- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Ben şimdi tombulum diye beni beğenmiyor herhalde diye düşünüyorum... Çok üzülüyorum.. Kimden bahsettiğinide söylemiyo.. Tvde biri falan olsa kıskanmayacağım ama kim olduğunu çok merak ediyorum...Niye üstüne gidesiniz ki?
Birinin fiziğini beğenmek için illaki bekar olmaya gerek yok.
Evliyken de güzele güzel denilebiliyor.
Gereksiz olur boşverin.
Bende öyle düşündüm tv falan açık değildi... Ünlü biri olsa söylerdi... Aramızda konuşuyoduk diyor..kim olduğunu söylemiyorYa çevresinden tanıdığı birinin fiziğinden bahsediyorsa
Ben sizi duydum kimden bahsediyordun diye sordum.... Önce yok öyle bişey yanlış duymuşsun dedi... Sonra kesin duyduğumu anlayınca önemli bişey değil aramızda konuşuyoduk diyor... Kim bu kadın diyorum cevap yok... Gerçekten çok üzgünüm...Biraksin taşı toprağı da seninle ilgilensin ,kuzum o anda yuzleseceksin yok icine dert olduysa git konus cirkin muhabbetler bunlar
Fiziği hoş demek beğenmek ayri, mankenlere taş çıkarır demek ayri bence. Insallah tanıdığınız biri değildir. Çok rahat bir insanımdır ama bana bu konuşma hic hoş gelmedi malesef.Bende öyle düşündüm tv falan açık değildi... Ünlü biri olsa söylerdi... Aramızda konuşuyoduk diyor..kim olduğunu söylemiyor
Bizim erkek milleti böyle işte sen onun için cocuk dogrurursun tüm vücudun degişir kilo alırsın onun hemen gözü kayar zayıf manken gibi kadınlaraMerhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldümüstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Çok erkekimsi bi cevap, hatta şöyle derlerKim olucak Erol Taş, Atilla Taş falandır...
Takılmayın. Başka bir kadına güzel dese ne olacak? Bence hassas bir döneminize denk geldiği için öyle diyorsunuz. Biz bile yolda görsek güzele güzel diyoruz. Dönüp dönüp baktığımı bilirim bazı kadınlara.
Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?