Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
gözünüz aydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnncanım çok sevindim rabbim inşallah kucağınada almayı nasip etsin.inşallah çok güzel haber verdin.
günaydın canım hayırlı haberle gel inşallah.stresten uyuyamamışsın.sakin olmaya çalış rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.amiiinnnnnnnnnn.
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
camın benım allah yolunuda bahtınıd açık etsın hepımızın kucakları dolsun hayırlı haberle gel insallah
bende 11. gunumdeyım ama karnın dahı agrımıyo idrarda denedım hıç gozukmedı bebısım daha çok mu erken duramadım meraktan yaptım gece ruyamda artık gunduz aklımdan hıç çıkmıyor
herkese şimdiden günaydın kızlar.ben 5 olmadan uyandım bugün vakit geçiremiyorum.sonucumun çıkmasına saatler kaldı çok şükür daha adet falanda olmadım.acaba tuttumu bu sefer çok gerginim devamlı ağlama modundayım.Allahım artık hepimizede acısın ve bizi kurtarsın bu dertten.
kızlar bende kan testine akşam gideceğim bugün 12.günüm.doktorum bugün test yapmamı sölemişti.rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırız.pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorum
kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
canım hrs kadın saglıgı ankara dıye aratırırsan nette bulursunn.doktorumun ısmı ıbrahım esınlerr..hacettepede ogrencıler ders verıyoo.ama hacettepeyle bı baglantısı yok yanı...
hrs kadın saglıgının komısyonunda gorev alıyomus o hastane esınede bakar canm sgk ıle var dıey bılıyroum..
bıızzım asılamada esımın sperm orası yıkıycak muayehaneye yakın yerdee hastanede bak bakalım kafana yatarsa gozuk gıttın eyrde cok onemlıı cunkuu
kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
deme öyle herşeyde bi hayır vardır.dün beni bir bayan müşterimiz vardı o aradı 2.aşılamn ne oldu diye bende olmadı dedim sakın üzülme dedi bana komşusu varmış 3 yıldır çocukları olmuyomuş geçen yıl hamile kalmış gebeliği çok rahat geçmiş öğretmenmiş kendiside 10gün önce doğum için hastaneye gitmiş doğumdan önce ultrasyona almışlar bebek haraketli imiş kalbi atıyomuş amaliyata alalaım demiş dr kadın amaliyathaneye giderken demişki bebeğim haraket etmiyor bir şey oldu galiba demiş tekrardan hemen ulstayona almışlarki bebek ölmüş(((( ne acı allahım kimseye yaşatmasın diyoki evde ameliyatlı yatııyo sezaryanla almışlar ama kucağı boş onu duyunca daha güçlü oldum inan sende bırakma kendini ben gelecek ay 3.aşılamayı denicem pes etmek yokk
inşallah öyle olur canım.bende çok üzgünüm ama ne yapabilirimki artık olan oldu.ama farkettimde ilki kadar zor olmadı sanki bu.onda hastaneden çıkarken başlamıştım ağlamaya bunda eve kadar sabrettim.bu da bir gelişme değil mi...Geçmiş olsun canım yaa üzüldüm gerçekten.Söylenecek birşey yok artık.Hayırlısı olsun. Birgün mutlaka bebeğine kavuşacaksın inanıyorum buna.Allahım çok bekletmeden kavuştursun çocuklarımıza inşallah..
canım bebeskonunda dediği gibi pes etmek yok,hayatta neler var hayırlısı olsun olumsuz düşünme sakın.yola devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?