- Konu Sahibi bahargunay
-
sevgili bahar hayırlı olsun çok tatlı maşallah.
nil ceren hayırlı olsun
diyer arkadaşlar sizlere de merhaba
kızlar ben yeniden hamileyim sanırım 4 hflık korkuyorum ilaç maksimum dozda kullanıyordum azalltık salı değiştirecek doktor herşeyin hayırlısı bana dua edin
Arkadaşlar yarın psikiyatriste gideceğim.İlacı 2 ye düşür gel demişti.hamilelikte ilaç kullanabilirmiyim diye konuşacağız.bakalım ne diyecek.kullanabilirsin derse 2.bebeğimi düşünmeye başlayacağım.inşallah iyi haberler ile dönerim...
yazdıklarınızı okudum ve merak ettim ve bende aynı durumdayım doktorunla görüstünmü ne dedi gebelik ve antidepresan konusunda
Evet canım dr.gittim.ilacı en küçük doza kadar azaltmamı söyledi.Hamilelik olursa kolay bırakabileyim diye.ama sen bu bebeği çok istiyorsun belkide ilaç kullanmana hiç gerek kalmaz dedi.ayrıca antidepresanların diğer ilaçlardan zarar verme olasılığı olarak hiçbir fark yok dedi.gebeliğin ilk üç ayında hiçbir ilacı kullanamazsın dedi.üç aydan sonrada gerek olursa durumuna göre bir ilaca karar veririiz dedi.Bu arada burada yazan ve hamilelliğin ilk aylarında bile ilaç kullanan arkadaşlarımız var.Onlarda bana umut oluyor açıkçası.çünkü bazıları bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldılar.
canım hayırlı olsun aynı durumdayız
benim okb rahatsızlığım ilk gebeliğim çok zor geçti antidepresana 7. ayda başlamıştık. ama etkilemedi en sonunda hastaneye yattım bebeğimi emziremedim
tam toparlanıyordum testte ikinci çizgiyi gördüm üstelik ilaçlarımı maksimum dozda kullanıyordum günde dört kapsül bir hafta içinde azaltarak kesecekti bugün bir kapsül aldım 20 mg yine çok yarın ilacı değiştirecek ve doz az olacak nasıl geçecek hamilelik bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
sagol canım allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra kan testi yaptırıcam kesinleşşin diye ama cok endişeliyim uykularım kaçtı ilaç olmadan iyileşemiyorum.eger olursa bu ilk gebeliğim olucak hiç bir tecrübem yok.passiflora diye bir şurup varmıs gebelerde güvenliymiş ne kadar etkili olur bilmiyorum netten prof dr a danıstım o bu şurubu önerdi ama etkili mi yada aranızda kullanan oldumu antidepresan yerine bu şurubu
sevgili ela bende kullanmıştım zararı yok canım inşallah faydasını görürsün test yaptın mı hangi ilacı hangi dozda kullanıyorsun yazarsan sevinirim allaha emanetiz hepimiz ve yavrularımız kan testi verdim hamileyimmmm.cipralex 20 mg kullanıyordum 3,4 gündür kestik ama carpıntım var gece sık sık uyanıyorum yemek pek yiyemiyorum dengem iyice sastıı
canım bende ilk hamileliğmde cipraleksle kaldım hiç korkma bebeğim sağlıklı doğdu
bu arada ben düşük yapıyorum kese ozulmuş sanırım 4 kapsül zedpreksnedeni herşeyin hayılısı
ela çok sağol 7 haftalıktı hayırlısı olsun ben 3aylıkken başladım ayım dolmuştu
papatya ıhlamur çayı iç saat beş ten sonra çay kahve içme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?