Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm aynı adet belirtileri gibi belirtiler yaşıyosun aşılamadan sonra korkacak bişey yok merak etme

mda canım napıyosun ne var ne yok bugün.benim 10.günüm kurbanlık koyun gibi bekliyorum...

iyiyim arkadaşım sen nasılsın , hadi bakalım çogu gitti azı kaldı allahım rabbim sana hayırlı haberler gönderse de şu sayfayı yerle bir etsek inşallah hayırlı olur canım benim.

Aynı gün aynı saatte olmuş aşılamamız, büyük tesadüf.İnşallah olumlu sonuçlanır.Benim geçen seferde kasık ve göğüs ağrısı olmuştu.Şimdi sadece kasık ağrısı var.Kanama çok azdı,seninde dediğin gibi o aletten kaynaklanıyor.Artık tecrübeliyiz ya endişelenmiyorum:)) Ben üniversitede yaptırdım.Ve inan orda hiç birşey söylemiyorlar durumunla ilgili.Ben zorla 2 yumurtam olduğunu öğrendim ama sperm saysını hiç bilmiyorum.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.Senin sonucunu da merakla bekliyor olacağım...

[SUB][/SUB]
iyiyim arkadaşım sen nasılsın , hadi bakalım çogu gitti azı kaldı allahım rabbim sana hayırlı haberler gönderse de şu sayfayı yerle bir etsek inşallah hayırlı olur canım benim.

ay inşallah canım benim bu defa öyle olur.bu aralar sık sık dinlediğim bi şarkı var orda şu söz geçiyor hep hamile olacağım günü hatırlatıyor bana o gün ne kadar sevineceğimi.

karanlık aydınlığa kavuşur elbet,siz o gün bayramı kutlamayı görün...

inşallah canım
insan bu dönemde ne kadar hassa oluyor degilmi bende ne olursa aglayıp duruyorum ilaçların etkisi galiba birazda bunlar , bir bu aralar etrafımda çok hamile kalan var heleki imkansız dediğimiz bir arkadaşımız 4 senede 6 kere aşılama 3 kere tüp yaptılar sonuncu tuttu 2 yaşına bile geldi nasılsa olmuyor diye korunmamışlar şimdi kendiliğden hamile onu bile duyduktan sonra ister istemez kötü oluyorum rabbim bizleride görsün hayırlısı ile nasip etsin.

Tavsiyelere uyuyorum ve bu defa evdede yatmaya devam ediyorum.Geçen sefer yatmamıştım.Bizim kedimiz var.5 yıldır bizimle.O da şu anda ayaklarımın dibinde yatıyo.Isıtıyo yani beni.Kardeşi gelecek ya:)) 2 saat pek çok yere göre gayet iyi.Umarım yumoşla buluşmuştur spermcikler:))

kızlarrr ben yarın test yapıcam diye beklerken herhalde adet olucam. hafif bi leke gibi bisey gelmeye başladı zaten adet sancısı da vardı kac gündür. herhalde adet olucam. bakalım bikac saat icinde belli olurr. tuhaf ya acıkcası ümitliydim ben cünkü belirtiler vardı. neysee beklicemm artık

umarım canım sen nerede yaptırdın aşılamayı

ay o ağlamaları hiç sorma.ben ikincide daha iğnelere başlamadan ağlamaya başlamıştım.süreç boyuncada hep ağladım özelliklede kontrollerden sonra.en son aşılamamın yapıldığında dinlenirken ağladığım yetmiyo gibi hastaneden çıktım eşimin arabayı getirmesini beklerken oturup bi duvara ağladım hüngür hüngür.inşallah sonuçta gülerim.

Son düzenleme:

dur bakalım , kesinleşsin hemen koyuverme kendini üzülürsen varsada gidecek.

canım ya bak şimdi bile aglattın beni , neyse benim mesaim bitti arabama binip eve gideyim hadi evden görüşürüz.

İnşallah 5 gün sonra sevinçten ağlarsın....Tabi Allah güldürsün hep ama ben heralde hamile olduğumu duyunca ağlarım gibi geliyo.

Ben böyle durumlarda kimseyi umutlandırmak istemem.Ama negatif sonucu alıncaya kadar da moralini bozma.Geçen aşılamada benimle aşılama olan arkadaşın tuttu aşılaması.Onun teste gelmeden 2 gün önce lekelenmesi olmuş.O da adet oluyorum sanmış, tüm umudunu yitirmiş.ama pozitifti sonucu.Sen yine de bekle.Bozma moralini.İnşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir...

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bu sefer mutlu haberi alıcaksın ) koskoca 2 saat yatmışsın sakın olmucak diye düşünme akıcak tabi rahiminde belli bir kapasitesi var içini ferah tut ve bol bol dinlen sakın olmucak deme olucak de olumlu düşün dualarımız seninle canım allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah :))

inşallah öyledir hayırlısı olsun nedenirki başka. beklemekten başka yapacak yapabilecegimiz bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…