benim aşılamanın ertesi günü göğüslerim sızlamaya başladı normalde adet yaklaşırken olurdu bu durum acaba gonal-f ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ondan dolayımıdır ki kızlar bi fikri olan var mı bu konuda ??
mda canım napıyosun ne var ne yok bugün.benim 10.günüm kurbanlık koyun gibi bekliyorum...
canım benim çok geçmiş olsun benimde bugün 12 de 2.aşılamam yapıldı aynı gün belli olcak sonuçlarımız bende geçen sefer kasık ağrısı olmuştu bu sefer olmadı ben 20dk dinlendim 2satte olan olmştur tabi bu arada kanama olmanın sebebi spekulum takılırkaen kataterde kılcal damar yırtılması oluyomuş ondanmış spermlerinde fazlası zaten dışarı akmak zorunda canım yumurtaların ve eşinin spermi nasıldı bana doktor çok iiii dedi inşallah bu sefer hamiş oluruz
iyiyim arkadaşım sen nasılsın , hadi bakalım çogu gitti azı kaldı allahım rabbim sana hayırlı haberler gönderse de şu sayfayı yerle bir etsek inşallah hayırlı olur canım benim.
hestiacım 2.aşılaman sana bol şans getirsin inşallah sonucunda pozitif olur.hiç merak etme zaman hızlı geçiyor 2.de.bak benim bugün 10.günüm hala inanamıyorum.
Teşekkür ederim canım yaa ne kadar çabuk geçiyor zaman gerçekten.Senin aşılaman olacakmı oldumu derken 10 gün geçmiş.İnşallah benimde çabuk geçer:)) Evet bu süreç ilkinden çok kolay geçti.İnşallah bu çektiklerimize değer...
[SUB][/SUB]
ay inşallah canım benim bu defa öyle olur.bu aralar sık sık dinlediğim bi şarkı var orda şu söz geçiyor hep hamile olacağım günü hatırlatıyor bana o gün ne kadar sevineceğimi.
karanlık aydınlığa kavuşur elbet,siz o gün bayramı kutlamayı görün...
hestiacım 2.aşılaman sana bol şans getirsin inşallah sonucunda pozitif olur.hiç merak etme zaman hızlı geçiyor 2.de.bak benim bugün 10.günüm hala inanamıyorum.
Teşekkür ederim canım yaa ne kadar çabuk geçiyor zaman gerçekten.Senin aşılaman olacakmı oldumu derken 10 gün geçmiş.İnşallah benimde çabuk geçer:)) Evet bu süreç ilkinden çok kolay geçti.İnşallah bu çektiklerimize değer...
hestiacım kesinlikle çok rahat oluyor sende eminim anlamayacaksın bile nasıl geçtiğini.ilkinde ne kadar yatmıştım bunda rapor bile almadım çalışmakta çok iyi geldi.öyle kasmıyorumda kendimi zaten artık olan oldu diyorum.sende öyle yap emin ol faydasını görürsün.
Hestia cım seninde hayırlısı olsun2 saat normal bence bazı yerlerde 30 dk yatırıyorlarmış benim doktorumda 1 saat yatırdı normal bir ilişkide spermler yumurtaya 2 saatte ulaşıyormuş ancak bizimkisi gibi yıkanan spermler bu süreyi 1 saatte tamamlıyormuş yani 1 saat içinde giden gitti yerine hayırlısı olsun dinlen kalkma bugün ayaklarınıda sıcak tut.Allahım kalbine göre versin
Tavsiyelere uyuyorum ve bu defa evdede yatmaya devam ediyorum.Geçen sefer yatmamıştım.Bizim kedimiz var.5 yıldır bizimle.O da şu anda ayaklarımın dibinde yatıyo.Isıtıyo yani beni.Kardeşi gelecek ya:)) 2 saat pek çok yere göre gayet iyi.Umarım yumoşla buluşmuştur spermcikler:))
inşallah canım
insan bu dönemde ne kadar hassa oluyor degilmi bende ne olursa aglayıp duruyorum ilaçların etkisi galiba birazda bunlar , bir bu aralar etrafımda çok hamile kalan var heleki imkansız dediğimiz bir arkadaşımız 4 senede 6 kere aşılama 3 kere tüp yaptılar sonuncu tuttu 2 yaşına bile geldi nasılsa olmuyor diye korunmamışlar şimdi kendiliğden hamile onu bile duyduktan sonra ister istemez kötü oluyorum rabbim bizleride görsün hayırlısı ile nasip etsin.
kızlarrr ben yarın test yapıcam diye beklerken herhalde adet olucam. hafif bi leke gibi bisey gelmeye başladı zaten adet sancısı da vardı kac gündür. herhalde adet olucam. bakalım bikac saat icinde belli olurr. tuhaf ya acıkcası ümitliydim ben cünkü belirtiler vardı. neysee beklicemm artık
ay o ağlamaları hiç sorma.ben ikincide daha iğnelere başlamadan ağlamaya başlamıştım.süreç boyuncada hep ağladım özelliklede kontrollerden sonra.en son aşılamamın yapıldığında dinlenirken ağladığım yetmiyo gibi hastaneden çıktım eşimin arabayı getirmesini beklerken oturup bi duvara ağladım hüngür hüngür.inşallah sonuçta gülerim.
canım ya bak şimdi bile aglattın beni , neyse benim mesaim bitti arabama binip eve gideyim hadi evden görüşürüz.
ay o ağlamaları hiç sorma.ben ikincide daha iğnelere başlamadan ağlamaya başlamıştım.süreç boyuncada hep ağladım özelliklede kontrollerden sonra.en son aşılamamın yapıldığında dinlenirken ağladığım yetmiyo gibi hastaneden çıktım eşimin arabayı getirmesini beklerken oturup bi duvara ağladım hüngür hüngür.inşallah sonuçta gülerim.
kızlarrr ben yarın test yapıcam diye beklerken herhalde adet olucam. hafif bi leke gibi bisey gelmeye başladı zaten adet sancısı da vardı kac gündür. herhalde adet olucam. bakalım bikac saat icinde belli olurr. tuhaf ya acıkcası ümitliydim ben cünkü belirtiler vardı. neysee beklicemm artık
Bugün saat 12'de 2. aşılamam yapıldı.İlkinde çok canım yanmıştı fakat bu defa sadece spekulum yerleştiriken acıdı.Bizi üniversite hastanesinde aşılamadan sonra 2 saat yatırıyolar.2 saat yattım.2 saatin sonunda çok tuvaletim geldiğinden 2 kat aşağıya tuvalete indim.Tuvalete inerken biraz akıntı hissettim,sanırım spermler aktı.Çok moralim bozuldu.Birazda kanamam oldu.Eşim 2 saatte olacak olan olmuştur diyo ama akmasaydı iyiydi(Şimdi 16 nisanı bekleyeceğim.koskoca 2 hafta nasıl geçer??????
Ben böyle durumlarda kimseyi umutlandırmak istemem.Ama negatif sonucu alıncaya kadar da moralini bozma.Geçen aşılamada benimle aşılama olan arkadaşın tuttu aşılaması.Onun teste gelmeden 2 gün önce lekelenmesi olmuş.O da adet oluyorum sanmış, tüm umudunu yitirmiş.ama pozitifti sonucu.Sen yine de bekle.Bozma moralini.İnşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?