Amanda massallah kimlerde gelmis bizi ziyaarte hosgeldiniz oncelikle caanim
Benim daha yeni. Cuma asilamaa ypildi koskoca 15 gun var
hamile olan arkadaşlar sağlıklı kucağınıza almanız ve darısı olmayanların başına dileğiyle
kızlar bana yardımcı olurmusunuz.
aşılamadan korkuyorum
aşılama çok acı verici bi durum mu
hoşgeldin tekrar o zaman hakkımızda hayırlısı olsuncnm özelden yazamadım dakikam dolmamışama burdan cevaplıyım 3 senedir bebek istiyoruz 2 düşüğüm var pıhtılaşma sorunum varmış. sebepsiz infertiliteyim geç hamile kalıyorum 3 ay serophene ile yumurta takibi yapmıştım ilki tuttu ama düştü. sonra aşılama yaptırdım tutmadı. şimdide biliyorsun önümüzdeki ay tekrar aşılama nasipse. burayı daha doğrusu senin yazdıklarını takip ediyordum aynı doktora gideceğim için ama yazmamıştım.:26:
günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
:))hoşbuldum canım; fırsat buldukca sizi takip etmeye calısıyorum çünkü hepinizin hamile haberlerini almak istiyorum ve her gün sizin için dua ediyorum :))
merhaba kızlar. nihayet benim aşılamam da dün itibariyle yapıldı. çok zor geçti inşallah tutarda aynı şeyleri bir daha yaşamam diye çok dua ettim. fakültede yaptırdım. 18.5 mm idi yumoşum. hakkımızda hayırlısı. yaparken zorlandı asistandı. en son yapamayacağını anlayınca başka bir dr. çağırdı oda hemen yapıverdi. acaba dedim oda kolayına mı kaçtı. bilemiyorum. zaten umut az. sağda tüpüm yok benim. sol tüpün sağdan gelecek yumurtayı yakalamasına kaldı işim. ama bunlar bahane. rabbim inşallah ol der. allah yardımcımız olsun. zormuş bu işler, çok zor.
günaydınn kızlarr.... Beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... Superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
günaydın aşılamanın güzel hatunları nasıl gidiyor bekleyişler bakalım, ah bugün burada öyle güzel bir güneş varki anlatamam canımda hiç çalışmak istemiyor alıp başımı gitmek istiyorum böyle çoookk uzaklara kimseden herşeyden habersizce.
bu arada benim 5. günüm egerki bebegim aşılamada tuttuysa bugün yarın bana tutunacakmış allahım onun oralarda bir yerde olmasını ve beni duymasını istiyorum hadi annecim ben seni sımsıkı kucaklamak istiyorum sende beni kucakla demek istiyorum
mevis çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
canım senin kaçıncı aşılamandı benim bu 2.aşılamam bugün 15.günüm ama test yapmaya cesaretim yok adetimi beklicem benim adetim çok düzenlidir maşallah diyeyimde her ayın ya 4 de olur yada 5 de o yüzden beklicem ama tutmadı buda bence((( rabbim bebek bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda vatanına ,milletine ,dinine anasına, babasına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn...
öyleymiş kuzum 5-6günde döllenen yumurta rahime geliyormuş belkide şu an bizimleler ve yaşama tutunmak için çaba harcıyorlar , aslında dışarda böyle mükemmel anneleri olsudugunu bilseler hemen gelirlerdi , rabbim kimsenin karnınıda kucagınıda boş bırakmasın.Canım arkadaşım az kaldı inşallah bir daha adet olmazsın 9 ay boyunca ben biraz umutluyum senden ne bileyim içime ögle doguyor. Kısmet işte bende senden 1 hafta sonra ögrenecegim. ama adet belirtilerim var kasıklarımda adet agrısı hisediyorum.merhaba mdacım benim bugün 11.günüm.heyecanla bekliyorum bakalım.eğer tutarsa 5.6. gündemi tutuyormuş gerçektende.acaba benim mucizemde benlemidir şimdi.
korkulacak birsey yok canım merak etme rahat ol inşallah başarılı sonuçlarını alırısın :))
1.aşılamada test yaptırdım negatif çıkınca insan kötü oluyo en azından evde adet olursam daha rahat atlatırım az kaldı zaten canım inşllah bu defa bebeğim benimledir hayırlısı ile aminnnn
canım sonucunu çok merak ediyorum inşallah bebeğin seninledir inşallah hastalanmazsın..
günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
kaç gündür genel temizlik yapmıyodum bugün yavaş yavaş hem temizlik yapıyorum hemde salavatı tefriciye yi okuyorum devamlı.ne kadar zor beklemek...
kaç gündür genel temizlik yapmıyodum bugün yavaş yavaş hem temizlik yapıyorum hemde salavatı tefriciye yi okuyorum devamlı.ne kadar zor beklemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?