- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
canım merak ettim bugün aşılaman vardı yaptırdın mı nasılsın iyimisin ağrın yok inşallah
ya kasıklarımda sancı var ama az çatlama iğnesinin de sancısı olabilir.hep yattım zaten yeni ayaga kalktım . rahim filminin sancısının yanında çok az geliyo bana.
kızlar sağ olun ben kılomen kullandım ardından avitella çatlama iğnesi yarın aşılama ve aşılamadan sora progestan aldım kulanacagım siz de bu ilaçları kullandınız mı
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
2. denemeyi yaparmıyım bilmiyorum pazartesi doktora gidiceğim hayırlısı bakalım
Bende 2. aşılama için 15 gündür gonal f kullanıyordum.ilk haftanın sonunda 1 yumurtam 10 mm olmuştu.1 hafta daha devam ettim ilacıma bu sabah kontrolüm vardı yumurtam hala 10 mm.hiç büyümemiş.doktorum ilacın dozunu yükseltti ama çok fazla yumurta gelişirse aşılamanı iptal ederiz yada tüp deneriz dedi.1 çocuğum olduğu için tüp bebek yapmayı asla düşünmem, aşılamada tutarsa tutar demiştim. çok mu büyük konuştum acaba? 4 kutu ilaç kullandıktan sonra da iptal etmeyi hiç düşünemiyorum.hayırlısı Allah'tan artık.hep aklımdadır ama yine bu lafı düşünmeden edemedim...
"Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. #Mevlana#
Ama ben neden yokum listede1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:
2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:
3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
6- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
7- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
8- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:
9- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:
10- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:
merhaba kızlar. liste baya kabarmış. ben sabırla bekliyorum bakalım. bat en erken 24 mart oldum ilaca başladım olğunlaştı vs derken nisanı bulacağım sanırım bu gidişle ben. bu arada bişey merak ediyorum. fakültede aşılama yaptıran varmı aranızda . yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması haftasonuna denk düşerse ne oluyor. umarım cevabınız iptal değildir.
iptal edilmez korkma. aşılaman yine yapılır hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama ben istanbul üniversitesi tıp fakültesine gidiyorum.ilk aşılamam pazar gününe denk gelmişti. doğumhanede yapılmıştı.
Ama ben neden yokum listede
28 şubatta aşılamam yapıldı ve 12 martta yani yarın sonucum belli olacak.Benide eklerseniz listeye sevinirim.
merhaba kızlar. liste baya kabarmış. ben sabırla bekliyorum bakalım. bat en erken 24 mart oldum ilaca başladım olğunlaştı vs derken nisanı bulacağım sanırım bu gidişle ben. bu arada bişey merak ediyorum. fakültede aşılama yaptıran varmı aranızda . yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması haftasonuna denk düşerse ne oluyor. umarım cevabınız iptal değildir.
slm kızlar, bende cuma günü iğnelere başladım ilk aşılamam olacak.. ilk kontrolüm salı günü inşallah bol bol hamiş olur bu topikte henüz pek umudum yok zaten umutlanmakta istemiyorum aslında.. hayırlısı olsun hepimiz için allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
arkadaslar bende 3martta asılamam oldu 19 martta belli olacak
merhabalar , iyi haftalar bugün tunamert arkadaşımız listede sonuç alıyor görünüyorhaber varmı acaba kendisinden:18:
Şimdi geldim hastaneden kan verdim sonucumu akşama doğru alıcam.Ama annemlere gidiyorum sonucumu geçte olsa eve geldiğimde sizlerle paylaşıcam.
Şimdi geldim hastaneden kan verdim sonucumu akşama doğru alıcam.Ama annemlere gidiyorum sonucumu geçte olsa eve geldiğimde sizlerle paylaşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?