- 31 Ocak 2007
- 71
- 4
- 96
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:
2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:
3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
6- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
7- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
ne diyeyim ki tatlım , ayrıca çarşamba müracaat etmiştim bugün gene baktırdım eczaneye halen sistemde giriş görünmüyormuş. Onlarda haklı görünse belki yardımcı olacaklar ama eczane sistemindede görünmüyor.Kuşadasındaki eczaneler zaten yapmıyor, buradaki eczanelerde artık raporlu ilaçlar sıra ile verilecekmiş her hafta başka eczane verecekmiş ne kadar saçma bişey hadi biz genciz yaşlı insanlarında raporlu ilaçları oluyor onlar nasıl yapacak her 2 haftada bir başka bir eczaneye gitmek zorunda kalacaklar.ne kadar saçma ya bunlar uğraşmakmı istemiyorlar canım ya ....ben adana seyhan başkent hastanesinde tedavi oluyorum ilk aşılamamdada 5 martta yapılan 2.aşılamamdada adetimin 3.günü ilacı yazdılar raporuda rapor ünitesine teslim ettim 3 iş günü içerisinde eczane sisteminde görünür eczaneyle görüşüp borç alın akşamdan iğneye başlayın dediler bende en yakın eczaneyle görüşüp iki aşılamamdada önden 30 tl kapora verdim kimlik fotokopimi telefon nomu verdim yumurta kontrolüme gittiğimdede kalan borcumu ödedim tek bana değil herkese böyle yardımcı olmuşlar bu yüzden hiç mağdur olmadım
Kızlar bende mart ayında aşılama yaptırdım.Listenizde yerimi isterim:)))Benimki biraz farklı oldu.Geçen sene yaptırmıştım tutmadı.Bu sefer başka bir doktora tedavi oluyorum.İki kere üst üstte aşılama oldum.03 Martta doktorum yumurtalarıma baktı.12 tane yumurtam oluşmuştu.(Puregon iğne kullanarak)İki yumurtamda çatlamak üzereymiş.Hemen o gün iki tane çatlatma iğnesini aynı anda göbeğimden yaptı.3-4 saat sonrada ilk aşılamamı yaptı.05 Martta da ikinci aşılamamı yaptı.İşi şansa bırakmayalım dedi.Ve yüzde doksan olacak dedi.şimdi crinone jel kullanıyorum ve ayın yirmisini bekliyorum.Kasık ağrılarım çok fazla ve göğüslerim özellikle uçları şişti.Kendime çok dikkat ediyorum yürürken bile adım adım gidiyorum.İlk bir hafta çok önemliymiş.Meraktan ölebilirim,bu on gün nasıl geçer.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Umutlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Canım benimde ilk aşılamam başarısızdı.ama zaten genelde ilk aşılamalar olumsuz sonuçlanıyor.Kesinlikle pes etme.İkinciyide dene hatta olmazsa üçüncüyü.Sen umudunu kaybetme Rabbim tez zamanda hepimizin kucaklarımıza yavrularımızı almamızı nasip etsin.
bugün aşılamamın 15.günü biraz önce çok az kan geldi görünce yıkıldım oysaki okadar umutludumkiii maf oldummm 2.denemeyi yaparmıyım bilmiyorum inşallah rabbim sizlerin yüzünü güldürsünn rabbim kimseye aratmasın şuan eşime kötü haberi veremiyorum :::(((((((((((((((((((((((((( ama takdir ilahi böyleymiş
ben tavsiye edebilirim galiba yeni başladım doktoruma ama çok memnunum şimdiden.prof dr mehmet erdem gazi hast. çalışıyor özel muayenehanesi var balgatta koru hast. arkası bence görüş pişman olmazsın.merhaba:)
ankarada aşılama için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba? kime gidiyorsunuz?
mrb arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı 12 günlük gonal f macerasından sonra ovitrelle kullanıcam bu akşam, pazartesi aşılamam olcak çok heyecanlı..birşey sormak istiyorum sol yumurtam şuan 19 mm tek yumurta büyümüş acaba ikiz olma ihtimali var mı? yaşayan oldumu böyle birdurum, birde endometrium 13 mm normalmi??
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım.bugün 2.aşılamam oldu.ilk aşılamada klomen kullanmıştım ve 2 yumurta olgunlaşmıştı.gebelik oluştu fakat bir hafta sonra düştü.bu aşılamada puregon kullandım.maalesef yanlış tarif edildiği için dozu yüksek kullanmışım ve 11 yumurta oluştu.doktor geriletmeye çalıştı 4 yada 5 olgunlaşmış yumurta ile aşılama yapıldı.ilk aşılama sonrası ağrım çok olmamıştı.ama bugünkü biraz fazla ağrıyor ilk gün olduğu için olabilir gibi geliyor ama öncekinde böyle olmamıştı.çok yumurta oluşması ile ilgili olabilir mi acaba.tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim...
ağrılarının sebebi çok yumurtlamanla ilgilidir ....umarım tutar bu kez...
hayırlısıyla tutar inşallah.temennin için teşekür ederim
ne güzel hadi hayırlısı olsun evet 1 er hafta olacak aramızda sen müjdeyi bir hafta erken alacaksın anlaşılan :) olumlu düşünelim paylaşalım gidişatı :))şimdiden hayırlı olsun geçen hafta bu gün bende çatlatma iğnemi vurdurp pazartesi aşılamamı yaptırdım 5 martta benim 2.aşılamam.benimde canım 1 yumurta senin gibi 19mm ve solda ama ikiz olurmu olmazmı bir bilgim yok canım hayırlısı olsun hepimzin rabbim kucaklarını doldursun benim ilk aşılamamdada tek yumurta yine 19 mm ama ozaman sağdaydı.aramızda tam 1 hafta olacak canım inşallah burdan birbirimize güzel haberler veririz
ne güzel hadi hayırlısı olsun evet 1 er hafta olacak aramızda sen müjdeyi bir hafta erken alacaksın anlaşılan :) olumlu düşünelim paylaşalım gidişatı :))
canlarım inşallah hakkınızda hayırlısı olur hadi sizlerin aşılama sonuçları olumlu olsun bizim gibi aşılama olmayı bekleyenlerede umut olsun rabbim dualarınızı kabul etsin
canım elazığdamı yaptırıyorsun hangi dra yaptırıyorsun bende mart aşılamamı elazığda yaptıracağım dr önerirsen çok iyi olur inşallah bebişlerin seninle olurlar
merhaba kızlar dün doktora gittim 3 yumurtam olmuş çatlama iğnemi yaptım yarın aşılama olacak çok heycanlıyım.dilerim allah hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah hamile kalırız her şeyin hayırlısı olsun
canım elazığdamı yaptırıyorsun hangi dra yaptırıyorsun bende mart aşılamamı elazığda yaptıracağım dr önerirsen çok iyi olur inşallah bebişlerin seninle olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?