Malesef sorun bende...

kız sakın herifi boşama çok pişman olursun. bi deliye bi akıllı lazım derler. adam da sen gibi heyheyli olsa yapamazsınız. adam sakin olucak ki seni dengelesin frenlesin. sen cesur gözü kara olucan adamı harekete geçirecen yeri geldiğinde. bak tahmin ettiğim gibi ateş burcusun kızkardeşimsin yani burç olarak. seni ben anlarım az sakin az relax sakın boşuycam falan deme bi da.
Biz nasiliz esim yengec ben basak:)

Biz nasiliz esim yengec ben basak:)

Burçlardan çok anlamam ama su gurubuyla toprak gurubu uyumludur. Başaklar az pimpirikli olur, eleştirmeyi de çok severler ailede başak var ordan biliyorum. Yengeçlerde duygusal olur içe dönük. Sen az eleştiricen eşin de az dışa dönük olucak paylaşımcı olucak gül gibi geçinir gidersiniz kuzum.

Kendimi rezzan kiraz gibi hissettim bir an :KK70:

Burçlardan çok anlamam ama su gurubuyla toprak gurubu uyumludur. Başaklar az pimpirikli olur, eleştirmeyi de çok severler ailede başak var ordan biliyorum. Yengeçlerde duygusal olur içe dönük. Sen az eleştiricen eşin de az dışa dönük olucak paylaşımcı olucak gül gibi geçinir gidersiniz kuzum.

Kendimi rezzan kiraz gibi hissettim bir an :KK70:
Bende pek anlamam.
demin yengecin ozelliklerini okudumda hic alakasi yok heralde yanlis yazdirdilar:KK70:

Ben çok gamsızım o konuda. Babamdan alışkınım çünkü. Bi bakıyorum hop, kavgadayız. Hiç endişelenmiyorum. Çünkü biliyorum, babam kendini savunabilir. Benim bu şekilde düşünmem de hep birilerinin hakkını savunmak zorunda kalmamdan geliyor. Bıktım artık... Ailemizden birinin başkasıyla sorunu olur, ceyda git hallet. Bir mal alırlar ayıplı çıkar, mağdur olurlar, Ceyda hallet. Babam davalık olur, arar, Ceyda dava dilekçesini yaz. Bıktım artık... Insanların avukatı gibi hissediyorum kendimi. Ben tüketici hakları temsilcisi ya da aile avukatı mıyım? Bana ne, herkes kendi işini kendi halletsin. Ya da ailenin bodyguard ı mıyım? Kimin ne sorunu olsa bana koşuyor. Herkesin sorununu hallettim. Kendimin de. Bir bu komşu meselesini halledemedim. Aslında onu da hallederim de, bıktım artık. Insanlarla yüz göz olmaktan, erkeğin yapması gerekeni yapmaktan bıktım. Babam bile herşeyi bilen biridir. Sırf usendiginden resmi işlerini bana yaptırıyor. Vergi Mahkemesiyle benim ne isim olur, ben kaç sene dolandırıcılık, zimmet, tazminat davalarıyla ilgilenmisim. Adamlar bana milletin boşanma davası dilekçesini, vergi mahkemesine açılacak dava dilekçesini yazdırıyor. Eşim de böyle. Bir erkeğin yapması gereken ne varsa benden bekliyor. Olmaz ki bu böyle, ben de insanım. Annem bir akrabasına misafirliğe gidecek misal, onun için bile Ceyda sen arayıp söyler misin diyor. Babaanneme bir şey diyecek, ceyda sen söylesene diyor. Bıktım insanların her işini bana yaptırmasına...
O da erkek canım. Arada höt demesini bilsin yani ...

:KK17::KK17: Arkadaşım ne yaptın sen?
Bütün hıncını benden almışsın ya.
Benim suçum yok inan. (şaka yapıyorum ciddiye alma lütfen)
Umarım bundan sonra istediğin gibi olur her şey.

kız sakın herifi boşama çok pişman olursun. bi deliye bi akıllı lazım derler. adam da sen gibi heyheyli olsa yapamazsınız. adam sakin olucak ki seni dengelesin frenlesin. sen cesur gözü kara olucan adamı harekete geçirecen yeri geldiğinde. bak tahmin ettiğim gibi ateş burcusun kızkardeşimsin yani burç olarak. seni ben anlarım az sakin az relax sakın boşuycam falan deme bi da.

