- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
kasadakıne daha kolay gelıyor ona ayrı bıze ayrı fiş kesmekdense
sankı hepsını bız yapmısız gıbı oldu adamlar kendı tutarlarını odeyıp hızlıca cıktılar bız gerı kalanların kasadan gecmesını bekleyıp gerı kalan tutarı odedık
o an oyle gelıstı olabılıyor :)
Siz düz koyduğunuza eminseniz şüpheli bir durum bence
hm ozaman suphelıo zaman önce o kişinin aldıkları hep sırayladır fişte
burada karışık geçmiş ürünler.
kimisi eve gelmiş kimisi gelmemiş
Yeni kurulan eve sadece iki bardak alinmaz.Ne bileyim işte sanki yeni kurulan bir ev gibi geldi
2 bardak 1 pompa
Ama bazen insanın gözünden kaçar, bir anlık birşey ters koyuvermişsinizdir, olamaz mı ki. Olur yaEminim katlarken ters düze dikkat ederim yıllardır da aynı yerden aynı şekilde katlarim
Kadınla hiç bir tanisikligim yok.
Evet arkamdan mutfağa gelmesi defalarca ne oldu diye sorması iyice şüphe ettirdi.
Aslında bir kadın var mahallemizde sürekli eşime üstü kapalı yazıyordu gerçi engelledi telefondan. .Ama onla bu olayın bi alakası yoktur ona gidip bir şeyler almaz
Öncelikle chill kullanıcı adınız ,avatar resminiz çok alımlı ve sizin yorumlarınızı falan gördüğümde kim bilir ne çekici, cool, havalı bir hatundur diyorum(dum) ama bugün ki konunuzu okuyunca size dair başka fikirlere de kapıldım şöyleki sanırım eşinize karşı çok güvensiz, şüpheci, kıskanç hatta birazda sorunlu gibi bir izlenim yarattınız bende. Bunun belkide sepepleri vardır ne yaşadığınızı bilemem ama ne biliyim eşinizin üzerinde çok baskı kuruyormusdunuz gibi geldi.Yani belkide tamamen haklısınız. Genelde bir kadın hissederse mutlaka doğrudur diye düşünüyorum. Ama bazen kadınlarda erkekleri yalana teşvik ediyolar (lafım size değil)
Fişteki sıralama nasıldı ?
Birlikte gittilerse markete ya 2 ayrı market arabası almaları lazım yada aynı atabada biri ön tarafa biri arka tarafa koyması lazım.
Bu da demek oluyoki evde olmayan ürünlerin ya fişin enbaşında olması gerekir ( benimkilerede devam et der ) yada sonlarda
Karışık koymazlar koysalarda bişeylerin sizede karışması gerekirdi kasada hızlı hareket edildiği için
Karisikti ürünlerin çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?