Malim ben valla mal

senkoyadimi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
310
306
103
34
Ya bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.

Herkesin KV bakmıyor ya çocuğa eşin de tuhaf ne olacak bakıcı olsa.
Yapma izninin tadını çıkar

Elinde mesleğin var be cok iyi bir gelirin var, referanslı bakıcı tut en mantıklısı.

Valla kadından güzel misin bilemicem de, akıllıyım demeden önce bir daha düşün.

Kendini kv ye sen muhtaç ediyorsun. Bile bile lades yani. Kadın napıyo azıcık aşım kaygısız başım. Ne kendini yoruyo yıpratıyo, ne de zenginlik sürüyo.

İyiki eltim yok. Olsa kesin çalışmaz ev hanımı olurdum

Çocuğunuza bakıyor diye her işini yapmak zorunda değilsiniz. Siz de elti gibi oturun. Çok gerekirse yaparsınız. Birlikte mi kalıyorsunuz.

Kusura bakma cidden hatalisin arkadasim cocugunu kocana soylemeden yazdir yuvaya yada bakicini ayarla olsun bitsin degerme since yasadigin sikintiya ayni coftlikte oturuyorum kayinvalidemle ona birsey icon minnet etmektense perisan olsamda her seyimi kendim yapiyorum kimsenin nazini,minnetini cekemem,sende cekme yapinca iyide olmuyosunki...

Ya kadın ciddi manada rahat ya ben bakiyim kendime sabah sekizde servis bekle akşam altıda eve gel. Valla bizim parayı da hiç goremiyom nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…