Aynı şeyi bende söyledim kendisine.
Ben de deliyim bana bir akıllı lazım ama maşallah şimdiki erkek arkadaşım benden on kat filan deli.
Hadi desem dünyayı yıkar yani.
Oysa ben sakin ılımlı beni sakinleştirecek birisini istiyorum.:KK51:

Bilincli yapiyolar ozmn sizi sinirlendirmek icin.hic umursamayin ozmn belki yapmazlar.
Yok.Böyle küçük şeyleri umursamiyorum zaten. Onceden durmadan supurur yikardim balkonu. Artık sadece misafir geldiğinde yıkiyorum. O da 6 ayda bir, ya geliyorlar ya gelmiyorlar :)

Son düzenleme:
Vallahi bunu sürekli düşünmeden edemiyorum. Ortada bir şey de yok. Abidik gubidik meseleler yüzünden boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Sonra bosandigimizi hayal ediyorum. O zaman anliyorum, ben onsuz yapamam galiba diyorum. Zaten başkası da beni idare edemez. Eski ilişkilerimi hatırlıyorum da, bakıyorum, gerçekten en uyumlu olduğum insan eşim. Daha dün küstü bana, ben de ona seni sevmiyorum artık dedim. Tabii ki yalan attığımı o da biliyor ama o bana ben de seni sevmiyorum dese asla unutmazdim o söylediğini. Geldi, elini uzattı. Op elimi çabuk dedi güldü. Ben opmedim tabi şaka olsa da. Sarıl da barisalim hadi dedi. Bana ne dedim, geldi sarıldı. Barıştık. Bazen korkuyorum bir seye kızıp, onu terk edip pişman olacağım diye.

:KK17::KK17: Arkadaşım ne yaptın sen?
Bütün hıncını benden almışsın ya.
Benim suçum yok inan. (şaka yapıyorum ciddiye alma lütfen)
Umarım bundan sonra istediğin gibi olur her şey.
Ayy vallahi başını okurken adrenalin salgıladım. Yanlış bir şey mi söyledim diye :( Amin canım teşekkür ederim.

Kızlar bakın, son gelişmeyi yazıyorum. Balkonuma ısırılmış elma, bos sigara paketi ve terlik atmışlar :KK48:
Bu her zamanki yaptıkları şey. Alıştığım için sesimi çıkarmiyorum. Terligi alıp aşağı atacağım. Hiç sinirlenmedim. Aksine bayağı güldüm yani. Ne ilginç insanlar. Allah onlara da bana da akıl fikir versin. :KK51:
Senin gene iyi benim yaz sezonuyla birlikte tavuk tuyleri ve kokusu yayilio balkona:) ust kat aurekli tavuk kesiyo her gun istisnasizz

Aynı şeyi bende söyledim kendisine.
Ben de deliyim bana bir akıllı lazım ama maşallah şimdiki erkek arkadaşım benden on kat filan deli.
Hadi desem dünyayı yıkar yani.
Oysa ben sakin ılımlı beni sakinleştirecek birisini istiyorum.:KK51:
Ya öyleleri anlaşamıyor zaten evet. Benim benden beter bir sevgilim vardı. Vallahi bir kavga ederdik, birbirimize etmediğimiz küfür kalmazdı. Ne iğrenç bir iliskiydi. Ayrilirdim, tehdit ederdi beni, ben de eli mahkum donerdim. Ama tabi sonunda ben kazandım. Durmadan tehdit edip duruyordu. Ben de yapmakla tehdit ettiği şeyi yaptim. Gittim aileme birlikte yaşadığımızı söyledim. Bu manyakla uğraşacağıma ailemin dirdirini cekerim dedim. Sag olsunlar ailem de anlayışla karşıladı. Hiç korktuğum gibi tepki vermediler.

Senin gene iyi benim yaz sezonuyla birlikte tavuk tuyleri ve kokusu yayilio balkona:) ust kat aurekli tavuk kesiyo her gun istisnasizz
Gıt gıt gıt gıdaaaaakkkk :KK54:
Ayyy iğrenç ya. Her gün her gün tavuğu kesmeye usenmiyorlar mi? Çok zahmetli bir iş. Ayrıca bu zamanda tavuk kesmeleri de çok çağ dışı. Benim anneannem eskiden keserdi tavuk, hayal meyal hatırlıyorum. Onun tüyü yol yol biter mi yaaa? Yazık hayvanlara. Tavuk yemekten soğudum şu an. Sanki tavukmuşum da biri tek tek tüylerimi yoluyormus gibi hayal ettim kendimi :KK48:

Ayy vallahi başını okurken adrenalin salgıladım. Yanlış bir şey mi söyledim diye :KK43: Amin canım teşekkür ederim.

Yok be olur mu öyle şey.
Sıkıntı atıyoruz şurda.
Bence haklısınız.Ve kendimdeki huyları gördüm sizde.

Ya öyleleri anlaşamıyor zaten evet. Benim benden beter bir sevgilim vardı. Vallahi bir kavga ederdik, birbirimize etmediğimiz küfür kalmazdı. Ne iğrenç bir iliskiydi. Ayrilirdim, tehdit ederdi beni, ben de eli mahkum donerdim. Ama tabi sonunda ben kazandım. Durmadan tehdit edip duruyordu. Ben de yapmakla tehdit ettiği şeyi yaptim. Gittim aileme birlikte yaşadığımızı söyledim. Bu manyakla uğraşacağıma ailemin dirdirini cekerim dedim. Sag olsunlar ailem de anlayışla karşıladı. Hiç korktuğum gibi tepki vermediler.

