Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi geldim hastaneden kan verdim sonucumu akşama doğru alıcam.Ama annemlere gidiyorum sonucumu geçte olsa eve geldiğimde sizlerle paylaşıcam.

canım benim inşallah güzel haber verirsin bizede moral olur.hayırlısı olsun rabbim hepimizin yüzünüzü güldürüp kucaklarımızı doldursun

hayırlı haberlerle gel inşallahh

bu aralar işlerim çok yoğun nete fazla giremiyorum.canım ben geçen cuma kont gitmiştim yumuşlarım 7mm OLMUŞTU 4.GÜNÜ İDİ İĞNE OLALI SENCE NORMALMİ SANKİ İLK AŞILAMAMDA DAHA ÇABUK GELİŞMİŞTİ YARIN TEKRAR KON VAR BAKALIM NE DİCEKLER.ŞUBAT AYINDA DA AYNI TARİHLERDE ADET OLMUŞTUM ŞUBATA GÖRE BENİM BU CUMARTESİ AŞILAMA OLMAM LAZIM

Arkadaşlar ben de bugün doktorumdan geliyorum.İlaca başlamamı önermişti.Bugün ilacımın son günü.Cuma günü kontrole gideceğim.Yumurtalara bakacak.Yumurtalarının durumuna göre cumartesi belki aşılamam olur.(o gün gel de karar veririz dedi sanırım stres olmamam için öyle dedi. :)) )Bilemiyorum bakacağız artık o gün ne olacak....

slm kızlar bende 2martta gittim doktora adetimin 6. günü olduğu için kaçırmışım rapor çıktı ilaçlarımı aldım ganol f die bi ilaç kullanan varmı ? adetin 1. veya 2. günü gitcem doktora sanırım süreç ozaman başlıcak Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda versin yavrularımızı..

kızlar bugün 1 .aşılamam tutmadığı için tekrar adetin 3.günü doktora gittim ve yumurtaların iyi geliştiğini allah nasip ederse bu ay kendiliğimden gebe kalabileceğimi söyledi stres yapma ve bol bol çalış dedi :)))

şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sonuçlarımızda pozitif olur.bende ilk aşılamamdada 2.aşılamamdada gonal -f kullandım önce 6 iğne kontrole gittiğimde yumurtam 14 mm olmuş yeterli olmayınca artan ilacımla 3 gün daha vuruldum 19 mm oldu ve aşılamam gerçekleşti.ikisindede aynı ölçüde ve tek yumurta oluştu.ilk aşılamam tutmadı çatlamayan minik yumurtam varmış oda kist olmuş şubat ayında iptal oldu 21 gün doğum kontrol hapı içtim kistim yok oluncada 5 martta 2.aşılamam oldu şimdi heyecanla sonucumu bekliyorum rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür canım

bende 3 gündür gonal f kullanıyorum ilk aşılamam olacak inşaallah sonda olur merak ettiğim bi çok şey var adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyor birde yattınızmı çok tilki var kafamda yardım lütfen

çok sevindim canım inşallah bu sefer yüzün güler aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsında burdan sevincini paylaşırsın.iyi çalışmalar.:))))

ben aşılama serüvenine geçmeden kullanmıştım gonal-f.ama hiç bir fayda görmedim yani başarısız bir ilaçtı benim için

benim ilk aşılamam adetin 14.günü olmuştu.ama sanırım ikinci gecikecek.doktorum günün önemli olmadığını doğru yumurtayı doğru zamanı yakalamanın önemli olduğunu söyledi birazcık rahatladım bu sayede.aşılamadan sonra 40 dakika falan ayakların biraz yukarda olacak şekilde yatıyorsun.ertesi gün normal hayata dönülebilir.ağrısız ve kısa bir işlem.başka merak ettiğin şey varsa sorabilirsin.

benim ilk aşılamam adetin 14.günü olmuştu.ama sanırım ikinci gecikecek.doktorum günün önemli olmadığını doğru yumurtayı doğru zamanı yakalamanın önemli olduğunu söyledi birazcık rahatladım bu sayede.aşılamadan sonra 40 dakika falan ayakların biraz yukarda olacak şekilde yatıyorsun.ertesi gün normal hayata dönülebilir.ağrısız ve kısa bir işlem.başka merak ettiğin şey varsa sorabilirsin.

Saol tatlım uzun zamandır bebek istiyorum inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur annelik duygusunu tatmak..hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum biyerde okumuştum sanırım 2. 3. denemede şans daha yüksek oluyomuş canım umarım bebişin seninledir..

canım biliyorum anlamsız ama sıkma canını diyorum san.bende aşılama yaptırdım çarşamba belli olacak sonucum.ne ümitli ne ümitsizim.nötürüm yani.zaten aşılama düşük ihtimal.üzülme.benimde aşılamam tutmazsa tüp bebbeğe gidicez.hayırlısıyla en kısa zamanda anne oluruz.ümidini kaybetme sakın.sana dua edicem tamam mı?

hakkında hayırlısı olsun ınsallah. bende bugun 3. ılacımı ıcecegım cuma kontrolum var pazartesı yada salı asılama olucak ınsallah.senınle tarıhlerımız yakın ınsallah guzel haberler alırız.benım 2. asılamam gecen ay bırıncısı tutmadı.senın kacıncı denemen?

Allah razı olsun.Rabbım sana bana ısteyen herkese hayırlı evlatlar versın ınsallah.carsamba gunu senın sonucunu beklıycem ınsallah olumlu olur.herkes ara verme dedı bende basladım tekrar ılaclara cuma kontrolum var.ıkıncı asılamam olucak bu.doktor bu seferde olmazsa tup bebege yonlendırıcez dedı.gecen ay aılem bılıyordu bu ay hıckımseye soylemıycem stresten de olmuyor dıyorlar.sızın aılenız bılıyormu tedavı oldugunuzu yoksa gızlımı?

inşallah canım rabbim duysun inan mesajını okurken bile gözlerim doldu rabbim isteyen herkese versin çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…