Mankenlere taş çıkarır :/

Senin hiç mi tipini beğendiğin bir karşı cins yok canım benim. Beğenmiyorsan da ooo piti piti yap seç birini beğendiğini söyle. Kocan yaptığının ne kadar kırıcı birşey olduğunu bu şekilde anlar ancak.
 

Yok artık ne alaka bu kadarcık şeyden aldatılmak? Sakin olun tepkiniz çok abartılı. İnsanız hepimiz gözümüz var güzel kadın veya yakışıklı erkek görünce elbette bakabiliriz. Tamam konuşulması yakışıksız ama sizin yüklediğiniz anlamlar da fazla.
 
Onlar da karılarını bunaltmadığı sürece anlayabiliriz bunu.
 
Gazinoya gitmezler ama lafı dillerinden düşmüyor. Anlıyorum.
Hamilesin sıkma şimdi canını. Ama bunu da unutma. Uygun zamanda sen de kısasa kısas yaparsın.
 
Ya aklima takildi gazino mu var ortalikta.Gazinolar eski türk filmlerinde kaldi.Şu olur olmadik yerde karsımiza cikan night club tarzı bisey olmasin.Gidip görmediyse de nasil bu kadar vücudundan haberdar dansozün?Bana bi kuple izlemiş,epey incelemiş gibi geldi .
 
Eşinin birini süzüp hakkında taş gibi dediğini duymak incitici ve acı verir...
Keşke bunu daha sonraki bir zamanda eşine değil de konuştuğu kişiye sıradan bişeymiş onemsemiyormus gibi çaktırmadan sorsaydın öğrenirdin...

Ama burda konu o kadının kim olduğundan ziyade, eşinin başkasını beğeniyor olması...Acıtır tabiki..
 
Çok ilginç.Evli ve eşi hamile bir erkek, başka bir kadına o gözle bakar mı? ''Taş gibi hatun'' dediğine göre de baya baya incelemiş demek ki. Bir manken veya tvdeki birine dese hadi neyse. Baya baya çevresinde ''mankenlere taş çıkaran'' biri var. Aman dikkat edin derim. Ayıbı olmasa açık açık şu kişiden bahsediyordum der. Sakladığına göre var bir halt. Acaba diyorum o kadının sizden ve bebekten haberi var mı?
 
Ünlü biri olunca sorun olmuyor mu? Ne fark eder o da kadın sonuçta? Kimin neresi taş neresi toprak evli barklı adam niye bunun muhabbetini yapar?
Bence olmuyor ..Sanki kadınlar aralarinda hiç Kıvanç Tatlıtuğ muhabbeti cevirmiyor.. Niyeti bozuk olmadığı sürece gözüne hoş gelen bir şeyi erkek diliyle belirtmiş olması sorun teşkil etmez bence ..
 
Ben de bunu söyledim.Tv de falan gördüğü biri ise ciğerci kedisi gibi bakar sadece.Ama çevresinden biri ise o zaman tehlike ..
 
Unlu biriyse surat asardim ama kizmazdim yalniz bence esiniz tanidik birinden bahsediyor.ben olsam kafasini kirardim guzel biri zaten guzeldir ama bunu icinde dusunsun dillendirmesine ne gerek var.tum hamilelik simariliklarinizi yapin tribinizi atin ve en az bi haftayi burnundan getirin.
 
Oh be birisi içimdekileri yazmış .
İnsanlar rahatliklarini , modernliklerini (!)dile getirecekler diye abarttikca abartmışlar . Yahu bir erkeğin bir kadına bakmasiyla bir kadının bir erkeğe bakması bir mi .
Aynı konusmayi karısı yapsa var ya şu an ne olaylar olmustu . Asla da kocası "tabiki yakışıklı olan adamı begenebilir taş gibi diyebilir ne var bunda canım ben de güzel kadın görünce beğeniyorum " demeyecekti .
 
Dışarda gezerken veya TV izkerken kocanız az uzaktayken onun duyacağı bı tonda off taş gibi benzeri cümleleri kullanın ,bakalım beyimiz ne yapacak
 
Yorumları okurken bazılarının nerdeyse lezbiyen olduğunu ama bunun farkında olmadığını düşündüm diyebilirim.

Yok güzel kadınları bazen kendileri de kocalarına gösteriyorlarmış da kendileri bile bakıyormuş erkekler de bakabilir normalmiş. Eşimle elalemin kızının fiziğini boyunu posunu ne diye konuşayım. Böyle o güzel bu güzel diye eşime söylesem o bana ne saçmalıyorsun bize ne milletten der ağzıma tıkar lafı yüksek ihtimalle. Özgüvensiz kişiler kocası görmeden kendi gösterip esinin etrafa ilgisini kaybetmeye çalışıyor heralde. Kocalarınız hiç şu çocuk nasıl yakışıklı diye laf açıyor mu? Hiç sanmıyorum.

Bir üye daha yazmış, aynı fikirdeyim. Biz güzel bir kadına bakıyorsak bile ( lezbiyen değilsek şayet) hemcinsimiz sonuçta. Baksak da güzel diye bakar geçeriz. Bir erkeğin güzel kadına bakması aynı niyetle olamaz.

Konuya gelecek olursam da üzülmeniz çok normal. İnanın fiziki olarak şuan cok iyi de olsanız yine kötü hissederdiniz. Herkes eşinin gözünde en güzel olmak ister çünkü. Bir süre kırgın mesafeli davranın belki hatasını anlayıp telafi etmeye çalışır. Gazino artık kalmadı sanırım, klüp tarzı biryerde çıkan dansöz olabilir dediği kişi. Ama o tarz yerlere gitmediyse kadını nerden tanıyor. Hadi diyelim arkadaşları bahsettiyse sosyal medyada araştırıp görmüş olabilir. Ama çarşıda rastlayınca tanıyacak kadar zihninde kalması cok sinir bozucu. Bu şekilde sorabilirsiniz, gitmediğin halde çarşıda görünce nasıl tanıdın diye. Sosyal medyadan gördüm derse nasıl aklında tutacak kadar incelediysen artık diye lafınızı sokun derim. Bu olaylar geçince de kendiniz bir gün esinizin duyacağı sekilde bir arkadaşınızla benzer konuşmayı yapın anlasın nasıl olduğunu.

Kendinizi de üzmeyin eminim ki eşinizden cok daha fazla bakımlısınızdır. O sizin hislerinizin kaybolduğuna üzülüp sizi kaybetme korkusu yaşasın. Biraz uzak durun anlasın hatasını.
 
Bende birinde eşimle arkadaşların evindeydik bi kızla mutfaktaydık eşlerimiz tv izliyodu,( adam da bi beyfendi böyle düzgün edepli falan gibi ) Serenay sarıkaya çıktı reklamda net olarak ne söylediğini hatırlamıyorum ama adamdan tiksinmiştim üstünden kaç yıl geçti adam aklıma geldikçe hala aynı şekilde tiksiniyorum bazen tv den birine de yorum yapmaları değiştirmiyor. Ama ben olsam açıkca sorardım üzüldüğümü söylerdim hamilelik ruh hali zaten manyaklığa yakın bide bunları dert etmeyin
 
Arkadaşlar hepinize yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim... Moralim tabiki bozuk üzgünüm... Ama eşiminde burnundan getirdim... Ve getirmeyede devam edeceğim... Anasından emdiği süt burnundan gelecek
 
Valla ben verdiği cevaptan tatmin olana kadar deşerim. Zaten eşimde bir kere sorunca adam akıllı anlatırdı. Aklında soru işareti kaldıkça kendi kendine soracaksın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…