Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar dün doktora gittim 3 yumurtam olmuş çatlama iğnemi yaptım yarın aşılama olacak çok heycanlıyım.dilerim allah hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah hamile kalırız her şeyin hayırlısı olsun

şimdiden hayırlı olsun amin inşallah nerde isteyen varsa allah nasip etsin

sende hoşgeldin aramıza canım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz benimde aşılamam 5 martta oldu.ben sadece günde 1 kere folik asit içiyorumFOLİBOİL.benim tek yumurta vardı 19,5 solda 1.aşılamamdada 19mm sağdaydı.hayırlısı olsun rabbim hepimizi güldürsün.

hayırlı olsun canım inşallah mutlu haberlerimizi burdan birbirimize bildiririz.

kızlar sağ olun ben kılomen kullandım ardından avitella çatlama iğnesi yarın aşılama ve aşılamadan sora progestan aldım kulanacagım siz de bu ilaçları kullandınız mı

benim de sol tarafımda 21 sağ tarafımda 19 mm olmuştu hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar sağ olun ben kılomen kullandım ardından avitella çatlama iğnesi yarın aşılama ve aşılamadan sora progestan aldım kulanacagım siz de bu ilaçları kullandınız mı

canım elazığdamı yaptırıyorsun hangi dra yaptırıyorsun bende mart aşılamamı elazığda yaptıracağım dr önerirsen çok iyi olur inşallah bebişlerin seninle olurlar

adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluyor bende bu belirtiler olmadığı için tutmadığını anlamıştım inşallah meleğin seninledir

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:

2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:

3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:

4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:

6- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:

7- destina32 05.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

canım 1.aşılamam 14 ocakta yapıldı tutmadı 2.aşılamam 5 martta ikisindede aynı ilaçlar kullandım gonal-f iğne iki aşılamadada tek yumurta oluştu ovitella çatlatma iğnesi vuruldu.hergün 1 tane hem aşılamadan önce hem aşılamadan sonra foliboil adlı folik asiti içiyorum.

canım ankaradaki eczane veriyo ben dün 2.aşılam için tekrar iğne yazıldı yine raporumun çıkmasına 10gün vardı ilaçlarımı verdi eczane aldım geldim ben burdaki eczanenin tlf vereyim sana bengi eczanesi 0312 362 58 40 ara bi sor oralarda verdır belki tanıdık eczaneleri sen antalyada idin demi canım

bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş

hayırlısı olsun cnm...bence ara vermeden denemelisin 2. yi...rabbim sağlık verrsin...

merhaba:)
ankarada aşılama için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba? kime gidiyorsunuz?

merhaba canım dün bir sürü eczane ile görüştüm, sistemde henüz rapor görünmüyormuş ,Ege üniversitesini aradım sisteme düşmesi 1 haftayı buluyormuş zaten kısmet diyecegiz bakalım.Önümüzdeki hafta çarşamba İzmir e gidip baktıracagım tekrar nasipse olur zaten. Antalyada degilim kuzum Aydın dayım.

bu arada herkese günaydınlar.

burdaki benim ilaç aldığım yer geçici olarak bilgisayrdan rapor çıkarıyor ilaçları veriyor işlerine gelmiyo demekki
ordakilerin üzüldüm hayırlııs olsun

canım benim üzülme hemen kötüye yorma hani annelerimiz derler ya yerinimi temizliyor acaba inşallah öyledir ben ilk aşılamamda 12.günde kanama başladı yinede hasteneye gittim hemşire bana aşırı kanaması olmasına rağmen hamile olan var seni gebelik testi yapmadan yollamayız dedi yaptılar ama tutmadı adet kanamasıymış yinede doktorunla görüş.bence ara verme ilaçların etkisi devam ederken ben ara vermek zorunda kalmıştım minik bir kist oluşmuştu 21 gün doğum kontrol hapı kullandım adet oldum hemen 2.aşılama için iğnelerime başladım 5 marttada aşılamamı oldum artık herşeyi rabbime bıraktım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

ne kadar saçma ya bunlar uğraşmakmı istemiyorlar canım ya ....ben adana seyhan başkent hastanesinde tedavi oluyorum ilk aşılamamdada 5 martta yapılan 2.aşılamamdada adetimin 3.günü ilacı yazdılar raporuda rapor ünitesine teslim ettim 3 iş günü içerisinde eczane sisteminde görünür eczaneyle görüşüp borç alın akşamdan iğneye başlayın dediler bende en yakın eczaneyle görüşüp iki aşılamamdada önden 30 tl kapora verdim kimlik fotokopimi telefon nomu verdim yumurta kontrolüme gittiğimdede kalan borcumu ödedim tek bana değil herkese böyle yardımcı olmuşlar bu yüzden hiç mağdur olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…