Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

gözünüz aydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnncanım çok sevindim rabbim inşallah kucağınada almayı nasip etsin.inşallah çok güzel haber verdin.

güzün aydın canım cok sevındım allah tamamına erdırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn salıklı dogumlar nasıp etsin bugunde benım 11. gunum idrar testı yaptım meraktan ama çıkmadı goguslerımın acısı harıcınde belırtıde yok

bende bugun osmanbeye gıdıyorum yakında dugun var abıye almaya herkese bol sans

günaydın canım hayırlı haberle gel inşallah.stresten uyuyamamışsın.sakin olmaya çalış rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.amiiinnnnnnnnnn.

camın benım allah yolunuda bahtınıd açık etsın hepımızın kucakları dolsun hayırlı haberle gel insallah

bende 11. gunumdeyım ama karnın dahı agrımıyo idrarda denedım hıç gozukmedı bebısım daha çok mu erken duramadım meraktan yaptım gece ruyamda artık gunduz aklımdan hıç çıkmıyor

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

Çoookkk güzel bir haber buuu.Çok sevindim.Tebrik ederim seni.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

canım benımde karnım agrımamıstı ama 12. gunde kanda baktırdım pozıtıf cıktı ılk asılamamdada tutmustu benım 13. gunde cıkmıstı ama o kımyasal gebelık olmustu bence artık kanda baktırabılırsın benım drum 12 14. gunlerde kanda cıkar demıstı nıtekım olede oldu tecrubeyle sabıtledım

İnşallah günün 2. hamişi sen olursun.

mcan84 tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın senin adına çok sevindim bende test yaptırsam mı diyorum ama karnım ve bel ağrımdan dolayı yaptırmıyorum ama inşallah tüm isteyenlere nasip eder...

Son düzenleme:
kızlar bende kan testine akşam gideceğim bugün 12.günüm.doktorum bugün test yapmamı sölemişti.rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırız.pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorum

kızlar ben klomenle ovitrelle kullanmıştım.ovitrelle yaptıralı bugün 15. gün kanda gebelik 1.5 çıktı.negatif olduğunu biliyorum ama erken falan olmasın die teselli etmeye çalışıyorum kendimi.bu kez çok umutlanmıştım.

kızlar bende kan testine akşam gideceğim bugün 12.günüm.doktorum bugün test yapmamı sölemişti.rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırız.pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorum

Hadi bakalım inşallah sende hamilesindir ve bir rekor kırarız bugün....

kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.

gözünaydın canım.inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine...

kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.

deme öyle herşeyde bi hayır vardır.dün beni bir bayan müşterimiz vardı o aradı 2.aşılamn ne oldu diye bende olmadı dedim sakın üzülme dedi bana komşusu varmış 3 yıldır çocukları olmuyomuş geçen yıl hamile kalmış gebeliği çok rahat geçmiş öğretmenmiş kendiside 10gün önce doğum için hastaneye gitmiş doğumdan önce ultrasyona almışlar bebek haraketli imiş kalbi atıyomuş amaliyata alalaım demiş dr kadın amaliyathaneye giderken demişki bebeğim haraket etmiyor bir şey oldu galiba demiş tekrardan hemen ulstayona almışlarki bebek ölmüş (((( ne acı allahım kimseye yaşatmasın diyoki evde ameliyatlı yatııyo sezaryanla almışlar ama kucağı boş onu duyunca daha güçlü oldum inan sende bırakma kendini ben gelecek ay 3.aşılamayı denicem pes etmek yokk

saol cnm araştıracam dediğin yeri doktorun özel muayenehanesimi var yani siz tahlilleri nasıl hastanede yaptırıyorsunuz doktor aracımı oluyo yani yoğunluk ve bekleme gibi durumlarda

Geçmiş olsun canım yaa üzüldüm gerçekten.Söylenecek birşey yok artık.Hayırlısı olsun. Birgün mutlaka bebeğine kavuşacaksın inanıyorum buna.Allahım çok bekletmeden kavuştursun çocuklarımıza inşallah..

gerçekten çok kötü bir durum anlattığın Allah kimseye vermesin.bikaç gün içinde toparlanacam elbette bende.zaten karar belli 3.aşılamayı yapıp o da olmazsa tüpe geçiyoruz.hem benim kararım böyleydi hem de doktorum bugün aynı şeyleri söyledi.

ne acı bir olay rabbim düşmanımın başına bile vermesin rabbim hayırlısını versin.

inşallah öyle olur canım.bende çok üzgünüm ama ne yapabilirimki artık olan oldu.ama farkettimde ilki kadar zor olmadı sanki bu.onda hastaneden çıkarken başlamıştım ağlamaya bunda eve kadar sabrettim.bu da bir gelişme değil mi...
canım bebeskonunda dediği gibi pes etmek yok,hayatta neler var hayırlısı olsun olumsuz düşünme sakın.yola devam....

yok mavi pes etmeyeceğim.pazartesi gene gidiyorum doktora.ikinci bir test yapacak emin olmak için.eğer adet olursam muayene eder yoksa kist kalıp kalmadığına bakmak için adetimi bekleyeceğiz.ona göre 3.aşılama serüveni başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…