- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
O aptal terapistler halt etmiş. İstersen en yakın arkadaşı ol fırsatını bulan çoğu erkek aldatır. Mesele başka bir kadınla seks yapmak.Bence bu kadar sıkmayın adamı. Bunlar erkekleri aldatmaya yöneltiyor. Ben de eşimle güzel kadın muhabbeti yapiyorum. Düşünün adam hiç bir kadına güzel demiyor lafını açmıyor e içindeki duygular da mı kayboluyor konusmayinca. Evlilik terapistleri aldatilmak istemiyorsaniz kocanizin en yakın arkadaşi olun adamın konuşmalarını engellemeyin diyor. Biz adamları biraz bunaltyoruz bu konuda.
Sen yetersiz değil. Bütün kadınlar aldatılabilir. Bu bizim suçumuz değil o adamın abazanlığı ve şerefsizliği sadece. Adriana lima bile aldatıldı. Bence erkeklerden çok şey beklememek ve ömrünü onlara adamamak gerek en baştan. Çünkü onların gözü görmüyor.Kafam çok karışık gerçekten çok üzgünüm.. Özür diledi.. Tamam bi daha olmasın dedim ama... İçimi soğutamıyorum... Düşünmemeye çalışıyorum ama kendimi çok ezik çirkin kötü hissediyorum... Eşimin beni sevdiğini biliyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum... Bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum... Kendime güvenim sııfır
Siz kadinsiniz , dolayısıyla bakabilirsiniz.
Böyle konularda onlarca defa bu cümle yazılmıştır " ben bile güzel kadın görünce bakıyorum " Hatta daha da abartıp " eşime bile gösteriyorum bak" diye devam edenler var.
ben bile dediginiz siz de aynı cinstensiniz. Erkeklerin bakmasiyla aynı değil.
Yakışıklı görünce içine düşüyorum " diyen yok.
Kardesinizle odada konussaniz ve " off taş gibi erkek, çok yakışıkli deseniz ve eşiniz / sevgiliniz duysa aman ben bile yakışıklı erkeklere bakiyorum çok normal der mi ?
Siz neden tombulsunuz simdi onu anlamadim?Ben şimdi tombulum diye beni beğenmiyor herhalde diye düşünüyorum... Çok üzülüyorum.. Kimden bahsettiğinide söylemiyo.. Tvde biri falan olsa kıskanmayacağım ama kim olduğunu çok merak ediyorum...
Ünlü biri olunca sorun olmuyor mu? Ne fark eder o da kadın sonuçta? Kimin neresi taş neresi toprak evli barklı adam niye bunun muhabbetini yapar?Belkide ünlü birinden bahsediyordu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?