Malim ben valla mal

Canim evlendikten borca harca dört bin TL kredi oduyoz iki ayı kaldı bitecek ondan sonra bende dusunuyorum

En pahalısı 150 tl

Ayda bunu ayıramıyor musun

Borç harç bitmez

Çocuğu kv ye baktırdığında hüküm süreceği açık zaten Çek resti asla de olsun bitsin

Kv bakacağına işten ayrılırım net

haklisin düzgün kullanılması gerek ama t 9 diye bisey var ve mobilden ancak bu kadar oluyor. Aynı zamanda 2007 oss yı hiç Türkçe yapmadan kazandım ilk on bindeydim. Turkcem ciddi manada kotu

Herkes yaşam kalitesini kendi belirler. Ister bin lira maaş alın ister on bin. Ister ev hanımı olun ister mühendis.

Bu kadar isyan ediyorsanız ona göre davranın birini çağırın temizlik için ne vaktinizi harcayın ne enerjinizi.

Kendine mal , kocasına öküz, gerzek diyen bir kadının daha iyi bir hayatı olmamalı bence zaten
Kocasına öküz odun vs diyen kadınlar bir öküzün karısı olduklarının farkında mı acaba
Ayrıca yazdığınız gibi kötü kaba bir türkçeyle konuşuyorsanız neyse birşey demeyeyim

Konuya gelirsek; size kim ev hanımlığınnın kötü birşey olduğunu söyledi ki

Daha güzel daha akıllı daha becerikli olmakla yaşam standartını belirlediğini nerden çıkardınız mühendis hanım?

haklisin düzgün kullanılması gerek ama t 9 diye bisey var ve mobilden ancak bu kadar oluyor. Aynı zamanda 2007 oss yı hiç Türkçe yapmadan kazandım ilk on bindeydim. Turkcem ciddi manada kotu

Merak ettim hiç Türkçe yapmadan kaç puan almıştınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın ben de 2007de girdim össye. Netlerim de çok iyiydi ama 100bindeydim

Mühendisler 4500 lira mı alıyormuş?
Ben daha fazla sanıyordum.

Neyse,yardımcı tutun tabi
Ama bence eltinizden akıllı değilsiniz, eltiniz akıllı kadın.
Kocasının koynuna girer oturur tabi, niye temizlesin ki kadın?

Kadın içini dökmüş ,kızım bız buna pazarlama sanatı diyoruz,yanı sen ben gıbılerde yok valla ,boşuna dert yanma bacım,bende çok güzelim,çok akıllıyım,zekam fışkırıyor,sonuç o beğenmedığım kadınlar ne hayat sürüyor,bende sürünüyom,malesef mğtevazi olmak işe yaramıyor,ygs ve kpss bende çok düşük alanlar baktım havalar atıyor,başımdan aşağı kaynar sular boşaldı,bende sus pus oturuyom,yanı senınkıde o hesap,ben öuhendısım deyıp geç otur,çağırın bir temizlikçı ben öderm de,sen kendı kıymetini bilip kendını ağırdan satmazsan millet senı mal eder,o kocanda mal görür,sonra bu mılletın kocası ne koymet bılıuor dıye bakarsın

Valla hanfendi niye konuyu buraya çektiniz anlamadım. Genelden anladiginiz buysa kapasite konusunda sıkıntılı olduğunuzu dusunuyorum

Eltinizle yaris haldesiniz sanki.surekli kendinizle onu kiyaslamissiniz.eltiniz calismiyor dolayisyla xocuguna kendi bakiyor kv ye muhtacligi yok.gerci sizinde yok bence bakici tutabilirisniz.
Kv nizin evinide istemiyorsaniz temizlemeyin kimse zorla boyle bisey yaptirmiyordur

Merak ettim hiç Türkçe yapmadan kaç puan almıştınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın ben de 2007de girdim össye. Netlerim de çok iyiydi ama 100bindeydim
345 di canım ikinci bölüm birinci bölüm daha yuksekti

Ya bakıcılara karşı neden bu kadar ön yargılısınız. Kıyamıyorum diyorsun. Tamam herkese güven olmuyor ama bu işle ilgilenen şirketler var bu iş için eğitimli bakıcılar var. Emin ol çocuğunla daha çok aktiviteler yapıp daha iyi de bakarlar yeter ki araştır soruştur.

En güzel analiz ve cevap

türkçe hiç yapmadan, nasıl ilk onbin de oldun ?benim oğlumun da giriş tarihi o yıldı galiba,35 matematik,42 türkçe yapmasına rağmen,ilk onbine girmememişti,diye hatırlıyorum.

Valla hanfendi niye konuyu buraya çektiniz anlamadım. Genelden anladiginiz buysa kapasite konusunda sıkıntılı olduğunuzu dusunuyorum
Eltimle de kimseyle de yarışmayacak kadar kapasite sahibiyim
Eşimden ( hatta kimseden ) bahsederkende böyle argo kelimeler kullanmam

Siz önce yazdıgınızı bir okuyun
Canınız çıkana kadar iş güç yapıp neden bi yardımcı kadın tutamadığınızı bi düşünün isterseniz
İster mimar ol ister mühendis istediğin kadar güzel ve becerikli ol bir işe yaramamiş işte
Hala eltiyle kıyaslama bi yarış hali
Fazla avam görünüyor burdan kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…