- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
merhaba kızlar dün doktora gittim 3 yumurtam olmuş çatlama iğnemi yaptım yarın aşılama olacak çok heycanlıyım.dilerim allah hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah hamile kalırız her şeyin hayırlısı olsun
arkadaşlar merhabalar. ben de katıldım aranıza rabbim hepimize yardım etsin. martın 5 i aşılamam oldu listeye beni de ekleyin. klomen kullandım 2 tane yumurtam vardı. çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra aşılamam oldu. çok canım yandı ama hiç kanamam olmadı. iki gün sonra jel kullanmaya başladım. öncesinde corasprin ve folik aside başladım halen de kullanıyorum. aşılama yapıldığından beri tek taraflı kasığıma anlık bıçak saplantısı gibi bişey olup geçiyo. ve belim ağrıyo çok ve çok fazla tuvalet ihtiyacım oluyo bunlar jelden kaynaklı mı acaba. doktor ayın 20 sine dedi tahlili ama ben o zamana kadar çatlarım en erken ne zaman belli olur ki
merhaba kızlar dün doktora gittim 3 yumurtam olmuş çatlama iğnemi yaptım yarın aşılama olacak çok heycanlıyım.dilerim allah hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah hamile kalırız her şeyin hayırlısı olsun
sende hoşgeldin aramıza canım inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz benimde aşılamam 5 martta oldu.ben sadece günde 1 kere folik asit içiyorumFOLİBOİL.benim tek yumurta vardı 19,5 solda 1.aşılamamdada 19mm sağdaydı.hayırlısı olsun rabbim hepimizi güldürsün.
kızlar sağ olun ben kılomen kullandım ardından avitella çatlama iğnesi yarın aşılama ve aşılamadan sora progestan aldım kulanacagım siz de bu ilaçları kullandınız mı
benim sonucum 5.3 çıkmıştı hamile olma ihtimalim vardı ama olmadı..ondan merak ettim acaba herkesin nasıl çıktı diye..
işallah kızlar ama ben pek ümitli değilim çünkü belim çok ağrıyor göğüslerim ağrıyor.Bunlar benim hastalanmam için en önemli belirtiler.Geçen ay 16 Şubatta hastalanmıştım.Test yapmya gerek duymuyorum .
kızlar sağ olun ben kılomen kullandım ardından avitella çatlama iğnesi yarın aşılama ve aşılamadan sora progestan aldım kulanacagım siz de bu ilaçları kullandınız mı
günaydınlar kızlar, bugün hepimize güneş daha bir güzel parlasın , içimiz mutluluklarla dolsun.
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bazı arkadaşlarımız halen beklemede sanıyorum allah gönüllerine göre versin, hayırlısı olsun inşallah.
Bende dün bebisko arkadaşımdan aldığım bilgilerden sonra hemen eczanelere koştum rapor çıkmadan ilaç alabilirmiyim diye, çünkü rapor çıkış tarihim benim adet tarihimden sonraya geliyor ve aşılamam nisan ayına kalıyordu allah bebişko dan razı olsun kesin olmamakla beraber galiba ilaçlarımı erken alabilcegim, ve bu ay aşılamam olacak kısmetse allah hepimizin yardımcısı olsun yanımızdan iyilik melekleri hiç ayrılmasın
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
hayırlısı olsun cnm...bence ara vermeden denemelisin 2. yi...rabbim sağlık verrsin...
canım ankaradaki eczane veriyo ben dün 2.aşılam için tekrar iğne yazıldı yine raporumun çıkmasına 10gün vardı ilaçlarımı verdi eczane aldım geldim ben burdaki eczanenin tlf vereyim sana bengi eczanesi 0312 362 58 40 ara bi sor oralarda verdır belki tanıdık eczaneleri sen antalyada idin demi canım
merhaba canım dün bir sürü eczane ile görüştüm, sistemde henüz rapor görünmüyormuş ,Ege üniversitesini aradım sisteme düşmesi 1 haftayı buluyormuş zaten kısmet diyecegiz bakalım.Önümüzdeki hafta çarşamba İzmir e gidip baktıracagım tekrar nasipse olur zaten. Antalyada degilim kuzum Aydın dayım.
bu arada herkese günaydınlar.
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
merhaba canım dün bir sürü eczane ile görüştüm, sistemde henüz rapor görünmüyormuş ,Ege üniversitesini aradım sisteme düşmesi 1 haftayı buluyormuş zaten kısmet diyecegiz bakalım.Önümüzdeki hafta çarşamba İzmir e gidip baktıracagım tekrar nasipse olur zaten. Antalyada degilim kuzum Aydın dayım.
bu arada herkese günaydınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?