inan bende oyleyım o tabloyu gorunce moralım bozuldu insallah bizimkilerde yani sonuç belli olmayanların hamile yazar bende 6,gunundeyım belkemek çok zor 14.gunu kadar hı uyanmadan uyusak ne iyi olur senın yaş kaç nerelısın
su perisi bu arada geçmiş olsun
jollyy negatifmi uzuldumuya((( ayni gun asilama yaptirmistik insallah bu sefer tutar ben daha test yapmadim sanirim progesteron yuzunden hastalanmadim
korkuyorum sadece hemde cok. her nekadar kendimi alıştırdım desemde hayalkırıklıgı yaşamak istemıyorum. belirtilerim yok degil var ama progestan kullandım ya onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. iki gündür ishalle ugraşıyorum bide oda korkutuyo beni zaten. delirmek üzereyim ama caktırmıyorum :) hayırlısı olsun artık nediyim. beklicez ve görücez
korkuyorum sadece hemde cok. her nekadar kendimi alıştırdım desemde hayalkırıklıgı yaşamak istemıyorum. belirtilerim yok degil var ama progestan kullandım ya onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. iki gündür ishalle ugraşıyorum bide oda korkutuyo beni zaten. delirmek üzereyim ama caktırmıyorum :) hayırlısı olsun artık nediyim. beklicez ve görücez
cy_76 merhaba..
nasılsın iyimisin...ne yaptın doktora gittinmi?
23 yaşındayım canım 2senelik evliyim konyalıyım ev hanımıyım :d secere sayar gbi oldu :d sen nerelisin
merhaba canım. bende burayı takip ediyorum, yok henüz gitmedim, adetimi bekliyorum. bugün 27 gün oldu, 2 güne olurum sanırım.
beklemedeyim yani. sen ne yaptın var mı bir değişiklik?
teşekkür ederim inşallah seninde aşılaman güzel sonuçlanır..aramıza hoşgeldin buarada
ben de dün adet oldum...( yarın bi bana yakın diye tem hastanesine gitcem hormon testlerimi felan yaptırayım diyorum..olmadı bu ay bide yumurta takibi yaptırırım diye düşündüm..
Anlayacağın moralim çok bozuk ne yapacağımıda bilemiyorum zaten...( salak salak düşünüyorum işte
bozma moralini diyeceğim ama elde değil biliyorum. sanıyorum gerçekten erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanları işi daha zortabi bunun aksini iddia edenlerde var:) bende her an oldum olucam, yani kasık ağrıları başladı yavaştan. zaten stres yapınca gecikiyorda. her ay aynı eziyet. hormon testlerin yapılmadıysa yaptır canım. ya 2. gün ya da 3. gün kan tahlili ile sonuç alınıyor. benim gittiğim doktorumda bu 2 aylık süreçte tetenoz iğneni yaptır,aradan çıksın demişti ama hiç yaptırasım yok. yani çalışıyorken hastane hastane dolaşmak çok zor. izin alınmıyor. bazen sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum ama bu seferde evde kafayı yerim diyorum. sen bence git canım o hastaneye, biliyorum hemen yolun kenarında. bence takipte yaptır. ben öyle yaptıracağım.
evet çalışınca daha zor oluyor..ama en azından işte hastane yakın...ben 1,5 sene önce yaptırmıştım testlerimi ama üstünden baya zaman geçince yenileyim istedim..esas amacımda yumurta takibi doktor yönlendirince daha iyi olur diye düşünüyorum..Hem o doktordan da ne yapacağıma dair biraz fikir alırım en son olmadı nisa sibel hanıma gitcem işte başka çare kalmıyor gibi...
geçmiş olsun canım.bir türlü sağ salim geçiremiyoruz bu süreci hastalıkla geçiyo bende hala iyileşmedim.o korku bendede var olmazsa nasıl karşılarım acaba diye bende senin gibi bekliyorum belirsiz bir şekilde allah yardımcımız olsun diyorum.cumartesi olmasını bekliyoruz ozamana kadar bişey olmaz ise.... hakkımızda hayırlısı...
Ahhhh ahh seni okadar iyi anlıyorumki.rabbim isteğini gerçekleştirsin.geçen ayda aynen bende senin gibi oldum.hayırlı değilmiş demek hakkımda.bu ay tekrar aynı strese giricem.ama bu sefer daha hazırım sanki olumsuzluğa.rabbim yardımcımız olsun.
ya kızlar benimde içimde hiç umut yok ama gel bunu eşime anlat . Benim eşim o kadar umutlu ki anlatamam o beni teselli edecegine ben onu ediyorum. Bak olmayabilir her şeye hazırlıklı olmalıyız diyorum bana haklısın diyor ama evde yerimden kımıldatmıyor beni gün içinde iş yerimi defalarca arayıp napıyosun nasılsın agrın varmı dikkat et üşütme diye söylenip duruyor. Bende şimdi kendimi üzüyorum sonuç olumsuz olursa o çok üzülecek bende ona çok üzülecegim sorunda bende olunca kendimi kötü hissediyorum
ya kızlar benimde içimde hiç umut yok ama gel bunu eşime anlat . Benim eşim o kadar umutlu ki anlatamam o beni teselli edecegine ben onu ediyorum. Bak olmayabilir her şeye hazırlıklı olmalıyız diyorum bana haklısın diyor ama evde yerimden kımıldatmıyor beni gün içinde iş yerimi defalarca arayıp napıyosun nasılsın agrın varmı dikkat et üşütme diye söylenip duruyor. Bende şimdi kendimi üzüyorum sonuç olumsuz olursa o çok üzülecek bende ona çok üzülecegim sorunda bende olunca kendimi kötü hissediyorum
evet çalışınca daha zor oluyor..ama en azından işte hastane yakın...ben 1,5 sene önce yaptırmıştım testlerimi ama üstünden baya zaman geçince yenileyim istedim..esas amacımda yumurta takibi doktor yönlendirince daha iyi olur diye düşünüyorum..Hem o doktordan da ne yapacağıma dair biraz fikir alırım en son olmadı nisa sibel hanıma gitcem işte başka çare kalmıyor gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?