- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.021
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kayınvalideye de yap et getir denmiyor ki azizimGerizekalı sanırım. Başka türlü iki süpürgeyi üst üstr bozmak zor. Üstelik ay başındayız daha Temmuzun 6sı. Ağustosa kadar 1 ay keyfini mi bekleyeceksiniz? Hemen 3 güne yaptırıp getirsin ya da yenisini alsın.
Kayınvalideye de yap et getir denmiyor ki azizimmaaş alınca dedi o zamana kadar ne yapıcaz dedim ben (eltisinin kızı) X i yollarım el süpürgesiyle yapar temizliğini dedi filtre orjinaldi yine orjinal istiyorum ama o süpürge alana kadar almayacağım yine istemesin
hala sorarlar sarji aletin varmiiiiiiii:)Şarj aletimi de biri geldikçe kullanıyordu şimdi temassızlık yapmaya başladı ben şarja koyarım dokunmam alan kişi kabloyla oynuyordu büküyordu falan hep beni bulur böyle şeyler sinirden gülüyorum ya ben de artık şarj aletimi o gelince dolu olsa bile takıyorum telefona isteyemiyor
Benim de komşum pandeminin ortasinda hem de haftasonu (sokaga cikma yasagi vardi) krem santi istemeye gelmis :) benim evde de hiç olmayan bir seydir ya...Ben alüminyum folyo istemiştim bir kere, bunu da unutmayınbir tarife başlamıştır, sonra bir bakmıştır ki dolapta yok çubuk tarçın... olabilir yani
Kitaplar genelde geri gelmez ben de cok deger verdiğim kitaplarımı vermiştim erkek arkadaşıma, üstünden aylar gecti biz ayrildik ben kitapları istedim, kaybetmis! Kitapligina atmis birileri de almis ama haberi yok bir de üste cikip onceden isteseydin ya dedi saka gibi!Bizim komşu kızına en sevdiğim kitapları verdim okusun diye.(Durumları iyi) Doğum günümde ailemin aldığı kitap bile vardı içinde. 8 yıl oldu vermediler. Nefret ediyorum.
Sizin "bir yakın" diye bahsettiğiniz kayinvalideniz miydi ? Öyleyse yapacak birşey yokKayınvalideye de yap et getir denmiyor ki azizimmaaş alınca dedi o zamana kadar ne yapıcaz dedim ben (eltisinin kızı) X i yollarım el süpürgesiyle yapar temizliğini dedi filtre orjinaldi yine orjinal istiyorum ama o süpürge alana kadar almayacağım yine istemesin
Filtresini tam kurutmadan çalıştırmış hayatında ilk defa toz filtreli süpürge gördü galiba süpürge çekmiyormuş çıkartıp kurutmuş ama eski randımanı vermemiş çözüm üretmeye çalıştım ama üretemedim ay başında tamir ücretini vereceğim diyor deli olmamak işten değil
Evet bir kaç konu açmıştım sen de hep kv ve ailesinden şikayetçisin üffSizin "bir yakın" diye bahsettiğiniz kayinvalideniz miydi ? Öyleyse yapacak birşey yok
süpürge istenir mi yahu..
bunu da unutmam artık. çubuk tarçın isteyen komşu 1 sizinki 2 numara..
Kendisiyle ilgili daha önce konu açmıştım adını zikredince de ne kadar sorunlarınız var bıktık baydın tarzı yorumlar gelince bu konuda bari bahsetmeyeyim kim olduğundan demiştimAyrıca süpürgemi kayınvalideme verdim demek çok mu zor ki yakınıma verdim demişsiniz. Garipsiniz gerçekten.
Filtrenin değişmesi gerekiyor maalesefBozmuş mu?
Ben de akıllandım tabi :)Benim de komşum pandeminin ortasinda hem de haftasonu (sokaga cikma yasagi vardi) krem santi istemeye gelmis :) benim evde de hiç olmayan bir seydir ya...
Olabilir sekerdir undur da, krem santiyi nerden bulayim ablacim
Kitaplar genelde geri gelmez ben de cok deger verdiğim kitaplarımı vermiştim erkek arkadaşıma, üstünden aylar gecti biz ayrildik ben kitapları istedim, kaybetmis! Kitapligina atmis birileri de almis ama haberi yok bir de üste cikip onceden isteseydin ya dedi saka gibi!
O gun bugündür kitaplarimi ödünç vermem, onlar benim bebeklerim :)
Benim de malım çok kıymetlidir valla insanlar özenli davranmıyorlar başkasının eşyalarına arayın isteyin süpürgeniziCuma günü bir yakınımın süpürgesi bozulmuş süpürmek için benimkini istedi gönderdim hala daha geri gelmedi.Ben de kendi düşünsün isterim söylemeyi sevmem ben aöyleyip olduktan sonra hiç kıymeti yok ama p.tesi oldu yok hala ortalıkta bana lazım olabileceğini düşünemiyorlar mı gerçekten ? Siz de malınızı emanet vermekten nefret edenlerden misiniz ? Milletin malını almayayım ama millet de benimkini almasın isterim.Ne kadar istemedikçe başıma geliyor ne diyip istesem ?
Yakında kayinvalidenize süpürge hediye edeceksiniz ...haberiniz olsunEvet bir kaç konu açmıştım sen de hep kv ve ailesinden şikayetçisin üfftarzı yorumlar gelince bu konumda bari zikretmeyeyim kim olduğunu demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?