elliya kızlar benimde içimde hiç umut yok ama gel bunu eşime anlat . Benim eşim o kadar umutlu ki anlatamam o beni teselli edecegine ben onu ediyorum. Bak olmayabilir her şeye hazırlıklı olmalıyız diyorum bana haklısın diyor ama evde yerimden kımıldatmıyor beni gün içinde iş yerimi defalarca arayıp napıyosun nasılsın agrın varmı dikkat et üşütme diye söylenip duruyor. Bende şimdi kendimi üzüyorum sonuç olumsuz olursa o çok üzülecek bende ona çok üzülecegim sorunda bende olunca kendimi kötü hissediyorum
elli
canım senin sonuç ne zaman belli olucak ?
canım öncelikle hayırlı olsun inşallah bu sefer mutlu haberi alıcaksın) koskoca 2 saat yatmışsın sakın olmucak diye düşünme akıcak tabi rahiminde belli bir kapasitesi var içini ferah tut ve bol bol dinlen sakın olmucak deme olucak de olumlu düşün dualarımız seninle canım allahım hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah :))
slm caroline nasıl gidiyo hamilelik bugün 8.günüm bekliyorum hala üç tane 20mm yumurtam vardı çok olumlu dimi
kızlarrr ben yarın test yapıcam diye beklerken herhalde adet olucam. hafif bi leke gibi bisey gelmeye başladı zaten adet sancısı da vardı kac gündür. herhalde adet olucam. bakalım bikac saat icinde belli olurr. tuhaf ya acıkcası ümitliydim ben cünkü belirtiler vardı. neysee beklicemm artık
canım daha adet olmadan hemen umudunu yitirme belkide bu lekelenme bebişin yerleştiğini gösteriyodur..inşallah hamile haberini alırız kötü düşünme sen
ınsallah guzel haberle glrsn mavıs bızede umut olursuninşallah canım ya nebilim zaten bikere az bi leke geldi ben bekliyorum hala devamı gelecek diye :) neyse yarın ögleden sonra belli olur herşey bende net olarak yazarım sizlere. hayırlısı allahdan nedyelim
ınsallah guzel haberle glrsn mavıs bızede umut olursun
inşallah canım :) diger arkadaslardan da bi ses cıkmadı bugün
güzel haberlerini bekliyoruz kızlar
Bugün saat 12'de 2. aşılamam yapıldı.İlkinde çok canım yanmıştı fakat bu defa sadece spekulum yerleştiriken acıdı.Bizi üniversite hastanesinde aşılamadan sonra 2 saat yatırıyolar.2 saat yattım.2 saatin sonunda çok tuvaletim geldiğinden 2 kat aşağıya tuvalete indim.Tuvalete inerken biraz akıntı hissettim,sanırım spermler aktı.Çok moralim bozuldu.Birazda kanamam oldu.Eşim 2 saatte olacak olan olmuştur diyo ama akmasaydı iyiydi(Şimdi 16 nisanı bekleyeceğim.koskoca 2 hafta nasıl geçer??????
kızlarrr ben yarın test yapıcam diye beklerken herhalde adet olucam. hafif bi leke gibi bisey gelmeye başladı zaten adet sancısı da vardı kac gündür. herhalde adet olucam. bakalım bikac saat icinde belli olurr. tuhaf ya acıkcası ümitliydim ben cünkü belirtiler vardı. neysee beklicemm artık
canım xaylax ile hypou nun sonuçlarıda negatif onlarıda düzenlersin( bu ayda 3te takılmayız inşallah canım ya artar sayımız Ne dersinn
inşallah canım ya nebilim zaten bikere az bi leke geldi ben bekliyorum hala devamı gelecek diye :) neyse yarın ögleden sonra belli olur herşey bende net olarak yazarım sizlere. hayırlısı allahdan nedyelim
Aman canim ne meraklisin:)) bekleme gerisini ha bir kere gelmis daha takma insallah hamilelikle sonuclari mujde haberlerini aliriz
Aman korktum kiz oyle deme daha test yapmadim negatifmi pozitifmi((((((((((((((( yoksa yinemi negatif olacak
cnm yaa bende görmedim herhalde deyip negatifi yazdım bebesko öyle deyincehemen düzelteyim o zaman..inşallah hamilesindir cnm..
tesekkurler canim benim 4 nisan adet gunum ama doktor cuma icin cagirdi inanki kalbim silahin ucundaki kursun gibi atti atiyor insallah bu sefer hepimizinki tutar ya(
:) inşallah hayırlısı olsun ne diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?