Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah hamilesindir cnm sonucu paylaşş

Ben yarın kanda progesteron tahllili yaptırıcam.Gelince sonucu burayada yazarım.Sizce progesteron sonucunun yüksek yada düşük olması gebelik ihtimalini etkilermi?

hamile olan arkadaşlar sağlıklı kucağınıza almanız ve darısı olmayanların başına dileğiyle
kızlar bana yardımcı olurmusunuz.

aşılamadan korkuyorum
aşılama çok acı verici bi durum mu

Son düzenleme:

canım üzülme benimkide oyle yemeklerı bıle o yapıyor sankı hamıleyım gıbı ben olmayacak galıba dıyorum o neden olumsuz dusunuyosun dıyor olacak bi yıkımda ben yasaya bılırım insallah tersi olurda agzımız yırtılana kadar gulerız

Merak etme canım.hiç acı falan yok.zaten 2 dk süren bi işlem.hiç boşuna korkma yani

Bugün adetimin 6. günüydü.pregon iğne kullandım.yumurtalıklarım şu an 10mm olmuş.yine iğne verdi.aranızda 2 defa progen iğne vurulan varmı .bu iğne işe yarıyormu.

Ben ilk aşılamamdada bu aşılamamdada 10 gün puregon iğne kullandım.İlk aşılamam başarısız oldu ikinci için sonuç 9 nisanda belli olacak.Ama bende en düşük dozda bile yumurta yeterli olgunluğa ulaştı kişiden kişiye göre değişir.Merak etmeyin sizinde yumurtanız gelişir gelişmezsede dozu arttırır dr. unuz ama bence 6. gün için 10 mm iyi

Bugün adetimin 6. günüydü.pregon iğne kullandım.yumurtalıklarım şu an 10mm olmuş.yine iğne verdi.aranızda 2 defa progen iğne vurulan varmı .bu iğne işe yarıyormu.

Birde iki defa kullanan varmı diye sormuşsunuz ya zaten aşılama öncesi iğne hemen hemen 10 gün kadar kullanılıyor bilginiz olsun.

merhaba kızlar. nihayet benim aşılamam da dün itibariyle yapıldı. çok zor geçti inşallah tutarda aynı şeyleri bir daha yaşamam diye çok dua ettim. fakültede yaptırdım. 18.5 mm idi yumoşum. hakkımızda hayırlısı. yaparken zorlandı asistandı. en son yapamayacağını anlayınca başka bir dr. çağırdı oda hemen yapıverdi. acaba dedim oda kolayına mı kaçtı. bilemiyorum. zaten umut az. sağda tüpüm yok benim. sol tüpün sağdan gelecek yumurtayı yakalamasına kaldı işim. ama bunlar bahane. rabbim inşallah ol der. allah yardımcımız olsun. zormuş bu işler, çok zor.

mrb kızlar ben mart 30 çatlatma iğnesi yaptırdım ama 2 günür midem ağrıyo iğneyle alAkası varmıdır ?? benim yumosum 16.mm ilk iğnede pek şanslı olan yok ama inşallah hamiş olurum duaa edinn:))

aman korktum kiz oyle deme daha test yapmadim negatifmi pozitifmi((((((((((((((( yoksa yinemi negatif olacak

sanki sen hasta oldum diye okudum hatırlıyom canım.inşallah hamilesindir .19 gün olmuş sana neden test yaptırmadın .ben sana çatlatma iğnesi gönderecktim demi canım yanlış kişiyle karıştırmıyom seni :) mns de görüşecektik

İnşallah 5 gün sonra sevinçten ağlarsın....Tabi Allah güldürsün hep ama ben heralde hamile olduğumu duyunca ağlarım gibi geliyo.
amin canım inşallah sevinçten ağlamakta nasib olur hepimize

aşılama çok kısa ve acısız bir işlem hiç korkma.

büyük talihsizlik seninkisi.böyle önemli bir şeyi neden asistana denetirlerki anlamadım gitti.inşallah sonucun olumlu olur.

Aman korktum kiz oyle deme daha test yapmadim negatifmi pozitifmi((((((((((((((( yoksa yinemi negatif olacak

dur kız hemen negatif deme inşallah pozitiftir ben daha çok heyecanlandım bak şimdi

canım avatarına bayıldım inşallah öyle tatlı bebişlerimiz olur ne güzeller allah bizlere ve isteyen herkese nasip etsin inşallah..

bende çok begendi üçüzleri allahım biz bir tane ararken ne olur 2-3 tane olsun :))

hiç korkulacak bişey yok sen aşılamayı bir yaptrda beklemesi daha zor emin ol kuzu

canım ya bizi çok düşünüyorlar işte buda sevgilerinden kaynaklanıyor, hadi bakalım hep beraber güleriz inşallah

bende 9 gün vuruldum hem puregon hem megogon aynı anda ve 150 şer doz olarak .

hadi bakalım hayırlısı olsun ama asistanlara yaptırmaları kötü işte bu yüzden üniversiteleri hiç sevemiyorum ben.

mrb kızlar ben mart 30 çatlatma iğnesi yaptırdım ama 2 günür midem ağrıyo iğneyle alAkası varmıdır ?? benim yumosum 16.mm ilk iğnede pek şanslı olan yok ama inşallah hamiş olurum duaa edinn:))

bence sanşlısın 4 günde 16 mm çok iyi ben yüksek dozlarla 9 günde 18 mm yapabildim.

günaydın aşılamanın güzel hatunları nasıl gidiyor bekleyişler bakalım, ah bugün burada öyle güzel bir güneş varki anlatamam canımda hiç çalışmak istemiyor alıp başımı gitmek istiyorum böyle çoookk uzaklara kimseden herşeyden habersizce.
bu arada benim 5. günüm egerki bebegim aşılamada tuttuysa bugün yarın bana tutunacakmış allahım onun oralarda bir yerde olmasını ve beni duymasını istiyorum hadi annecim ben seni sımsıkı kucaklamak istiyorum sende beni kucakla demek istiyorum

cnm özelden yazamadım dakikam dolmamış ama burdan cevaplıyım 3 senedir bebek istiyoruz 2 düşüğüm var pıhtılaşma sorunum varmış. sebepsiz infertiliteyim geç hamile kalıyorum 3 ay serophene ile yumurta takibi yapmıştım ilki tuttu ama düştü. sonra aşılama yaptırdım tutmadı. şimdide biliyorsun önümüzdeki ay tekrar aşılama nasipse. burayı daha doğrusu senin yazdıklarını takip ediyordum aynı doktora gideceğim için ama yazmamıştım.:26:

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

günaydın cnm adet olmana üzüldüm hakkında hayırlısı inşalah önümüzdeki ayda hamile kalırsın pes etmek yok dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…