- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Bilmediğim bişey yoksa çok zor hatta mümkün değiltürkçe hiç yapmadan, nasıl ilk onbin de oldun ?benim oğlumun da giriş tarihi o yıldı galiba,35 matematik,42 türkçe yapmasına rağmen,ilk onbine girmememişti,diye hatırlıyorum.
Beraber ayni seyleri yazmissiz nerdeyse:))Valla guzelmisiniz beceriklimisiniz ,muhendismisiniz bilemicem okadarini ama akilli degilsiniz.
Sikayetci oldugunuz seyleri yapmayin.kv nin evini temizlemek sizi rahatsiz ediyorsa temizlemeyin.
Cocugunuza bakici tutun.
Arkadaşlar yapmayın, kpssden ya da öss'den yüksek almak neyi değiştirir ki?
Ben lisede inek oğlu inek bir öğrenciydim.
Öss sonrası puanımla da ilk 2000 içindeydim.
Yaşadığım şehirde okul okudum, okulu da 6 senede bitirebildim.
Şimdi benim aklım mı eksildi?
Forumda akademisyen olduğunu söyleyen birçok kişi vardır da, ben birkaçını biliyorum.
Karşıma alıp iki çift laf etmeyeceğim kapasitede insanlar.
Yorumlarından bile belli. Meslekler neyi değiştirir ki?
Kadın istediğini yapıyor ve yaptırıyor, sen de hizmet ediyorsun.
Durum bu. İstediğin kadar akıllı ol yüksek puan yap.
Onla karşılaştırdığında kendini, sen daha kötü bir statüdesin.
Haksızım mı?
Sen muhendissin ama turkceyi kullanamion manasina gelen birsey yazmissin cunku (internet diliyle yazmis nesi garip) o da cevap olarak haklisin turkcem kotu hep kotuydu sinavi da hic turkcesiz kazanmistim demis yoksa ilk bin deyim nie bu hayati yasuom dememis zaten siIn cekmenizle konu o manasiz yere gitmisyok ,kendisi hiç türkçe yapmadan,ilk onbindeydim demiş de onu anlayamadım.hem ister onbinde ol,ister,ister yüzbinde,diplomada bu yazmıyor ya.
Yok ablam senin için söylemedim ki ben.yok ,kendisi hiç türkçe yapmadan,ilk onbindeydim demiş de onu anlayamadım.hem ister onbinde ol,ister,ister yüzbinde,diplomada bu yazmıyor ya.
Sen muhendissin ama turkceyi kullanamion manasina gelen birsey yazmissin cunku (internet diliyle yazmis nesi garip) o da cevap olarak haklisin turkcem kotu hep kotuydu sinavi da hic turkcesiz kazanmistim demis yoksa ilk bin deyim nie bu hayati yasuom dememis zaten siIn cekmenizle konu o manasiz yere gitmis
Sen muhendissin ama turkceyi kullanamion manasina gelen birsey yazmissin cunku (internet diliyle yazmis nesi garip) o da cevap olarak haklisin turkcem kotu hep kotuydu sinavi da hic turkcesiz kazanmistim demis yoksa ilk bin deyim nie bu hayati yasuom dememis zaten siIn cekmenizle konu o manasiz yere gitmis
Kullandiginiz sey suan teknoloji uzgunum.o zaman siz istediginiz gibi isteyen istedigi gibi yazsin takilmayin bunlara insanlar dert anlatirkeninternet dili diye birşey mi var?kusura bakmayın ben yaşlıyım,teknolojiyle aram pek yokayrıca,sınavı hiç türkçesiz kazandım,üstelik ilk onbindeydim diye kendisi söylemiş,ben de bunun pek mümkün olamayacağını söyledim.
konuyu biryere çektiğim de yok.
Evet mesaj ve internet pratikte bole yazan yazar yazmayan hakki devrim gibi yazar.ama insanlar dertlerini sïkintilarini anlatirken kalkip yazimina takmak iyi niyet degil yazidan cok daha vahim duzeltmeniz gereken bu.size normal hayatta bi arkadasiniz aglarken uzulup ama canim onu kelimeyi duzgun kullanmadin mi diosunuz yoksa burda ki dertlerimi sallamamak adetiniz sadecekonu sahibinin yedeği gibisiniz.
Kullandiginiz sey suan teknoloji uzgunum.o zaman siz istediginiz gibi isteyen istedigi gibi yazsin takilmayin bunlara insanlar dert anlatirken
Kopardın beni aynennn bazen evde kalmak iyidir.bende oyle dıyordum çattt ikinciye hamileyim:)dikkat et kendineUlan iyi ki evde kaldim ha ,hic boyle dertlerim yok
Sizin kaynanayi da olduresim geldi buarada
Ay tamam siz turkce de kac net yapmis ordan yuruyun belki ispatlarsiniz ilk 10 bine kac turkceyle girilecegini.onu tartisinteknolojinin ne olduğunu biliyorum, bir sıkıntı yok da siz ironinin ne olduğundan bihabersiniz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?