- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.667
- 598
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Senin hiç mi tipini beğendiğin bir karşı cins yok canım benim. Beğenmiyorsan da ooo piti piti yap seç birini beğendiğini söyle. Kocan yaptığının ne kadar kırıcı birşey olduğunu bu şekilde anlar ancak.Merhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldümüstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Gerçekten çok üzgünüm yaaa eşimi çok seviyorum... Ama kendimi aldatılmış gibi hissediyorum.. Eşimin gözü dışarda mı yani... Hep başka kadınlara mı baktı acaba diye mi düşüneceğim
Onlar da karılarını bunaltmadığı sürece anlayabiliriz bunu.Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Gazinoya gitmezler ama lafı dillerinden düşmüyor. Anlıyorum.Öğrendim...
Gel bana anlat yoksa kafamda kurup kurup daha kötü olacağım... Dedim
Oda sunları anlattı:
Gazino gibi bir yere dansöz gelmiş... Eşimin kardeşi herkes ondan bahsediyor duydun mu falan demiş... Eşimde evet bende duydum hatta çarşıda gördüm gerçekten çok güzel taş gibi mankenlere taş çıkarır demiş... Bunda bi şey yokmuş.... Bu arada eşim hayatta gazinoya pavyona gitmez.. Kaynımda gitmez eminim..
Bence olmuyor ..Sanki kadınlar aralarinda hiç Kıvanç Tatlıtuğ muhabbeti cevirmiyor.. Niyeti bozuk olmadığı sürece gözüne hoş gelen bir şeyi erkek diliyle belirtmiş olması sorun teşkil etmez bence ..Ünlü biri olunca sorun olmuyor mu? Ne fark eder o da kadın sonuçta? Kimin neresi taş neresi toprak evli barklı adam niye bunun muhabbetini yapar?
Ben de bunu söyledim.Tv de falan gördüğü biri ise ciğerci kedisi gibi bakar sadece.Ama çevresinden biri ise o zaman tehlike ..Çok ilginç.Evli ve eşi hamile bir erkek, başka bir kadına o gözle bakar mı? ''Taş gibi hatun'' dediğine göre de baya baya incelemiş demek ki. Bir manken veya tvdeki birine dese hadi neyse. Baya baya çevresinde ''mankenlere taş çıkaran'' biri var. Aman dikkat edin derim. Ayıbı olmasa açık açık şu kişiden bahsediyordum der. Sakladığına göre var bir halt. Acaba diyorum o kadının sizden ve bebekten haberi var mı?
Oh be birisi içimdekileri yazmış .Siz kadinsiniz , dolayısıyla bakabilirsiniz.
Böyle konularda onlarca defa bu cümle yazılmıştır " ben bile güzel kadın görünce bakıyorum " Hatta daha da abartıp " eşime bile gösteriyorum bak" diye devam edenler var.
ben bile dediginiz siz de aynı cinstensiniz. Erkeklerin bakmasiyla aynı değil.
Yakışıklı görünce içine düşüyorum " diyen yok.
Kardesinizle odada konussaniz ve " off taş gibi erkek, çok yakışıkli deseniz ve eşiniz / sevgiliniz duysa aman ben bile yakışıklı erkeklere bakiyorum çok normal der mi ?
Dışarda gezerken veya TV izkerken kocanız az uzaktayken onun duyacağı bı tonda off taş gibi benzeri cümleleri kullanın ,bakalım beyimiz ne yapacakMerhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldümüstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?