diye.
Senin kendini dövdürdugune inanman valla..Boyle atarli giderli iri yari(90 kgyim dedinya)biri dövdurmezdi kendini..Okudukça şaşırdigim garip huylarınız yok diil ama ben sevdim sizi.Delidolu dobra birisiniz.ve bence esinizlede tam bulmussunuz birbirinizi..sen deli o dünyanın en sakini:)Ben ona küfür ediyordum valla. Diğerlerine asla yapmadım ama o hak ediyordu. Beni dövüyordu aşağılık pislik. Bırakmak istiyordum, tehdit ediyordu... Gerçi zaten dövmesi, ayrılmak istememden kaynaklanıyordu. Ruh hastası manyak... Ben de benden soğusun, iğrensin diye her şeyi yapıyordum. Baktım olmuyor. Söyledim bizimkilere, bu şerefsizden her gün dayak yiyeceğime babamdan bir kere yerim, bu ne lan dedim. Gittim söyledim. Hiç de korktuğum gibi olmadı. Kurtuldum.
Galiba bir sene daha buradayızBide beni dusun ben bi kac ay hic snlamadim :) Allah Allah diyorum bu koku nerden geliyo tuyleri de kuş filan sandim sonra bi sabah pusuya yattim bi baktim tabuk kesiolar:) vala urfa da cok da cağa ayak uyduran gormedim dur bakim daha uzun yillar burdayim daha neler gorecek:)
Ben kaç kere uyardım, saymıyorum artık... Alıştım artık halı ve sofra bezi çırpmalarına :)anlıyorum canım bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü oluyo. mesela geçen komşum halısını benim pencereye bir güzel sallamış. uyardım ama anlamadı. oluyo öyle cahiller
Balık :)Kız kocan da boğa burcu mu yoksa ??
Ben önceden böyle şişko patates 100 kilo domates değildim ki canım... 60-63 arası gidip geliyordum. Valla canım p.. kurusunun biri seni bir odaya kilitleyip, çenene bir yumruk ve karnına sert bir tekme atınca, acıdan karşılık vermeyi değil, ölümü düşünüyorsun. Yani ilk vurduğunda ben çenem kırıldı sanmıştım. Acıdan ölüyordum. Sonrasında karnıma sağlam bir tekme yemiştim. Erkek sonuçta, vurduğu bir kadınınkiyle bir olmuyor ki. Valizimi topladım, ayrılıyoruz bitti dedim. Ağladı yalvardı. Baktı işe yaramıyor sonra dövdü ruh hastası. Ha bunun sonrasında kendisine sağlam bir psikolojik harp yaşattım o ayrı konu ama aynı şeyin karşılığı değil.Senin kendini dövdürdugune inanman valla..Boyle atarli giderli iri yari(90 kgyim dedinya)biri dövdurmezdi kendini..Okudukça şaşırdigim garip huylarınız yok diil ama ben sevdim sizi.Delidolu dobra birisiniz.ve bence esinizlede tam bulmussunuz birbirinizi..sen deli o dünyanın en sakini:)
Ay ne sakinlik ne sakinlik benim gibi insani bile delirtti.Ya sakin adamları bulmuşsunuz boşayacağım deyip duruyorsunuz.
Ne etti kız bu adamlar size?
Balık :)
Evet ya. Banlanmayalım sonra... :) Öyle sohbet edebileceğimiz konu açabileceğimiz bir yer var mı acaba? Özelden yazacağım sana canım...
Tatlım kusura bakma çenem o kadar düşük ki, konunun bir kısmına daldı mı, uzuyor da uzuyor. Malum konu, hayatımın en berbat günleri olunca; yarım bir aklım var, o da gidiveriyor.Senin kendini dövdürdugune inanman valla..Boyle atarli giderli iri yari(90 kgyim dedinya)biri dövdurmezdi kendini..Okudukça şaşırdigim garip huylarınız yok diil ama ben sevdim sizi.Delidolu dobra birisiniz.ve bence esinizlede tam bulmussunuz birbirinizi..sen deli o dünyanın en sakini:)
Sizi seven kabul eden böyle etmis zaten bosverin.Deli dolu insanlardan hiç korkmadım ben.Sessiz sinsiden korkucaksın..Sizin içiniz dışınız bir belli ki..Ben sevdim valla siziTatlım kusura bakma çenem o kadar düşük ki, konunun bir kısmına daldı mı, uzuyor da uzuyor. Malum konu, hayatımın en berbat günleri olunca; yarım bir aklım var, o da gidiveriyor.
