ben şehir dışından 2 saatlik yoldan gittigim için mecbur izin almıştım o gün eve gelirkende arabanın arkasına uzanarak geldim. ama ertesi gün işe başladım ancak iş yerinde tadilat vardı kapı pencere açıktı gün biraz üşümüştüm ve 1-2 gün agrım oldu .
kızlar özel hastaneler direk tüpe geçebiliyor değil mi?
benim ilk aşılamam olacak ama araştırmalarıma göre hız ve morfoloji sorununa çok çözüm olamamış aşılama.
ben de en yakın zamanda tüpe geçelim diyorum ama bi yandan da içimde tereddütler..
Allahım kimseye evlat aratmasın bizlere de şimdilik sabrımızı ardından da meyvelerini versin Rabbimiz.
anlattıgın gibiyse igne vermez herhalde ben bu ilk aşılamamda hem puregon hem menagon vuruldum hemde 150 ml doz olarak onunla bile 2 yumurta olsu birisi çok zayıf digeride çok küçüktü. ama bende ileri yumurtlama problemi var.
ben her zaman pkoluları çok şanslı buluyorum. iğnelerle yumurta oluşabiliyor olmasa bile en azından tüp bebek iğnesiyle yumurtanız oluşur. benim çevremde çok var pkolu. en basiti eltim evliliğin 4. ayında yanlışlıkla çift yumurta ikizine hamile kaldı. yine okuldan bi arkadaş pkoymuş o yüzden korunma yöntemi denemden korunuyorlarmış 3 yıl sonra yanlışlıkla hamile kalmış kız ağlaya ağlaya ölmüş deli istemiyordum diye.
yine okuldan bi arkadaş pkoymuş bekarken doktoru tedavi olmadan hamile kalamazsın demiş. 4 yıl olmamış denemedikleri tedavi kalmamış. sonra tedavisiz olmuş. şimdi 3 tane çocuğu var yine hamile kalırsam diye aklı çıkıyor.
ama senelerce bebeksiz olan çiftlerin hep erkek infertilitesi çıkıyor
bence hepsinin kendine göre zorlugu vardır , erkek infertilitesinde çözümü var artık benim halamın kızı eşinin 1-2 canlı spermi olmasına karşın ilk tüpte hamile kaldı.hemde 10 sene sonra
en azından azda olsa umut var.
mrb hatişevet canım ilk aşılamam bu ben 12.gün kan testinde şansımı denicem bi olmazsa 14.güne bi daha sende bi değişiklik oldu mu bende bişey yok gbi ama doktorum kesin gözüyle bakıyo
mrb arkadaşlar benim bügün 12de 2.aşılamam yapılcak inşlah bu defa tutar
mrb hatiş
BENDE Bİ DEGİŞİKLİK SADECE DÜNDEN BERİ GÖĞÜSLERİM ACIYO ARADADA KASIKLARIM AGRIYO AMA HAFIF DOKTOR NORMALDE AŞİMAMA %25 DEDİ HERKES İÇİN AMA BAZI HASTAYA GORE DEGİŞİYORMUS BANA %80 OLABİLİR DEDİ ÇÜNKÜ BENIM HAMILE KALMADA SORUNUM YOK BENDE PIHTILAŞMA VAR KANDA GEBELIKTE DÜŞÜK RİSKİM VARDI ONCEDEN İKİ DÜŞÜK YAPTIM SEBEBİNİ ARASTIRDIM VE PIHTILAŞMA DDİLER 9 AY BOYUNCA GÖBEKTEN İĞNE KULLANACAGIM BEN SENIN SORUNUN NEDİR CANIM
canım benim hiç bi sorunum yok eşimde hız düşüklüğü vardı sadece doktor o yüzden aşılamaya yapalım dedi bugün aşılamada 8.günüm işte ama değişik bişey yok hala inşlah tablomuzda hepimizde hamileee yazar olmazsa çok üzülcem
mavis-87 + tgcyvs + ciğdemm26 + tugok bugün sizin aşılamadan sonra 15.gününüz 4.de pozitif sonuçlar bekliyorum inşallahh
inan bende oyleyım o tabloyu gorunce moralım bozuldu insallah bizimkilerde yani sonuç belli olmayanların hamile yazar bende 6,gunundeyım belkemek çok zor 14.gunu kadar hı uyanmadan uyusak ne iyi olur senın yaş kaç nerelısın
su perisi bu arada geçmiş olsun
mrb arkadaşlar benim bügün 12de 2.aşılamam yapılcak inşlah bu defa tutar
mavis-87 + tgcyvs + ciğdemm26 + tugok bugün sizin aşılamadan sonra 15.gününüz 4.de pozitif sonuçlar bekliyorum inşallahh
güzel dileklerin icin cok sagol canım ama benim test işi yarın kaldı. sabah hastanede sistemler cökmüştü yapdıramadım. eşimde bugün arabayla işe gitmek zorundaydı. yarın yaptırıcam artık hayırlısıyla
hayırlı haberle gelirsin inşallah buraya...içinden bişey geçiyomu hiç olumlu olumsuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?