Malim ben valla mal

Arkadaşlar yapmayın, kpssden ya da öss'den yüksek almak neyi değiştirir ki?
Ben lisede inek oğlu inek bir öğrenciydim.
Öss sonrası puanımla da ilk 2000 içindeydim.

Yaşadığım şehirde okul okudum, okulu da 6 senede bitirebildim.
Şimdi benim aklım mı eksildi?

Forumda akademisyen olduğunu söyleyen birçok kişi vardır da, ben birkaçını biliyorum.
Karşıma alıp iki çift laf etmeyeceğim kapasitede insanlar.
Yorumlarından bile belli. Meslekler neyi değiştirir ki?

Kadın istediğini yapıyor ve yaptırıyor, sen de hizmet ediyorsun.
Durum bu. İstediğin kadar akıllı ol yüksek puan yap.
Onla karşılaştırdığında kendini, sen daha kötü bir statüdesin.
Haksızım mı?

türkçe hiç yapmadan, nasıl ilk onbin de oldun ?benim oğlumun da giriş tarihi o yıldı galiba,35 matematik,42 türkçe yapmasına rağmen,ilk onbine girmememişti,diye hatırlıyorum.
Bilmediğim bişey yoksa çok zor hatta mümkün değil
Öyle bir sistem var mı
Yada digerlerinden full çekmek gerek

yok ,kendisi hiç türkçe yapmadan,ilk onbindeydim demiş de onu anlayamadım.hem ister onbinde ol,ister,ister yüzbinde,diplomada bu yazmıyor ya.

yok ,kendisi hiç türkçe yapmadan,ilk onbindeydim demiş de onu anlayamadım.hem ister onbinde ol,ister,ister yüzbinde,diplomada bu yazmıyor ya.
Sen muhendissin ama turkceyi kullanamion manasina gelen birsey yazmissin cunku (internet diliyle yazmis nesi garip) o da cevap olarak haklisin turkcem kotu hep kotuydu sinavi da hic turkcesiz kazanmistim demis yoksa ilk bin deyim nie bu hayati yasuom dememis zaten siIn cekmenizle konu o manasiz yere gitmis

Yok ablam senin için söylemedim ki ben.
Konu sahibi bahsediyor ya bundan, ondan daha akıllıyım diyor.
E bunu da aldığı puana ve mesleğine göre söylüyor.
O okumamış evden çocuk bakıyor gibisinden.

Evet diplomada yazmıyor, kaldı ki artık 200 puana mühendis olunuyor konu sahibi, bunu biliyorsunuz değil mi?
Yapmayın bunu, kendinizi ezdirmeyin.
Valla benim de eltim yapsa hayatta dokunmam.
Nasıl olsa yapan var

Birilerine yaranmak için uğraştıkça yaranamazsınız. Kıyamıyorum sadece bahanedir.

konu sahibinin yedeği gibisiniz.

internet dili diye birşey mi var?kusura bakmayın ben yaşlıyım,teknolojiyle aram pek yokayrıca,sınavı hiç türkçesiz kazandım,üstelik ilk onbindeydim diye kendisi söylemiş,ben de bunun pek mümkün olamayacağını söyledim.
konuyu biryere çektiğim de yok.

Kullandiginiz sey suan teknoloji uzgunum.o zaman siz istediginiz gibi isteyen istedigi gibi yazsin takilmayin bunlara insanlar dert anlatirken

konu sahibinin yedeği gibisiniz.
Evet mesaj ve internet pratikte bole yazan yazar yazmayan hakki devrim gibi yazar.ama insanlar dertlerini sïkintilarini anlatirken kalkip yazimina takmak iyi niyet degil yazidan cok daha vahim duzeltmeniz gereken bu.size normal hayatta bi arkadasiniz aglarken uzulup ama canim onu kelimeyi duzgun kullanmadin mi diosunuz yoksa burda ki dertlerimi sallamamak adetiniz sadece

Ezdirme kendini güzel arkadaşım tek şans ya kreş yada bakıcı. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…