- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Kayıp zamanlar şöyle, ısı biter eve.gelirken evin yolu üzerinde kendine belirlediği bir yer var orda birasini içer ondan sonra eve.gelir. ordayken de arar beni sohbet ederiz. Ama 1 saat.duruyor diyelim yarım saat benle konuşur tamamında değil.
İnternet şubesinden nasıl bakacağım harcamalara
Benim eşim de oder o cok garip gelmedi zaten. Alınan ürünler garip geldi .
Ve annesine almıştır diyenler oldu. Herkes.bir değil evet am kv yi tanıyorum o öyle şeyler almaz
Hiç öyle değil kabak gibi illa ki bi delil bırakıyolar.. bu erkekler saf salak illa bi açık veriyolar.. bunu konu sahibi için söylemiyorum genelleme yapıyorum..Adam aldatma yolunda olsa fişi atardı bence :) dedektif gibi olduk :)
Evet aynen.market eve yakın ve bizim çevremizde demişsiniz...
ürünler karışık geçilmişse ürünleri eşiniz almıştır. sonra ayırmıştır bence.
eğer yanında biri olsa önce onunkiler yada önce sizinkiler geçirilmeliydi mantık olarak. burada bi tutarsızlık söz konusu.
eşiniz biriyle gidip alışveriş yapacak kadar mal değildir biri görmezse biri görür..
bence de ortada bi gariplik var peşini bırakmayın.
Ya biz kadınlar çok çakalız :) telefon görüşmelerini mesajlaşmalarını fala bi takibe alın isterseniz çaktırmadan.. huylansanız bile belli etmeyin.. içinizin rahat etmesi açısından öğrenmek istiyorsanız tabi..Sürekli paranoyaklik etmem etsemde dile getirmem ama o anladı hemen gelip açıklama yaptı ya demek ki bu paranoyak düşünce onda da oldu ve dile döktü 2. Bi karım varda ona mi goturuyorum . Ben paranoya yaptım diyelim o niye yaptı bu beni dusundurdu
E o zaman baska evi olamaz? Başkasının evine gidiyor da olamaz?
Bence esin yuzsuz bir arkadasa denk geldi, bir sey diyemedi amca aldi bir seyler...
Bosuna germe kendini yahu, arada takip et yeter.
Esim gec gelince nerde kaldin derim, obur evden birakmadilar der hep, hic ciddiye almam vallahi
Bu arada damacana pompasi ne alaka? Bekar evi gecelik kalma falan olsa 5lt su alir gecer damacanayi napsin :)
Bundan önce başka olaylar mı oldu? Ben bu durumda şüphelenecek bir şey göremedim pek.
Su pompası sevgiliye neden alınsın? Ev tutmuş olsa diyelim toplu alışveriş yapardı. Parpa parça birkaç ihtiyaç için kendini niye riske atsın adam? Daha mantıklısı parasını verir sevgiliye evin ihtiyacını o alır. Sürpriz yapacağı zaman da su pompası, damacana gibi şeyler almaz. Saçma geldi bana. Bütün bunları yapabilmesi için diğer kadınla da evlenmiş olması lazım. Evli hayatı gibi aa su pompası lazım onu da alalım desin. Eve hiç mi uğramıyor yoksa?
Adam lokanta işletiyormuş. Lokantasına almıştır belki o malzemeleri. Orada çalışan ve kalan biri varsa ona almıştır lazım oluyorsa. Arkadaşı ev falan tutmuştur ona birkaç yardım etmiştir. Sizin sevmediğiniz bir arkadaşına alıyordur ondan söylemeye çekinmiştir. Sizin üzüntünüzü görüp bu konuda konuşma ihtiyacı hissetmiştir. Yanınıza ondan gelmiştir.
Hemen doldurmayalım konu sahibini. İyi düşünelim iyi olsun.
Ya pompayı gördükçe kahkaha atıyorumNe bileyim işte sanki yeni kurulan bir ev gibi geldi
2 bardak 1 pompa
hislerine guven takibe al . sakin yakalanmaEşiyle muhabbetim yok ki bir kere araba da gördüm yolda görsem yine tanımam
Ya pompayı gördükçe kahkaha atıyorum
Aklıma şey geldi chill, acaba annesine falan mı aldıda sorun çıkmasın diye şakayla karışık cevaplar veriyor ? Öyle bi durum var mı ? Yani alırsa kızarsın yada sık sık onlara alışveriş yapar ve bunu senden saklar gibi bi durum ?
Bence sen office in dediğini uygula.. En azından için rahatlar.
Siz düz koyduğunuza eminseniz şüpheli bir durum benceBir kere de şöyle bir şey oldu. Madem herkes başka şüpheli bir durum oldu mu diye soruyor onu da paylasayim.
Ben ayrıntıya takılan bir insanım.
Eve geldi üstünü degistiriyordu bir baktım atleti ters giymiş.
Kesinlikle çekmeceye atleti ters koymam. Oda direk alır giyer ters koysam bile fark etmez.
Atletin ters dedim. Bir şey anlatiyordu o esnada çok umursamadı duzeltip tekrar giydi.
Ben o zaman da bi killandim. Küçük bir şey evet ama neden ters olsun ki atleti mi çıkarıyor dışarda.
Belki gün içinde annesine gitmişti orda annesini beklerken yatıp uyudu sıcaktı atleti çıkardı ya da duşa girdi orda diye düşündüm. Annesi ile konuştum evet onlara gitmiş annesini beklemis ama duş aldimi yattı uyudu mu bunları bilmiyorum.
Belki de gunahina giriyorum. Belki de Hayır hiç paranoyak değilim derken aslında çok paranoya yapıyorum. .
Abartiyor muyum napiyorum anlamadım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?