Şimdi geldim hastaneden kan verdim sonucumu akşama doğru alıcam.Ama annemlere gidiyorum sonucumu geçte olsa eve geldiğimde sizlerle paylaşıcam.
hayırlı haberlerle gel inşallahh
megan inşallah güzel haberlerini alırız bugün.sonucunu öğrenince hemen yaz buraya.
slm kızlar bende 2martta gittim doktora adetimin 6. günü olduğu için kaçırmışım rapor çıktı ilaçlarımı aldım ganol f die bi ilaç kullanan varmı ? adetin 1. veya 2. günü gitcem doktora sanırım süreç ozaman başlıcak Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda versin yavrularımızı..
kızlar bugün 1 .aşılamam tutmadığı için tekrar adetin 3.günü doktora gittim ve yumurtaların iyi geliştiğini allah nasip ederse bu ay kendiliğimden gebe kalabileceğimi söyledi stres yapma ve bol bol çalış dedi :)))
çok sevindim canım inşallah bu sefer yüzün güler aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsında burdan sevincini paylaşırsın.iyi çalışmalar.:))))
inşallah canım zaten doktor öyle söyleyince okadar mutlu oldumki anlatamam rabbim hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar bende 2martta gittim doktora adetimin 6. günü olduğu için kaçırmışım rapor çıktı ilaçlarımı aldım ganol f die bi ilaç kullanan varmı ? adetin 1. veya 2. günü gitcem doktora sanırım süreç ozaman başlıcak Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda versin yavrularımızı..
bende 3 gündür gonal f kullanıyorum ilk aşılamam olacak inşaallah sonda olur merak ettiğim bi çok şey var adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyor birde yattınızmı çok tilki var kafamda yardım lütfen
bende 3 gündür gonal f kullanıyorum ilk aşılamam olacak inşaallah sonda olur merak ettiğim bi çok şey var adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyor birde yattınızmı çok tilki var kafamda yardım lütfen
şimdiden hayırlı olsun canım inşallah sonuçlarımızda pozitif olur.bende ilk aşılamamdada 2.aşılamamdada gonal -f kullandım önce 6 iğne kontrole gittiğimde yumurtam 14 mm olmuş yeterli olmayınca artan ilacımla 3 gün daha vuruldum 19 mm oldu ve aşılamam gerçekleşti.ikisindede aynı ölçüde ve tek yumurta oluştu.ilk aşılamam tutmadı çatlamayan minik yumurtam varmış oda kist olmuş şubat ayında iptal oldu 21 gün doğum kontrol hapı içtim kistim yok oluncada 5 martta 2.aşılamam oldu şimdi heyecanla sonucumu bekliyorum rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürür canım
merhaba kızlar ben bugun adet oldum ılk asılamam tutmadı yanı.canım cok sıkkın.cuma doktora gıdıcem bu ay ara vermeyı dusunuyorum cunku psıkolojım ıkıncı asılamayı kaldıracak gıbı degıl.sızce ara vermesem daha ıyı olurmu lutfen bılgı verın.bıde ben ozel hastaneye gıdıyorum devlet hastanesıne gıdenler memnun mu?acıkcası devlet hastanesıne gıtmeye korkuyorum ne dersınız?
Arkadaşlar ben de bugün doktorumdan geliyorum.İlaca başlamamı önermişti.Bugün ilacımın son günü.Cuma günü kontrole gideceğim.Yumurtalara bakacak.Yumurtalarının durumuna göre cumartesi belki aşılamam olur.(o gün gel de karar veririz dedi sanırım stres olmamam için öyle dedi. :)) )Bilemiyorum bakacağız artık o gün ne olacak....
canım biliyorum anlamsız ama sıkma canını diyorum san.bende aşılama yaptırdım çarşamba belli olacak sonucum.ne ümitli ne ümitsizim.nötürüm yani.zaten aşılama düşük ihtimal.üzülme.benimde aşılamam tutmazsa tüp bebbeğe gidicez.hayırlısıyla en kısa zamanda anne oluruz.ümidini kaybetme sakın.sana dua edicem tamam mı?
bu arada benimde eşim adanalı :))
Saol tatlım uzun zamandır bebek istiyorum inşallah bana ve isteyen herkese nasip olur annelik duygusunu tatmak..hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum biyerde okumuştum sanırım 2. 3. denemede şans daha yüksek oluyomuş canım umarım bebişin seninledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?