• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

manyak mıknatısımıyım acaba ?

Çok komik ya gerçekten, ben olsam dayanamaz basardım kahkahayı.
Böyle insanları görünce benim hoşuma gidiyor.
Kendilerini kanıtlama çabasına neden girdiklerini herkes iyi biliyor çünkü.

takılma sebebim şu kızı hiç tanımam düğününde gördüm gelip gitmişliğim bişey demişliğim vs yok ama daha düğününde başladı benle ugraşmaya inanın kafaya taksaydım defalarca kavga ederdik ben sorununu merak ediyorum derdi ne onu anlamaya çalışıyorum bi insan bi insanla neden bu kadar uğraşır onu anlamaya çalışıyorum
Kendi düğününde ne yaptı size?

Siz olgun bir bayansiniz belli ki, eltiniz aslinda ergenlik yasini da gecmis ama olgunlaşmamiş cocuk gibi kalmiş. Belli ki kiyaslama yapiyor kendi kafasinda sonrada diline vuruyor. Cocukla cocuk olmayin kendi haline birakin..

Klasik bir "ilgi odağı hep ben olmalıyım" takıntılı hasta ruh. Kimse ondan güzel olmasın, dikkatler hep onda olsun; eniştesininki bile.
Öyle hep ben güzelim der durur benim hiç iddiam olmadı bu konuda yada başka konularda ne bileyim makyaj bile yapmayı bilmem

Cahil canım o cahil:KK30: gül geç kaale alma benim de öyle bir kuzenim valla he deyip geçiyoruz hem fena da olmuyor boyle tipler baya bir eğlendiriyorlar :KK70:

Cahil canım o cahil:KK30: gül geç kaale alma benim de öyle bir kuzenim valla he deyip geçiyoruz hem fena da olmuyor boyle tipler baya bir eğlendiriyorlar :KK70:
Ben eğlenmiyorum pek sorun bu zaten benim herşeyime laf eden kv ve görümce eltimin herşeyine destekler

Back
X