Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm ben işte yarın doktora gidip testlerimi yaptırıp bu ay yumurta takibi de yaptırıp ona göre normal yoldan olmasını dileyeceğim..Bu ay son kez denemeyi düşünüyorum..Doktora diyeceğim işte bana yumurtamın durumunu söyle ne zaman beraber olmam gerektiğini söyle vs vs...aklımdaki bütün şeyleri sormak istiyorum..Normal yolla şansım ne kadar felan herşeyi öğrenmek istiyorum olmadı aşılama yada tüpe karar vercem...zor bir süreç zaten daha fazla zorlaştırmak istemiyorum..çok kararsızım çok...(((

canım bence de bu ay en azından yumurtaların durumunu görmek adına takip yaptır. hemen tüpe geçme,yani eğer sorun sende olmazsa geçme. 1-2 aşılama deneyelim. çok çok 2 ay kaybederiz. kararsız kalmak süreci uzatmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef. ama zaman ve yaşta geçiyor o nedenle hayırlısı neyse o olsun tabi ki ama bizde elimizden geleni yapalım. tüp son umudumuz olsun. inşallah gerek kalmaz o ayrı:) senden iyi haberler bekliyorum canım. zaten bende peşinden geliyorum:)

Bugün saat 12'de 2. aşılamam yapıldı.İlkinde çok canım yanmıştı fakat bu defa sadece spekulum yerleştiriken acıdı.Bizi üniversite hastanesinde aşılamadan sonra 2 saat yatırıyolar.2 saat yattım.2 saatin sonunda çok tuvaletim geldiğinden 2 kat aşağıya tuvalete indim.Tuvalete inerken biraz akıntı hissettim,sanırım spermler aktı.Çok moralim bozuldu.Birazda kanamam oldu.Eşim 2 saatte olacak olan olmuştur diyo ama akmasaydı iyiydi(Şimdi 16 nisanı bekleyeceğim.koskoca 2 hafta nasıl geçer??????

yarın öğleden sonra gitcem doktora inşallah...Burdan haberleşiriz..Sana da bilgi veririm..Bakalım en azından bi test yaptırıp başlayalım bir yerden..Dediğin çok doğruu kararsızlık çok kötü..İnşallah ne aşılamaya dede tüp bebeğe gerek kalır..Alllah hayırlısıylan normal yoldan evlat sahibi olmayı nasip eder bize...Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı ömürlü evlat versin..

amin canım inşallah. .inşallah dualarımız kabul olur. iyi haberlerle gel canım.

canım benim çok geçmiş olsun benimde bugün 12 de 2.aşılamam yapıldı aynı gün belli olcak sonuçlarımız bende geçen sefer kasık ağrısı olmuştu bu sefer olmadı ben 20dk dinlendim 2satte olan olmştur tabi bu arada kanama olmanın sebebi spekulum takılırkaen kataterde kılcal damar yırtılması oluyomuş ondanmış spermlerinde fazlası zaten dışarı akmak zorunda canım yumurtaların ve eşinin spermi nasıldı bana doktor çok iiii dedi inşallah bu sefer hamiş oluruz

[SUB][/SUB]

inşallah tutar rabbim den kalben iste aşılama dan önce meryem suresine başla canım 41 gün oku inşallah rabbim kabul eder.bol şanşlar

canım çok sağol güzel dleklerin için rabbimden herşeyin hayırlısını istedim o ne eylerse güzel eyler inşalah bu sefer bi bebiş verir bana isteyen herkezede

Merhaba arkadaşlar bende 26 martta aşılama yaptıdım testlerin sonuçlarına göre sorun yok dendi ama inşallah hayırlı haber alırız hepimiz...

hayırlısı olsun canım umarım sonucunda güzel olur.

Hestia cım seninde hayırlısı olsun2 saat normal bence bazı yerlerde 30 dk yatırıyorlarmış benim doktorumda 1 saat yatırdı normal bir ilişkide spermler yumurtaya 2 saatte ulaşıyormuş ancak bizimkisi gibi yıkanan spermler bu süreyi 1 saatte tamamlıyormuş yani 1 saat içinde giden gitti yerine hayırlısı olsun dinlen kalkma bugün ayaklarınıda sıcak tut.Allahım kalbine göre versin

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 31 martta ilk aşılamamı yaptırdım çok umutluydum ama aşılamadan sonra saolsun dr.um bütün umudumu yok etti eşimin sperm sonucu düşük gelmiş 8,3 milyon şansı düşürür dedi benim yumurtalarda bi sorun yoktu ama çok moralim bozuldu dr. direk tüp bebeğe geçelim diye ısrar ediyo ama bilmiyorum kafam çok karışık kızlar yaa (

inşallah cnm inşallah..yarın görüşmek üzere..unutma beni burda ol tamammı...:):) paylaşacak birisinin olması rahatlatıyor insanı...

tabi canım tabi burda olurum ben. sen moralin yüksek bir şekilde gel de muayeneden önemli olan bu:)

hestiacım 2.aşılaman sana bol şans getirsin inşallah sonucunda pozitif olur.hiç merak etme zaman hızlı geçiyor 2.de.bak benim bugün 10.günüm hala inanamıyorum.

nistersah inşallah bu defa tutar aşılaman.16 nisanda 2 pozitif haberi arka arkaya alırız inşallah.

aşılaman hayırlı olsun öncelikle.moralini hiç bozma ama.benim doktorum eşimin spermleri gayet iyi çıkınca 5-6 milyon bile yeterdi demişti ilk aşılamamda.direk tüp bebeğe geçme fikri çok mantıklı değil.bak burdaki çoğu kişinin 2.ya da 3.aşılaması.tüp bebeğinde garantisi yok sonuçta öyle düşün.

Son düzenleme:

merhaba bende mcan84 arkadaşımın bildiği gibi biliyorum 4-5 milyon arası yeterli diye, benimde aşılamam 7 milyon ile yapıldı doktorum 7 milyon altında çıkarsa tüp yaparıs dmişti zaten ama tam sınırda çıktı

mda canım napıyosun ne var ne yok bugün.benim 10.günüm kurbanlık koyun gibi bekliyorum...

merhaba arkadaslar ben martin 21 de asilama yapmisdim bugun evde gebelik tesdi yapdim ve hamileyim cok net deyil yokda deyildi ama ilk cocugumdada boyle cikmisdi umarim yanilmam ki hicde umutlu deyildim olacagindan ustelik masada 15 dakijka yatip o gun ise gidip butun gun isde aksam evde calisdim yani sizde budestde yanilma payi varmidir

Sağol canım dr.un dediğine göre aşılamanın tutma olasılığı %10-20 miş tüp bebekte ise oran %50-70 arasında değişiyomuş o nedenle bana biraz mantıklı geldi ama 2. aşılamayıda deneyip ölemi geçsem diyede düşünmeden edemiyorum burdakileri okuyunca 2. de tutan çok var ama kafam çok karışık hala bi karar vermiş deilim

benim aşılamanın ertesi günü göğüslerim sızlamaya başladı normalde adet yaklaşırken olurdu bu durum acaba gonal-f ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ondan dolayımıdır ki kızlar bi fikri olan var mı bu konuda ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…