hakkında hayırlısı olsun ınsallah. bende bugun 3. ılacımı ıcecegım cuma kontrolum var pazartesı yada salı asılama olucak ınsallah.senınle tarıhlerımız yakın ınsallah guzel haberler alırız.benım 2. asılamam gecen ay bırıncısı tutmadı.senın kacıncı denemen?
merhaba mda tunamertin aşılama günü bugün o listedeki tarihler aşılama tarihleri sonuç değil
evet bugün aşılama günümdü kızlar 26 sında vericem müjdeli haberi inşallah.öğlen 12 de yapıldı dr eşime değerlerin iyi olduğunu söylemiş bende işlemde çok ağrı çekmedim.sonrasında adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı vardı dinleniyorum şimdi. annem 41 meryem suresi okutuyor yer gök dua üstüne inşallah olur.
bu aralar işlerim çok yoğun nete fazla giremiyorum.canım ben geçen cuma kont gitmiştim yumuşlarım 7mm OLMUŞTU 4.GÜNÜ İDİ İĞNE OLALI SENCE NORMALMİ SANKİ İLK AŞILAMAMDA DAHA ÇABUK GELİŞMİŞTİ YARIN TEKRAR KON VAR BAKALIM NE DİCEKLER.ŞUBAT AYINDA DA AYNI TARİHLERDE ADET OLMUŞTUM ŞUBATA GÖRE BENİM BU CUMARTESİ AŞILAMA OLMAM LAZIM
Arkadaşlar ben de bugün doktorumdan geliyorum.İlaca başlamamı önermişti.Bugün ilacımın son günü.Cuma günü kontrole gideceğim.Yumurtalara bakacak.Yumurtalarının durumuna göre cumartesi belki aşılamam olur.(o gün gel de karar veririz dedi sanırım stres olmamam için öyle dedi. :)) )Bilemiyorum bakacağız artık o gün ne olacak....
kızlar bugün 1 .aşılamam tutmadığı için tekrar adetin 3.günü doktora gittim ve yumurtaların iyi geliştiğini allah nasip ederse bu ay kendiliğimden gebe kalabileceğimi söyledi stres yapma ve bol bol çalış dedi :)))
slm kızlar bende 2martta gittim doktora adetimin 6. günü olduğu için kaçırmışım rapor çıktı ilaçlarımı aldım ganol f die bi ilaç kullanan varmı ? adetin 1. veya 2. günü gitcem doktora sanırım süreç ozaman başlıcak Allah hepimizin yardımcısı olsun ve tez zamanda versin yavrularımızı..
Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.
Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.
Teşekkür ederim.canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına..2.tedaviye hemen başlaman iyi inşallah bu sefer hamile kalırsın..
hayırlısı olsun canım inan yazmanı bekledim dua ederek açtım inşallah tutmuştur bizede moral olur dedim olsun canım herşeyde bir hayır vardır demekki senin bebişin daha gelme vakti değilmiş nazlanıyor inşallah en kısa zamanda meleğin sana gelir.ilk aşılamanmıydı.
hayırlısı cnm desene doktorun senin düşünmeni istemiyo en doğrusunu yapıyo aslında..inşallah aşılaman iyi geçer canım..
Teşekkür ederim.İnşallah.
Teşekkür ederim.Öyle vardır bunda da bir hayır.İlk aşılamamdı.
arkadaşlar 3 martta asılama oldum dün ve bugün kasıklarımda belimde ve bacağımda ağrılar var adet sancılar gibi ama ben düzenli adet olmuyorum yani adet olmak için ilaç kullanıyorum neyin belirtileri sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?