- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Adam o kadar akıllı ki işi dusuncee okuzlukten eser kalmıyor. Anneme söyledim durumu eşim ya beni ya annesini seçecek bakalım+1
Kocanız öküz marka olduktan sonra siz böyle devam edersiniz...sizde mallık yok adam mal.
Canim evlendikten borca harca dört bin TL kredi oduyoz iki ayı kaldı bitecek ondan sonra bende dusunuyorum
Ahh ahh keşke evde kalaymisim. Evliliğin tek ve en güzel yanı evlat,gerisi fos.Ulan iyi ki evde kaldim ha ,hic boyle dertlerim yok
Sizin kaynanayi da olduresim geldi buarada
haklisin düzgün kullanılması gerek ama t 9 diye bisey var ve mobilden ancak bu kadar oluyor. Aynı zamanda 2007 oss yı hiç Türkçe yapmadan kazandım ilk on bindeydim. Turkcem ciddi manada kotu
Valla hanfendi niye konuyu buraya çektiniz anlamadım. Genelden anladiginiz buysa kapasite konusunda sıkıntılı olduğunuzu dusunuyorumKendine mal , kocasına öküz, gerzek diyen bir kadının daha iyi bir hayatı olmamalı bence zaten
Kocasına öküz odun vs diyen kadınlar bir öküzün karısı olduklarının farkında mı acaba
Ayrıca yazdığınız gibi kötü kaba bir türkçeyle konuşuyorsanız neyse birşey demeyeyim
Konuya gelirsek; size kim ev hanımlığınnın kötü birşey olduğunu söyledi ki
Daha güzel daha akıllı daha becerikli olmakla yaşam standartını belirlediğini nerden çıkardınız mühendis hanım?
Mühendisler 4500 lira mı alıyormuş?
Ben daha fazla sanıyordum.
Neyse,yardımcı tutun tabi
Ama bence eltinizden akıllı değilsiniz, eltiniz akıllı kadın.
Kocasının koynuna girer oturur tabi, niye temizlesin ki kadın?
345 di canım ikinci bölüm birinci bölüm daha yuksektiMerak ettim hiç Türkçe yapmadan kaç puan almıştınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın ben de 2007de girdim össye. Netlerim de çok iyiydi ama 100bindeydim
Ya bakıcılara karşı neden bu kadar ön yargılısınız. Kıyamıyorum diyorsun. Tamam herkese güven olmuyor ama bu işle ilgilenen şirketler var bu iş için eğitimli bakıcılar var. Emin ol çocuğunla daha çok aktiviteler yapıp daha iyi de bakarlar yeter ki araştır soruştur.Ya bir haftadan beri kicimi yere koymadim. kv nin evini temizle ,yemeğini yap, gelenini ağırla senelik iznimde yapiyom ha bunlari ve eltim elini koynuna aldı oturup durdu yeminle sınır oldum çocuklarına bile bakmadı attı başından çekildi gitti. Yok arkadaş böyle hayat istemiyom kadin çalışmıyo kocası 3 bin maaş alıyor mis evinde oturuyo, ya ben guyya muhendisim nerden baksan kocasinin maaşının bir buçuk katı maaş aliyom ama kaynanaya çocuğum için elim muhtaç evinin içinde bi kocamla baş başa kalamiyom öküz kocama diyom bakıcı tutalım ya bisey olursa tüm sorumluluğu aliyom mu diyo. Allahım ya kadından hem güzelim hem akilliyim hem becerikliyim ama onun hayatına imreniyorum. Kv yine diyoki etleri size goturelim nede olsa orda kalacam diyo valla dayanıyom. En son eşime çektim resti bitirecem evliligimi göze aldım artık. Ahh ahh bekarlık nasıl bir nimetmis kıymetini bilemedim malim ben mal.
En güzel analiz ve cevapKadın içini dökmüş ,kızım bız buna pazarlama sanatı diyoruz,yanı sen ben gıbılerde yok valla ,boşuna dert yanma bacım,bende çok güzelim,çok akıllıyım,zekam fışkırıyor,sonuç o beğenmedığım kadınlar ne hayat sürüyor,bende sürünüyom,malesef mğtevazi olmak işe yaramıyor,ygs ve kpss bende çok düşük alanlar baktım havalar atıyor,başımdan aşağı kaynar sular boşaldı,bende sus pus oturuyom,yanı senınkıde o hesap,ben öuhendısım deyıp geç otur,çağırın bir temizlikçı ben öderm de,sen kendı kıymetini bilip kendını ağırdan satmazsan millet senı mal eder,o kocanda mal görür,sonra bu mılletın kocası ne koymet bılıuor dıye bakarsın
haklisin düzgün kullanılması gerek ama t 9 diye bisey var ve mobilden ancak bu kadar oluyor. Aynı zamanda 2007 oss yı hiç Türkçe yapmadan kazandım ilk on bindeydim. Turkcem ciddi manada kotu
Eltimle de kimseyle de yarışmayacak kadar kapasite sahibiyimValla hanfendi niye konuyu buraya çektiniz anlamadım. Genelden anladiginiz buysa kapasite konusunda sıkıntılı olduğunuzu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?