Garip huylarıma gelince, bunlar daha buz dağının görünen yüzü. Dışarıdaki insanlara karşı nezaketli davranırım ama siz beni ailemden sorun... Zaten iş arkadaşlarım bile deli ceyda derdi bana. Kafamda bir iki çatlak vardı sanırım önceden, aşırı kuduruk bir tiptim. Hayatım hep gırgır şamatayla, gülmeyle, eğlenmeyle geçti.
Bir gün arkadaşımın biri beni rüyasında görmüş. O rüyayı dinledikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı zaten. Huyum bir nebze değişti ama öfke kontrolü halen sıfır. Ama o da değişirse ben ne yaparım. İyilik perisi mi olcam yahu, bu da böyle kalıversin. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
Ama insanlar hiç öyle düşünmüyorlar. Annem hep çok salaksın, aklının dibini söylüyorsun, biraz politik davran diyor. Çevremdekiler de öyle...Sizi seven kabul eden böyle etmis zaten bosverin.Deli dolu insanlardan hiç korkmadım ben.Sessiz sinsiden korkucaksın..Sizin içiniz dışınız bir belli ki..Ben sevdim valla sizi
Bosver karşında sen gibi bi deli olsa ev iner belki aşağı..Allah karşına sakin birini çıkarmış ki dengeleyin birbirinizi..SevgilerAma insanlar hiç öyle düşünmüyorlar. Annem hep çok salaksın, aklının dibini söylüyorsun, biraz politik davran diyor. Çevremdekiler de öyle...
Beni seven böyle kabul etti de değişirim mi sandı naaptı yazık. Hayır ciddi ciddi kavga da edemiyoruz. Ben eşime bağırıp kızıyorum ama o ılımlı yaklaştığı için birden gülmeye başlıyorum, o da gülüyor ama kırılıyor bazen söylediklerime. Böyle daha ne kadar çekecek bakalım beni... Allah sonumuzu hayır etsin.
Sevmeye gelince, ben de sizi sevdim. Akıllı birisiniz, herkes sizin gibi düşünmez. Genelde sinsiler daha çok seviliyor.
iki gün önce apartman yöneticisi toplantı yaptı. sigara izmaritlerini ve küllerini balkondan aşağı atmayın apartmanın etrafı çöplük gibi oluyo dedi. benim eşim de sigara içer ama küllüğü var balkonda durur ona atar. daha iki gün olduğu halde yukardan izmarit düştü. terbiyesiz diye bağırıyorum güya o atmamış gibi hareket yapıyo:)Ben kaç kere uyardım, saymıyorum artık... Alıştım artık halı ve sofra bezi çırpmalarına :)
Ay ne sakinlik ne sakinlik benim gibi insani bile delirtti.
korle yatan sasi kalkiyo heralde:)kendimi taniyamiyorum.
acilen eski sessiz sakin kendi halime donmem lazim.
adama diyorum isin bitmis cik gel yok sabah gelcem.bak gelmessen bosuyacam seni istedigin kadar kal diyorum gelirsem bilmem neyim.dunden zaten sinirim bozuk.
is inada bindi ben gelceksin o gelmiyecem.
En son sinirim bozuldu agliyorum gel diye.
simdi guluyorum o halime:)
Deliriyomuyum ne.
en sonunda tamam geliyorum dedi.
annesinede reklam iyi reklam olduk ama sonra aradim toparladim durumu yediyse tabi:)
Allah akıl fikir versin böylelerine.iki gün önce apartman yöneticisi toplantı yaptı. sigara izmaritlerini ve küllerini balkondan aşağı atmayın apartmanın etrafı çöplük gibi oluyo dedi. benim eşim de sigara içer ama küllüğü var balkonda durur ona atar. daha iki gün olduğu halde yukardan izmarit düştü. terbiyesiz diye bağırıyorum güya o atmamış gibi hareket yapıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?