- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Uykulu limon
aleyna tilki- sen olsan bari sanki muhabbetler sırasında arkada bu çalmışanlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyna tilki- sen olsan bari sanki muhabbetler sırasında arkada bu çalmışanlamadım
inşallahHerkes demekki herşeyin farkında bence sessiz kalmaya devam et bi yerde susar oda.
şarkıyı bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacagımaleyna tilki- sen olsan bari sanki muhabbetler sırasında arkada bu çalmış
ve sinir bozucu
Kendi düğününde ne yaptı size?takılma sebebim şu kızı hiç tanımam düğününde gördüm gelip gitmişliğim bişey demişliğim vs yok ama daha düğününde başladı benle ugraşmaya inanın kafaya taksaydım defalarca kavga ederdik ben sorununu merak ediyorum derdi ne onu anlamaya çalışıyorum bi insan bi insanla neden bu kadar uğraşır onu anlamaya çalışıyorum
Benim kuaföre gitmeme engel oldu sonra dügünde ben ve eşim pistteyken eşimin karşına kendi geçti beni kenara çekipKendi düğününde ne yaptı size?
Klasik bir "ilgi odağı hep ben olmalıyım" takıntılı hasta ruh. Kimse ondan güzel olmasın, dikkatler hep onda olsun; eniştesininki bile.Benim kuaföre gitmeme engel oldu sonra dügünde ben ve eşim pistteyken eşimin karşına kendi geçti beni kenara çekip
Öyle hep ben güzelim der durur benim hiç iddiam olmadı bu konuda yada başka konularda ne bileyim makyaj bile yapmayı bilmemKlasik bir "ilgi odağı hep ben olmalıyım" takıntılı hasta ruh. Kimse ondan güzel olmasın, dikkatler hep onda olsun; eniştesininki bile.
Ben eğlenmiyorum pek sorun bu zaten benim herşeyime laf eden kv ve görümce eltimin herşeyine desteklerCahil canım o cahilgül geç kaale alma benim de öyle bir kuzenim valla he deyip geçiyoruz hem fena da olmuyor boyle tipler baya bir eğlendiriyorlar
![]()