- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Cok benzettim sizi kendime, ben de ayni sekildeyim
Sifir tahammul
İstemedigim bir sey oluyorsa ve hatta uyarmama ragmen yine yapiliyorsa icimden canavar cikiyor
Nefret ediyorum o halimden ama duzelemiyorum da
Al bende de o kadar sinir katsayım tavandaBende böyleyim herseye hemen sinirleniyorum kendimi düzeltmeye çalışıyorum en fazla iki gün sonra tekrar eski halime dönüyorum ne yapıcam bilmiyorum
İnşallah değişebiliriz. Ben bekarken psikiyatra gitmiştim en az 3 seneni alır bunu değiştirmek, ailenin de gelmesi lazım demişti. Ailem gitmemişti tabii. O zaman ortam değiştir demişti. Ortam değişti ama bize sinir krizi geçirten birileri mutlaka oluyor çevremizde, kaçamıyorsun yani...Al bende de o kadar sinir katsayım tavandabirden gelen sinir patlamaları moralsizlik Vs deli ediyor beni
aynen katılıyorum ben destek almadım, almak için bi adımda da bulunmadım ama özellikle son zamanlarda aşırı sinir problemim varİnşallah değişebiliriz. Ben bekarken psikiyatra gitmiştim en az 3 seneni alır bunu değiştirmek, ailenin de gelmesi lazım demişti. Ailem gitmemişti tabii. O zaman ortam değiştir demişti. Ortam değişti ama bize sinir krizi geçirten birileri mutlaka oluyor çevremizde, kaçamıyorsun yani...
Evet:)Regl dönemin miydi?
Bir BAŞAK regl döneminde çekilmez.Evet:)
Çok zor çokAl bende de o kadar sinir katsayım tavandabirden gelen sinir patlamaları moralsizlik Vs deli ediyor beni
Ben bazen bunu yapıyorum sanırım. Kızım hic bir sey yemiyor emmiyor. Ne denediysem olmadı. Bıktım artık türlü maymunluklar yapmaktan. Sinirleniyorum, kızıyorum. Eşim de tepki veriyor haliyle. Kızım da sesimi yukseltince aglamaya basladi. Artik onu da yapmıyorum. Bırakıp gidiyorum. Esim ilgileniyor. Sürekli kendi kendime sinirlenmeyecegim diyorum.aynen katılıyorum ben destek almadım, almak için bi adımda da bulunmadım ama özellikle son zamanlarda aşırı sinir problemim var
Kızım var küçük ona yerli yersiz kızmak bağırmaktan korkuyorum,e tabi eşime de gereksiz surat ve tiplerim oluyo .
maalesef aynı şeyleri yaşıyorum kızım büyüdü yiyo içiyo ama bazen sürekli konuşması ve gereksiz ısrarlı soruları verdiğim cevaplara rağmen aynı şeye devam etmesi beni çıldırtıyor ve bağırmaya son buluyorBen bazen bunu yapıyorum sanırım. Kızım hic bir sey yemiyor emmiyor. Ne denediysem olmadı. Bıktım artık türlü maymunluklar yapmaktan. Sinirleniyorum, kızıyorum. Eşim de tepki veriyor haliyle. Kızım da sesimi yukseltince aglamaya basladi. Artik onu da yapmıyorum. Bırakıp gidiyorum. Esim ilgileniyor. Sürekli kendi kendime sinirlenmeyecegim diyorum.
Kızınıza bagirmayin ya yazık. Ben bir kere bağırdım. Ağladı. Sonra oturup ben de ağladım neden bunu yaptım diye. Böyle yaparsan büyüyünce sana hic saygı duymaz dedi eşimmaalesef aynı şeyleri yaşıyorum kızım büyüdü yiyo içiyo ama bazen sürekli konuşması ve gereksiz ısrarlı soruları verdiğim cevaplara rağmen aynı şeye devam etmesi beni çıldırtıyor ve bağırmaya son buluyorbende ortamdan uzaklaşmakla buldum çareyi eşimde tepki veriyor bana kızıyor ama elimde olan bişey yok.. : ((
Aslinda regl doneminde oyle agresif sinirli hallerim yoktu.bi kac aydir hersey ust uste geldi sinir minir kalmadi.bide diyetteyim :)Bir BAŞAK regl döneminde çekilmez.
Çeken adamı da alnından öpmek lazım
Aslinda regl doneminde oyle agresif sinirli hallerim yoktu.bi kac aydir hersey ust uste geldi sinir minir kalmadi.bide diyetteyim :)
Esim diyo bazen hastalancan heralde diye.vallaha ben çok sinirli oluyorum.
Kendi kednimi bile çekemiyorum.
Bende sakinliğini korumaya çalışıyorum en azından kızıma karşı dediğiniz gibi o ağlayınca bende ağlıyordumKizin
Kızınıza bagirmayin ya yazık. Ben bir kere bağırdım. Ağladı. Sonra oturup ben de ağladım neden bunu yaptım diye. Böyle yaparsan büyüyünce sana hic saygı duymaz dedi eşim
Esim diyo bazen hastalancan heralde diye.
yada hastayken sen diyo keske hic hastalanmasan.
Ayy canim yaa cok güldüm yorumun tam beni ifade ediyorvallaha ben çok sinirli oluyorum.
Kendi kednimi bile çekemiyorum.
Ayy canim yaa cok güldüm yorumun tam beni ifade ediyoraynen bende cok sinirleniyrm esim birsey sorsa içim daraliyor bi degisik oluyrm
Aynen bende oyle diyorum ben neden boyleyim. Tamam sakinn olacagim diyorum ama olmuyor birde bakmisim yine bagiriyorum ;(tam böyle oluyorum işte.
Patlamaya hazır bir bomba.
Kendimden tiksiniyorum yani o derece.
Bu kadar sinirli olunur mu diye.
Aynen bende oyle diyorum ben neden boyleyim. Tamam sakinn olacagim diyorum ama olmuyor birde bakmisim yine bagiriyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?