Malesef sorun bende...

Çok sevindim sizin adınıza.
Kuzum ya kapamanın açıklamasını da yapmış.
Ay ne bileyim, benim eşim öyle lafları bilmez ya, benden başka kimse bilmiyor sanırım. Ben de bilmiyordum. Biraz düşünmem gerekti bulmak için :) Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah kimseyi böyle pisliklerle karşılaştırmasın...

Bide beni dusun ben bi kac ay hic snlamadim :) Allah Allah diyorum bu koku nerden geliyo tuyleri de kuş filan sandim sonra bi sabah pusuya yattim bi baktim tabuk kesiolar:) vala urfa da cok da cağa ayak uyduran gormedim dur bakim daha uzun yillar burdayim daha neler gorecek:)

Zaten dua edip disimi sıkmaktan baska bir sey yapamiyorum ki. Her gün aynilar. Günah sahibi olduk sayelerinde
anlıyorum canım bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü oluyo. mesela geçen komşum halısını benim pencereye bir güzel sallamış. uyardım ama anlamadı. oluyo öyle cahiller

Kız kocan da boğa burcu mu yoksa ??

Senin kendini dövdürdugune inanman valla..Boyle atarli giderli iri yari(90 kgyim dedinya)biri dövdurmezdi kendini..Okudukça şaşırdigim garip huylarınız yok diil ama ben sevdim sizi.Delidolu dobra birisiniz.ve bence esinizlede tam bulmussunuz birbirinizi..sen deli o dünyanın en sakini:)

Galiba bir sene daha buradayız Yani bugün evde oturup konuştuk bu tayin meselelerini. Sadece güzel yerleri yazmaya kadar verdik. Onlar da gelmeyeceğine göre, bir sene daha buradayız...

anlıyorum canım bazı insanlar gerçekten ömür törpüsü oluyo. mesela geçen komşum halısını benim pencereye bir güzel sallamış. uyardım ama anlamadı. oluyo öyle cahiller
Ben kaç kere uyardım, saymıyorum artık... Alıştım artık halı ve sofra bezi çırpmalarına :)

Ben önceden böyle şişko patates 100 kilo domates değildim ki canım... 60-63 arası gidip geliyordum. Valla canım p.. kurusunun biri seni bir odaya kilitleyip, çenene bir yumruk ve karnına sert bir tekme atınca, acıdan karşılık vermeyi değil, ölümü düşünüyorsun. Yani ilk vurduğunda ben çenem kırıldı sanmıştım. Acıdan ölüyordum. Sonrasında karnıma sağlam bir tekme yemiştim. Erkek sonuçta, vurduğu bir kadınınkiyle bir olmuyor ki. Valizimi topladım, ayrılıyoruz bitti dedim. Ağladı yalvardı. Baktı işe yaramıyor sonra dövdü ruh hastası. Ha bunun sonrasında kendisine sağlam bir psikolojik harp yaşattım o ayrı konu ama aynı şeyin karşılığı değil.
Ama en sonunda cezasını buldu, ona seviniyorum. Onca dayağı karşılıksız bırakacağımı düşünmüş olamazsınız değil mi? Herkese bir gücü yeten vardır...

Ya sakin adamları bulmuşsunuz boşayacağım deyip duruyorsunuz.
Ne etti kız bu adamlar size?
Ay ne sakinlik ne sakinlik benim gibi insani bile delirtti.
korle yatan sasi kalkiyo heralde:)kendimi taniyamiyorum.
acilen eski sessiz sakin kendi halime donmem lazim.
adama diyorum isin bitmis cik gel yok sabah gelcem.bak gelmessen bosuyacam seni istedigin kadar kal diyorum gelirsem bilmem neyim.dunden zaten sinirim bozuk.
is inada bindi ben gelceksin o gelmiyecem.
En son sinirim bozuldu agliyorum gel diye.
simdi guluyorum o halime:)
Deliriyomuyum ne.
en sonunda tamam geliyorum dedi.
annesinede reklam iyi reklam olduk ama sonra aradim toparladim durumu yediyse tabi:)

Tatlım kusura bakma çenem o kadar düşük ki, konunun bir kısmına daldı mı, uzuyor da uzuyor. Malum konu, hayatımın en berbat günleri olunca; yarım bir aklım var, o da gidiveriyor.
Garip huylarıma gelince, bunlar daha buz dağının görünen yüzü. Dışarıdaki insanlara karşı nezaketli davranırım ama siz beni ailemden sorun... Zaten iş arkadaşlarım bile deli ceyda derdi bana. Kafamda bir iki çatlak vardı sanırım önceden, aşırı kuduruk bir tiptim. Hayatım hep gırgır şamatayla, gülmeyle, eğlenmeyle geçti.
Bir gün arkadaşımın biri beni rüyasında görmüş. O rüyayı dinledikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmadı zaten. Huyum bir nebze değişti ama öfke kontrolü halen sıfır. Ama o da değişirse ben ne yaparım. İyilik perisi mi olcam yahu, bu da böyle kalıversin. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Sizi seven kabul eden böyle etmis zaten bosverin.Deli dolu insanlardan hiç korkmadım ben.Sessiz sinsiden korkucaksın..Sizin içiniz dışınız bir belli ki..Ben sevdim valla sizi

Sizi seven kabul eden böyle etmis zaten bosverin.Deli dolu insanlardan hiç korkmadım ben.Sessiz sinsiden korkucaksın..Sizin içiniz dışınız bir belli ki..Ben sevdim valla sizi
Ama insanlar hiç öyle düşünmüyorlar. Annem hep çok salaksın, aklının dibini söylüyorsun, biraz politik davran diyor. Çevremdekiler de öyle...
Beni seven böyle kabul etti de değişirim mi sandı naaptı yazık. Hayır ciddi ciddi kavga da edemiyoruz. Ben eşime bağırıp kızıyorum ama o ılımlı yaklaştığı için birden gülmeye başlıyorum, o da gülüyor ama kırılıyor bazen söylediklerime. Böyle daha ne kadar çekecek bakalım beni... Allah sonumuzu hayır etsin.
Sevmeye gelince, ben de sizi sevdim. Akıllı birisiniz, herkes sizin gibi düşünmez. Genelde sinsiler daha çok seviliyor.

Bosver karşında sen gibi bi deli olsa ev iner belki aşağı..Allah karşına sakin birini çıkarmış ki dengeleyin birbirinizi..Sevgiler

Ben kaç kere uyardım, saymıyorum artık... Alıştım artık halı ve sofra bezi çırpmalarına :)
iki gün önce apartman yöneticisi toplantı yaptı. sigara izmaritlerini ve küllerini balkondan aşağı atmayın apartmanın etrafı çöplük gibi oluyo dedi. benim eşim de sigara içer ama küllüğü var balkonda durur ona atar. daha iki gün olduğu halde yukardan izmarit düştü. terbiyesiz diye bağırıyorum güya o atmamış gibi hareket yapıyo:)

Regl dönemin miydi?

cydates geyik topikleri var oraya açabilirsiniz konu.
Geyik amaçlı.
Bu arada evet ne yazık ki sinsi ve ikiyüzlü insanlar daha çok prim yapıyor.

Allah akıl fikir versin böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…