Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olur umarım hepimiz için... Benim de 2. aşılamam benimde geçen ay ilki tutmamıştı.

merhaba mda tunamertin aşılama günü bugün o listedeki tarihler aşılama tarihleri sonuç değil

evet bugün aşılama günümdü kızlar 26 sında vericem müjdeli haberi inşallah.öğlen 12 de yapıldı dr eşime değerlerin iyi olduğunu söylemiş bende işlemde çok ağrı çekmedim.sonrasında adet sancısı gibi bir sancı ve bel ağrısı vardı dinleniyorum şimdi. annem 41 meryem suresi okutuyor yer gök dua üstüne inşallah olur.

canım hayırlı olsun bir hafta arayla aşılamamızı olduk inşallah iyi haberler alırız.banada aşılama günü akrabalarım meryem suresi okudular 3 gündürde ben türkçe mealini okuyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım yer gök duayla.sen nerde yaptırdın aşılamanı

Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.

iyiyim tatlım sen nasılsın?normal tabi canım daha büyür meraklanma içini ferah tut sen..geçen seferki gibi olmaz belki ama geç büyüsün sağlıklı büyüsün takılma sen yarın güzel haberlerle gel canım benim..

hayırlısı cnm desene doktorun senin düşünmeni istemiyo en doğrusunu yapıyo aslında..inşallah aşılaman iyi geçer canım..

maşallah umarım bu ay kendiliğinden hamile kalırsın cnm..bol bol çalışmayı unutma

ben kullandım cnm ilk aşılamamda kullandım ve yumurtalarım istenilen mm ulaştı bende faydalı bir ilaç oldu yani..her bünyeye yada hastalığa göre değişiyo belkide..

Benim aşılama sonucum bu gün belli oldu malesefki hamile değilim negatif.Beta hcg 0,28 çıktı.
Bir kaç gün içinde adet olurum heralde ve yeni aşılama için ilaçlara başlanıcak.

canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına..2.tedaviye hemen başlaman iyi inşallah bu sefer hamile kalırsın..

hayırlısı olsun canım inan yazmanı bekledim dua ederek açtım inşallah tutmuştur bizede moral olur dedim olsun canım herşeyde bir hayır vardır demekki senin bebişin daha gelme vakti değilmiş nazlanıyor inşallah en kısa zamanda meleğin sana gelir.ilk aşılamanmıydı.

canım geçmiş olsun üzüldüm senin adına..2.tedaviye hemen başlaman iyi inşallah bu sefer hamile kalırsın..
Teşekkür ederim.İnşallah.

Teşekkür ederim.Öyle vardır bunda da bir hayır.İlk aşılamamdı.

seni merak ederek girdim topiğe megan. hayırlısı olsun inş. ikincisinde sonuç alırsın. benim de test günüm yarın ama adet oldum olacağım. ağrım var. test yapmama gerek kalmayacak herhalde..

arkadaşlar 3 martta asılama oldum dün ve bugün kasıklarımda belimde ve bacağımda ağrılar var adet sancılar gibi ama ben düzenli adet olmuyorum yani adet olmak için ilaç kullanıyorum neyin belirtileri sizce

Bu arada arkadaşlar belki merak edenler vardır ben pko hastasımıyım bilmiyorum ama Kullandığım ilaç Serephone bana iyi geliyor yumurtalarım fena olmuyor hani de günümü denk getiremiyoruz ne oluyor anlamıyorum ki...

arkadaşlar 3 martta asılama oldum dün ve bugün kasıklarımda belimde ve bacağımda ağrılar var adet sancılar gibi ama ben düzenli adet olmuyorum yani adet olmak için ilaç kullanıyorum neyin belirtileri sizce

benim de ilk aşılamamda böyle ağrılarım olmuştu. sonuç negatifti.ikincisinde olmadı o da negatifti. bu aşılamada da olmadı bunun sonucunu henüz bilmiyorum. sen belirtilere hiç kulak verme.çünkü kişiye göre değişiyor. adetin normalde düzensiz olsa bile aşılamadan sonra büyük ihtimalle zamanında adet görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…