Yok küfür etmiyoruz da egolarımız çok yüksek bizim.
Rest çekiyoruz anında.
Olursa olur olmazsa olmaz modundayız.

Yok küfür etmiyoruz da egolarımız çok yüksek bizim.
Rest çekiyoruz anında.
Olursa olur olmazsa olmaz modundayız.
Ben ona küfür ediyordum valla. Diğerlerine asla yapmadım ama o hak ediyordu. Beni dövüyordu aşağılık pislik. Bırakmak istiyordum, tehdit ediyordu... Gerçi zaten dövmesi, ayrılmak istememden kaynaklanıyordu. Ruh hastası manyak... Ben de benden soğusun, iğrensin diye her şeyi yapıyordum. Baktım olmuyor. Söyledim bizimkilere, bu şerefsizden her gün dayak yiyeceğime babamdan bir kere yerim, bu ne lan dedim. Gittim söyledim. Hiç de korktuğum gibi olmadı. Kurtuldum.

Ben ona küfür ediyordum valla. Diğerlerine asla yapmadım ama o hak ediyordu. Beni dövüyordu aşağılık pislik. Bırakmak istiyordum, tehdit ediyordu... Gerçi zaten dövmesi, ayrılmak istememden kaynaklanıyordu. Ruh hastası manyak... Ben de benden soğusun, iğrensin diye her şeyi yapıyordum. Baktım olmuyor. Söyledim bizimkilere, bu şerefsizden her gün dayak yiyeceğime babamdan bir kere yerim, bu ne lan dedim. Gittim söyledim. Hiç de korktuğum gibi olmadı. Kurtuldum.
:KK57::KK57: Allah kurtarmış ne diyeyim.

:KK57::KK57: Allah kurtarmış ne diyeyim.
Evet... Allah kurtardı vallahi. Tabi bir de aklım. Ben babamdan çok korkarım valla, bu manyağın bir model değişiği... Ama sonra düşündüm. Ya ben bu adamı sevmiyorum, hayatım mahvolacak, en azından babama söyleyeyim beni kurtarsınlar bu adamdan dedim. Öz babam beni töre cinayeti hesabı öldürecek değil ya... Elin adamı acımaz ama anne baba acır dedim. Ben son defa ayrılırken bana söylediği sözler halen kulaklarımda...
Beni bırakıp, gidiyorsun ama asla mutlu olamayacaksın, okulunu bitiremeyeceksin, kötü yola düşeceksin, en fazla birinin kapaması olacaksın demişti. Ulan ben zaten seninle sevgili olarak düşebileceğim en kötü yola düştüm, daha nereye düşeceğim dedim. :)
(Not: Kapama, evli adamın karısıyla birlikteyken eve kapattığı, aşk yaşadığı kadın. Dostu yani) Salağa bak, beni kandırdı diye hep kendi gibi benden 13 yaş büyük biriyle olacağımı falan sandı herhalde.
Gencecik biriyle evlendim ve çok mutluyum. Okulumu bitirdim. Çocuğum da var. İş her zaman olur, hiç işsiz kalmadım zaten. Sağlığım sıhhatim yerinde....Allah yüzüme baktı gerçekten... Ve hiç umutsuzluğa kapılmadım. Güçlü olmak bu yüzden güzel bence...

Evet... Allah kurtardı vallahi. Tabi bir de aklım. Ben babamdan çok korkarım valla, bu manyağın bir model değişiği... Ama sonra düşündüm. Ya ben bu adamı sevmiyorum, hayatım mahvolacak, en azından babama söyleyeyim beni kurtarsınlar bu adamdan dedim. Öz babam beni töre cinayeti hesabı öldürecek değil ya... Elin adamı acımaz ama anne baba acır dedim. Ben son defa ayrılırken bana söylediği sözler halen kulaklarımda... Beni bırakıp, gidiyorsun ama asla mutlu olamayacaksın, okulunu bitiremeyeceksin, kötü yola düşeceksin, en fazla birinin kapaması olacaksın demişti. Ulan ben zaten seninle sevgili olarak düşebileceğim kötü yola düştüm, daha nereye düşeceğim dedim. :) (Not: Kapama, evli adamın karısıyla birlikteyken eve kapattığı, aşk yaşadığı kadın. Dostu yani) Salağa bak, beni kandırdı diye hep kendi gibi benden 13 yaş büyük biriyle olacağımı falan sandı herhalde. Gencecik biriyle evlendim ve çok mutluyum. Çocuğum da var. İş her zaman olur, hiç işsiz kalmadım zaten. Sağlığım sıhhatim yerinde....Allah yüzüme baktı gerçekten... Ve hiç umutsuzluğa kapılmadım. Güçlü olmak bu yüzden güzel bence...

Çok sevindim sizin adınıza.
Kuzum ya kapamanın açıklamasını da yapmış.:KK48:

Back
X