Mankenlere taş çıkarır :/

leylimley11223344

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
271
289
103
36
Merhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldüm üstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...

Niye üstüne gidesiniz ki?
Birinin fiziğini beğenmek için illaki bekar olmaya gerek yok.
Evliyken de güzele güzel denilebiliyor.
Gereksiz olur boşverin.
Ben şimdi tombulum diye beni beğenmiyor herhalde diye düşünüyorum... Çok üzülüyorum.. Kimden bahsettiğinide söylemiyo.. Tvde biri falan olsa kıskanmayacağım ama kim olduğunu çok merak ediyorum...

Biraksin taşı toprağı da seninle ilgilensin ,kuzum o anda yuzleseceksin yok icine dert olduysa git konus cirkin muhabbetler bunlar
Ben sizi duydum kimden bahsediyordun diye sordum.... Önce yok öyle bişey yanlış duymuşsun dedi... Sonra kesin duyduğumu anlayınca önemli bişey değil aramızda konuşuyoduk diyor... Kim bu kadın diyorum cevap yok... Gerçekten çok üzgünüm...

Bende öyle düşündüm tv falan açık değildi... Ünlü biri olsa söylerdi... Aramızda konuşuyoduk diyor..kim olduğunu söylemiyor
Fiziği hoş demek beğenmek ayri, mankenlere taş çıkarır demek ayri bence. Insallah tanıdığınız biri değildir. Çok rahat bir insanımdır ama bana bu konuşma hic hoş gelmedi malesef.

Bizim erkek milleti böyle işte sen onun için cocuk dogrurursun tüm vücudun degişir kilo alırsın onun hemen gözü kayar zayıf manken gibi kadınlara

Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.

Bence üstünde durma.erkeklerin hep gözü manken gibi kadinlarda.en tiplisi de en tipsizi de.
Siz hamileliginize odaklanin

Siz kadinsiniz , dolayısıyla bakabilirsiniz.

Böyle konularda onlarca defa bu cümle yazılmıştır " ben bile güzel kadın görünce bakıyorum " Hatta daha da abartıp " eşime bile gösteriyorum bak" diye devam edenler var.

ben bile dediginiz siz de aynı cinstensiniz. Erkeklerin bakmasiyla aynı değil.

Yakışıklı görünce içine düşüyorum " diyen yok.

Kardesinizle odada konussaniz ve " off taş gibi erkek, çok yakışıkli deseniz ve eşiniz / sevgiliniz duysa aman ben bile yakışıklı erkeklere bakiyorum çok normal der mi ?

Sadece erkeklerin mi aldatmaya meyili var ?

Sizde icinizdekileri tutmuş olmayın , eşiniz sizinle de arkadaş olsun paylasin yakışıklı erkekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…