Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

2- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

3- mda 30.03.2012 SONUÇ:

4- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

5- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

6- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

7- janim 22.03.2012 SONUÇ:

8- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

9- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

10- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

11- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:

12- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

13- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

14- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

15- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

inşallah bugün hamile haberi alırız ve listemize gün doğar

Amanda massallah kimlerde gelmis bizi ziyaarte hosgeldiniz oncelikle caanim
Benim daha yeni. Cuma asilamaa ypildi koskoca 15 gun var

:))hoşbuldum canım; fırsat buldukca sizi takip etmeye calısıyorum çünkü hepinizin hamile haberlerini almak istiyorum ve her gün sizin için dua ediyorum :))

korkulacak birsey yok canım merak etme rahat ol inşallah başarılı sonuçlarını alırısın :))

hoşgeldin tekrar o zaman hakkımızda hayırlısı olsun

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

neyse önümüzdeki ay yalnız degiliz en azından :)

:))hoşbuldum canım; fırsat buldukca sizi takip etmeye calısıyorum çünkü hepinizin hamile haberlerini almak istiyorum ve her gün sizin için dua ediyorum :))

tabiki her zaman gel topicimizin nazar boncugu

canım sakın kötü düşünme allahın izniyle olucak sen içini ferah tut ve dinlenmene bak :)) harika haberlerini buradan alıcaz inşallah :))

günaydınn kızlarr.... Beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... Superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)

canım senin kaçıncı aşılamandı benim bu 2.aşılamam bugün 15.günüm ama test yapmaya cesaretim yok adetimi beklicem benim adetim çok düzenlidir maşallah diyeyimde her ayın ya 4 de olur yada 5 de o yüzden beklicem ama tutmadı buda bence ((( rabbim bebek bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda vatanına ,milletine ,dinine anasına, babasına hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah aminnn...

merhaba mdacım benim bugün 11.günüm.heyecanla bekliyorum bakalım.eğer tutarsa 5.6. gündemi tutuyormuş gerçektende.acaba benim mucizemde benlemidir şimdi.

günaydınn kızlarr.... beklenen oldu adet görmeye başladım napalım vardır herşeyde bir hayır diyip yolla bıkmadan usanmadan devam edicez.... superisi listede ümidimiz sonraki aya devredenlerdenim :)
mevis çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki sefere olur.

beni meraktan öldürdün şimdi bak hadi yaptır şu testide ögrenelim sonucu.

merhaba mdacım benim bugün 11.günüm.heyecanla bekliyorum bakalım.eğer tutarsa 5.6. gündemi tutuyormuş gerçektende.acaba benim mucizemde benlemidir şimdi.
öyleymiş kuzum 5-6günde döllenen yumurta rahime geliyormuş belkide şu an bizimleler ve yaşama tutunmak için çaba harcıyorlar , aslında dışarda böyle mükemmel anneleri olsudugunu bilseler hemen gelirlerdi , rabbim kimsenin karnınıda kucagınıda boş bırakmasın.Canım arkadaşım az kaldı inşallah bir daha adet olmazsın 9 ay boyunca ben biraz umutluyum senden ne bileyim içime ögle doguyor. Kısmet işte bende senden 1 hafta sonra ögrenecegim. ama adet belirtilerim var kasıklarımda adet agrısı hisediyorum.

korkulacak birsey yok canım merak etme rahat ol inşallah başarılı sonuçlarını alırısın :))

1.aşılamada test yaptırdım negatif çıkınca insan kötü oluyo en azından evde adet olursam daha rahat atlatırım az kaldı zaten canım inşllah bu defa bebeğim benimledir hayırlısı ile aminnnn

1.aşılamada test yaptırdım negatif çıkınca insan kötü oluyo en azından evde adet olursam daha rahat atlatırım az kaldı zaten canım inşllah bu defa bebeğim benimledir hayırlısı ile aminnnn

canım sonucunu çok merak ediyorum inşallah bebeğin seninledir inşallah hastalanmazsın..

canım sonucunu çok merak ediyorum inşallah bebeğin seninledir inşallah hastalanmazsın..

canım inanki hiç test yaptırmaya hevesim yok hiçbir belirtimde yok hamilelik yanii.ben ayın 20.de aşılama oldum ya hastanede bi arkadaşım vardı oda 21.aşılama olmuştu bugün test günüydü kan vermeye gidecekti sabah beni aradı onunda 1.aşılamasıydı akşam hasta olmuş sabahta muane olmuş onuda duyunca iyice morelim bozuldu rabbim isteyen herkese ama herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh aminnn

mrb kızlar 4 gün kaldı sonuç için aslında günleri takip etmek istemiyorum ama duramıyorum...

Geçmiş olsun canım.İnşaallah bu ay seinde yüzünde güler.Allah büyüktür

kaç gündür genel temizlik yapmıyodum bugün yavaş yavaş hem temizlik yapıyorum hemde salavatı tefriciye yi okuyorum devamlı.ne kadar zor beklemek...

kızlar aşılamada 9.günümdeyim günde 3 tane progestan kullanıyorum ve çok feci baş dönmesi yapıyor aranızda bunu kullanan var mı?
aşılamanın 12.günü yani cuma günü kan ttestini yaptırmayı düşünüyorum sonuca göre pazartesi tekrar yaptırırım beklemek çok zor ...

kaç gündür genel temizlik yapmıyodum bugün yavaş yavaş hem temizlik yapıyorum hemde salavatı tefriciye yi okuyorum devamlı.ne kadar zor beklemek...

Sen yinede ağır işler yapma, yorma kendini.Bak çok az kalmış sonucunu almaya.Biraz daha sabret bırak ev işlerini her zaman yapılır.İnşallah güzel haberlerini alırız burdan.

Canım ne temizliği yapıyorsun sen.o kadar emek veriyoruz uğraşıyoruz.boşver ev istediği kadar pislensin.valla ben aşılama yaptırdıktan sonra sadece evde yemek yaptım.mutfağı yavaş yavaş toparladım.onuda 5. günümden sonra yaptım.hiç umrumda bile değil.

bencede canım yatıp dinlenmen lazım senin ben hala bişey yapmıyorum aşılama tuttuysa bile düşedebilir die korkuyorum bişey yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…