- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.462
- 248
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
Sen.niye uzuluyorsun boyle durumlari kadinlar uzerine alinir ama erkekle.alakali bir durum bu kendi aralarindaki muhabbetler ,cirkin ve itici soyle ona dunya uzerinde su sozleri begenecek tek bir kadin bulamaz ,bebegin etkilenmesin sen keyfine bakBen sizi duydum kimden bahsediyordun diye sordum.... Önce yok öyle bişey yanlış duymuşsun dedi... Sonra kesin duyduğumu anlayınca önemli bişey değil aramızda konuşuyoduk diyor... Kim bu kadın diyorum cevap yok... Gerçekten çok üzgünüm...
Sadece erkeklerin mi aldatmaya meyili var ?
Sizde icinizdekileri tutmuş olmayın , eşiniz sizinle de arkadaş olsun paylasin yakışıklı erkekleri.
[/QU
Allah ıslah etsinSadece erkeklerin mi aldatmaya meyili var ?
Sizde icinizdekileri tutmuş olmayın , eşiniz sizinle de arkadaş olsun paylasin yakışıklı erkekleri.
Siz de şöyle deyin, bugün bir firmanın reklamında X i gördüm. Ne kadar yakışıklı ne kadar yakışıklı..... bakalım ne yapacak. Buna bile köpürür eminim. Kaldı ki bahsi geçen kişi oyuncu yA da manken değil bence. Mankenlere taş çıkarır dediğine göreMerhaba arkadaşlar ben size danışmak istiyordum lütfen akıl verin... Dün eşimle erkek kardeşi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum. Eşim birinden bahsediyordu ve taş gibi hatun mankenlere taş çıkarır diyordu... Bayaa da konuştular ama ben başka bir şey duymadım.. Malum 6 aylık hamileyim benden bahsetmediği kesin... Kimdi duydum sizi..... Dedim yaa aramızda konuşuyoduk öyle diyor... Ama ben çok üzüldümüstüne gitsem mi ne yapsam bilemedim...
Siz yakışıklı erkek muhabbeti yapın bakalım ne olacak. Şu oyuncu çok sexy deyin bi. O evlilik terapistlerinin cümleleri geçerli olacak mı? Erkeğin ne ayrıcalığı var da içinde duygular şeyolmasın diye konuşayım. Bunun için aldatacaksa aldatsın. Ben de onu boşarımBence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Ben ona söyledim.. Ben böyle birşey söylesem sen üzülmezmiydin diyorum... Evet haklısın bende üzülürdüm diyor... Ama ben çok abartıyormuşum ortada bişey yokmuş...Arkadaş çok doğru demiş. Allah niye ıslah ediyor. Siz eşinizle yakışıklı erkekleri konuşuyor musunuz?
Yorumu size değil de Yukarda Allah ıslah etsin diyen birine yazmıştım ama eşinize sormakla iyi yapmışsınız. Empati yapsın birazBen ona söyledim.. Ben böyle birşey söylesem sen üzülmezmiydin diyorum... Evet haklısın bende üzülürdüm diyor... Ama ben çok abartıyormuşum ortada bişey yokmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?