- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Valla kadından güzel misin bilemicem de, akıllıyım demeden önce bir daha düşün.Ya bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
Bi koca diye öküz bekliyom ya aslı da hepsi onun b.k yemeleri. Gerzek bu adama kıt valla
Canim evlendikten borca harca dört bin TL kredi oduyoz iki ayı kaldı bitecek ondan sonra bende dusunuyorumO kadar maas aliyorsan bi yardimci tut kayinvalidenin evine ayda 1 gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?